Heti horoszkóp július 10-től július 17-ig

Kos (03.21. – 04.20.)

 
 

A kosok munkája hirtelen nagy figyelmet kap. Mindig is lelkesen végzik a teendőiket, de ennek most meg lesz az eredménye. Próbáljanak meg nem aggódni, az elismerés most valódi elismerés, nincs mögötte hátsó szándék. Higgyenek abban, hogy értékes és fontos, amit csinálnak.

Bika (04.20. – 05.21.)

A bikák a héten nem foglalkoznak mással, csak párkapcsolataikkal. Szeretnének kitörni a magányból, de még nincs elég bátorságuk. Ha összekapják magukat, és elhagyják a komfortzónájukat, kellemes meglepetés érheti őket. Ne zárkózzanak el a kalandoktól, lehet, hogy az egyik komolyra fordulhat.

Ikrek (05.21. – 06.21.)

Az ikrek jegyűek úgy gondolják, ez a pihenés hete lesz, de tévednek. A ház körüli munkák sokkal több idejüket veszik el, mint gondolják. Legyenek figyelmesek munkavégzés közben, mert baleset érheti őket. Véssék eszükbe, hogy nem muszáj mindent azonnal elvégezniük, a munka várhat, a pihenés olykor nem.

Rák (06.21. – 07.23.)

A rákok csúnya náthát szednek össze a nyár közepén. Szerencsére, pár nap alatt kikúrálják magukat, és teljes erőbedobással koncentrálhatnak önmagukra. Egy kreatív képzés jót tenne nekik, még akkor is, ha most nem sok motivációt éreznek. A főző -vagy netán táskakészítő tanfolyamok nem mindig arról szólnak, amiről hinnénk. Új barátságok is köttethetnek.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Az oroszlán izgatottan várja, hogy végre elutazhasson. Ne felejtsen biztosítást kötni, és erre figyelmeztesse párját is. Sajnos, könnyebb balesetek bárhol előfordulhatnak. Mégse kell előre aggódnia, ha elővigyázatos. Pénzügyekben remek hétnek néz elébe, mert váratlan szerencse éri.

Szűz (08.23. – 09.23.)

A szüzek a szerencse fiai a héten. Része lesz romantikus pillanatokban, pénzben se szűkölködik, de ez köszönhető takarékos természetének is. Ha még egyedülálló, megtapasztalhatja, hogy vannak segítőkész emberek, akik észreveszik, ha bajban van, és talán egy ilyen filmbeillő találkozás nagy hatással lesz rájuk.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

A mérleg izgatott új tervei miatt. Úgy gondolja, jobb, ha senkit nem avat be, de ebben az esetben téved. Szüksége lesz segítsége, ne szégyellje. Az égiek támogatják elképzeléseit, bár az útja nem lesz akadálymentes, ne álljon le. Higgyen benne, hogy az elképzelései nem vesznek kárba.

Skorpió (10.23. – 11.22.)

A skorpió a napokban kellemetlen oldalát mutatja. Mindenkivel barátságtalan. Környezete nem érti az okát, tulajdonképpen ő sem. Fáradtság és stressz lehet a háttérben, bár ezt nem szívesen ismeri el. A jegy szülöttei nem szeretik, ha valaki beleszól a dolgaikba, de most jó lenne, ha hallgatnának másokra. A javát akarják. 

Nyilas – (11.22. – 12.21.)

A nyilas szívesen vállalna plusz munkát plusz jövedelemért, de egyelőre erre esélye sincs. Rá kell jönnie, hogy a munka nem minden. Próbáljon meg figyelmesebb lenni társával, és gyerekeivel is, mert nagyon hiányolják az ön kellemes oldalát. A világ nem annyira rossz hely, ahogy a napokban látja. Pár mosoly szebbé varázsolja önt és környezetét is.

Bak (12.21. – 01.20.)

A bak a héten nem tud szabadulni a múltjától, mert megjelenik az exe. Az az ember, aki miatt nagyon sokat szenvedett, de már kigyógyult belőle. Igaz, hogy vannak vele kapcsolatban kellemes emlékei, jusson eszébe, hogy mekkora fájdalmat okozott önnek a  folytonos kritizálása. Mondjon nemet, legyen ön élete főszereplője.

Vízöntő (01.20. – 02.19.)

A vízöntők ezen a héten szívesen lenne egyedül, de nem teheti. Gyerekei folyton a fülét rágják, unatkoznak otthon, foglalja le őket különböző kreatív tevékenységekkel. Ne engedje őket a nethez, mert később nem tudja levakarni őket onnan. Menjenek közösen sétálni, kerékpározni, hátha jobban elfáradnak, és könnyebben elalszanak.

Halak (02.19. – 03.21.)

A halak olyan hírt tud meg, ami igen felkavarja. Régi szerelme megházasodik, és ez felébreszti benne a nosztalgiát. Emlékezzen nyugodtan, de eszébe se jusson felkeresni őt. Ez csak filmeken működik, a valóságban botrány lenne belőle, amit nem szeretne. A múlt elmúlt, ahogy a neve is mondja. Nem véletlenül nincsenek már együtt.

Oktatás és nevelés területén dolgozom, de minden szabadidőmben írok. Szeretek belesni a hétköznapok függönye mögé és közben keresem az embert, a nőt a jól legyártott álarcok mögött. Néha meséket is írok, de gyakrabban novellákat, cikkeket és apró vicces történeteket.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here