MyMirror Ébresztő – Belső szépség

Legtöbbször mit sem tudunk a belső szépségről. Nincs türelmünk kivárni, a felszínt meg ritkán kapargatjuk. Megelégszünk azzal, amit látunk. Pedig ahhoz, hogy valakit megismerhessünk, meg kell fejteni a lelkét. Még ha ez óriási feladat is, akkor is le kell hámozni a külső burkot. Talán erre jó a szerelem. Annyira vágyunk megismerni minden porcikáját egy idegennek, hogy időt, erőt nem kímélve rajongani kezdünk szavaiért, mozdulataiért.
Ezért a legszebb a kapcsolat kezdete. Érdeklődésünk kibontja a másikat. Olyan lágyan és finoman, hogy a magas fal nem omlik össze, hanem a finom réseken szivárog be a figyelem. Mindannyian erre vágyunk. A kíváncsiság, amellyel a virág nyitja szirmait, hogy a nap felé forduljon…Kevés szebb látvány van ennél. Pontosan ilyen az emberi szív is. Csak a fény felé fordulva tud életre kelni. Ehhez a fényhez pedig szükség van egy másik tekintetére, ölelésére.

Jó reggelt! 😊

 
 

fotó: Pinterest

Oktatás és nevelés területén dolgozom, de minden szabadidőmben írok. Szeretek belesni a hétköznapok függönye mögé és közben keresem az embert, a nőt a jól legyártott álarcok mögött. Néha meséket is írok, de gyakrabban novellákat, cikkeket és apró vicces történeteket.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here