Brad Pitt 3 trükkje a fiatalossághoz

Bizony, sajnos kedvenc sztárjaink felett is eljár az idő…Viszont vannak egy páran, akik mintha egyre csak fiatalodnának.

Az 56 éves Brad Pitt, a Mr. és Mrs. Smith, a Volt egyszer egy Hollywood és a Harcosok klubja sztárja tökéletes példa erre, hiszen most fittebb és szexibb, mint akár 30 évesen volt.

 
 

Itt van tehát 3 szokás, melyekhez nem kell az, hogy milliók legyenek a számládon vagy hogy világszerte mindenki ismerjen. Simán te is átveheted Bradtől a következőket:

  1. Nyújts naponta!

Emlékszel azoknak az átkozott tesi óráknak az elejére? Na, nem hiába szívatott annyit a macinadrágos-bajszos tanár bácsi.
Egy kezemen meg tudom számolni az összes ismerősöm, aki szeret nyújtani. Brad viszont nem tölt el úgy napot, hogy legalább 15-20 percet nyújtson, hol rögtön felkelés után, hol edzés előtt.

A nyújtás hatásai mind az izmaidra, mind a hangulatodra tagadhatatlanok. Nem kell semmi extrában gondolkodnod, csak nézz ki egy-két feladatot netről.

  1. Ne spórolj a kalóriákkal!

Ha fogyni szeretnél vagy más okból vagy diétán, akkor nem ez lesz a legjobb tipp Neked.
Nyilvánvalóan nagyon fontos, hogy mit eszel, mindegy, hogy hány éves vagy és mennyit mozogsz. A koplalás azonban semmiképp nem jó megoldás, pláne ha egy-két Youtube-ról szedett praktikával nyomulsz.

Brad főként csirkét és halakat eszik a proteintartalmuk miatt. A lényeg viszont az, hogy ne hagyd, hogy korogjon a hasad!

  1. Jógázz egy kicsit!

Ódákat lehetne a zengni a jógáról, nem hiába szerelmes ebbe a mozgásfajtába Hollywood krémjének a fele.
Sztárunknál nem telik el úgy nap, hogy ne jógázna. Neked pedig mindenképp ajánlom a rendszeres jógát, különösen, ha még soha nem próbáltad.

Egy kis meditációval összekötve kis túlzással ez a testi-lelki harmónia megtestesítése. Egy próbát megér!

Kép forrás: pinterest

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here