Egy eltévedt szerelmeslevél – 4. rész

"Hidd el, nem vagyok én semmiféle randiguru, egyszerűen kíváncsi vagyok rád. Ígérem, nem fogok rád hajtani, és ha úgy jobban esik, dicsérni se foglak. Esetleg mondok pár ronda mondatot, hogy jobban érezd magad, mert úgy érzem, neked ez kell."

Két napig idegesítő csend volt. Zsolt nem akarta elhinni, hogy Tünde megfutamodott. Ennyire gyáva lenne? Vagy netán sikerült neki azt piedesztálra helyezettet megkörnyékeznie, és most boldog? Meg lett volna lepve, hiszen az elmondottak alapján az a fickó minden lány álma volt. Nemcsak Tündéé.
De a mail este egészen későn csak megérkezett. Nem volt mellette csatolmány.

Kedves Nem Superman!

 
 

Igazán megharagudtam rád. Biztosan azért, mert igazad van. Az se tetszett, hogy megpróbáltál lerángatni a földre. Miért baj, ha valaki valakit különlegesnek lát? Ennyire ostoba lennék, azt hiszed? Nem, tényleg nem hinném, hogy az vagyok, főleg, hogy tapasztalom, hogy az én Zsoltom minden nőnek kell. Elgondolkodtam rajta, hogy vajon neki ki kellhet, egyszer szívesen megkérdezném. Mivel a mail címét még mindig nem tudom, megint neked írok, és bízom benne, hogy nem utálsz még nagyon.

Amint látod, képet nem küldtem. Nem akarom kitenni magam semmiféle bírálatnak. Ha megdicsérnél, azt hinném, szánalomból teszed, ha meg nem…Na, arra meg ki vágyik? Egyszóval nem vagyok kész a megmérettetésre. Viszont egyéb tanácsodat megfogadtam. Elmentem és vettem egy rövid szoknyát, egy csinos felsőt meg egy bakancsot. Olyat, amiben még nő maradhattam. Gondoltam, ha ebben lejtek végig a folyosón, csak észrevesz már. Ha így is történt, nem adta jelét.
Viszont találtam tegnap a bögrém mellett egy cetlit, amire valaki azt firkantotta, hogy csínos vagyok. Ennyit, hosszú í-vel. Ebből sejtettem, hogy nem Zsolt lehetett. Róla nem tudom elképzelni, hogy cetlizgetne, pláne helytelenül.
Azon is sokat töprengtem, hogy miért éppen ő kell nekem. A válasz egyszerű: csak. Jó, tudom, nem ezt vártad, de nem lehet az érzéseket könnyen megmagyarázni. Gondolom, te is jártál hasonló cipőben. Most az se érdekelne, ha Jason Momoa akarna találkozgatni velem. Én nem érte vagyok oda.
Neked milyen lányok tetszenek? Csak a magas és vékony, mint mindenkinek? Sajnos, csak nekik van esélyük a húspiacon. Én meg mócsing vagyok.
Szerinted, vegyek még fizukor pár cuccot, vagy várjak, hátha csoda történik?

Mócsing-Tünde

Zsolt hangosan nevetett a levélen.  Fel nem tudta fogni, hogy egy ilyen kedves és természetes csaj,  mi az ördögért görcsölt rá arra a beképzelt majomra. Abban azonban biztos volt, hogy a fél Váci utca kínálata se segíthetne Tündén, ha egyszerűen nem veszi észre az a vaksi.
Mivel lassan ügyeletes odamondogatónak érezte magát, várt egy keveset, és csak reggel, kutyafuttában válaszolt a lánynak.

Kedves Mócsing-lány!

Én még ekkora hülyeséget sose hallottam, mint az, hogy valaki mócsingnak nevezze magát! Te aztán tudod, hogyan húzd le magad. Figyelj, erre iparágat lehetne alapozni. Hogyan ne adjuk el magunkat, ha szeretnénk? Hogyan alázzuk magunkat napi fél órát? Ez tetszene?

Biztos vagyok benne, hogy a szoknyád csinos volt, és te magad is, de értsd meg, ha nem vett észre, akkor max.pucéron flangálhatnál, akkor gúvadna csak ki a szeme.
Nem kell magadat tálcára tenned. Jó vagy úgy ahogy van. Nem, ne költs semmire, kivéve, ha eddig zsákot húztál a fejedre. Akkor érdemes lenne levenned, és valami agymosóba is elmehetnél, ha kell apró, szólj. Állj be, és kérjél alapos tisztogatást, mert a gond a fejedben van.
Sajnálom, hogy nem bízol meg bennem, és nem engeded láttatni magad. Mit szólnál, ha találkoznánk, hátha személyesen lehull az álarcod, és nem fogsz félni elsősorban magadtól.

Hidd el, nem vagyok én semmiféle randiguru, egyszerűen kíváncsi vagyok rád. Ígérem, nem fogok rád hajtani, és ha úgy jobban esik, dicsérni se foglak. Esetleg mondok pár ronda mondatot, hogy jobban érezd magad, mert úgy érzem, neked ez kell.
Tünde, ébredj már fel! Mint említettem, nem csak egy pasi létezik a Föld nevű bolygón. Ha egyszer kudarcba fullad majd a próbálkozásod, okold csak magad, mert rágörcsöltél egy Don Juanra, ami jó nagy baromság. Ti csajok azt hiszitek, hogy minden jóképű pasi jó fej is? Most komolyan! Hallottad már beszélni másokkal ezt a különleges egyedet? Ha nem, akkor sürgősen figyeld meg, mert sok mindent elárul róla. Jaj, tudom, a belső értékek nem számítanak, de ha majd szemétkedni kezd veled, nem fogsz annak örülni, hogy hű, de szép a szeme.
Esküszöm, nem is értem, miért írok ilyeneket. Ha netán sikered lesz, biztos vagyok benne, hogy azonnal elfelejted, hogy mennyit szerencsétlenkedtél előtte.
Most viszont megyek, megváltom ötleteimmel a világot.
Tedd te is, és ne agyalj mindig ezen az elfuserált kísérleten.

Zsolt – aki tudja és meg is mondja a tutit.

És rányomott a küldésre. Paff, hogy ennek mi lesz a vége? Azzal lecsukta a laptopot, és elhúzott dolgozni.

Egy eltévedt szerelmeslevél 5. rész

Kép forrása: Pinterest

Oktatás és nevelés területén dolgozom, de minden szabadidőmben írok. Szeretek belesni a hétköznapok függönye mögé és közben keresem az embert, a nőt a jól legyártott álarcok mögött. Néha meséket is írok, de gyakrabban novellákat, cikkeket és apró vicces történeteket.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here