Mellé aztán nyugodtan felveheted a magassarkút! – Kevin Love

Magas hölgyek, figyelem! Nem kell tovább keresgélni a megfelelően nagyra nőtt pasi után. Egy ilyen szépfiúért még egy repjegyet is érdemes venni a tengerentúlra.

 
 

Hát persze, hogy egy kosárlabdázóról beszélünk, a 30 éves fiatalember nem állt meg a növésben egészen 208 cm-ig. Mellé aztán nyugodtan felvehetnéd a magassarkút.

Olimpiai aranyérem, NBA győzelem, mi kell még? Például az, hogy a sztárkosaras nem rest adakozni sem: egy rákos gyerekeket segítő alapítványnak segített nem kevés összeggel.

Love-tól egyébként nem áll messze a média világa sem: szerepelt már a Disney csatorna egyik gyerekműsorában, de feltűnt az HBO Entourage című sorozatának egyik jelenetében is Eminemmel.

Sajnos azonban nemcsak erről híres: Másfél éve az egyik meccsén pánikrohamot kapott, de egyébként is kezelték depresszióval. Éppen ezért tervezi, hogy egy mentális betegségeket kezelő intézetet alapít.

Jó hír viszont, hogy a magas szépfiúnak nincs komoly kapcsolata – bár egy kisportolt testnél és egy kék szempárnál ez úgysem tartós állapot.

fotó: internet

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here