Téli kirándulások Ausztriában

Tirol szerelmeseit kényelmes négycsillagos luxuskunyhók várják a Zugspitz Arénában, háttérben a lenyűgöző Zugspitz hegyvonulatával. Mindegyik apartman saját pezsgőfürdővel, külső szaunaépülettel, infraszaunával, valamint grillel is felszerelt tágas terasszal rendelkezik. Aki nem akar sütögetni, azt magánszakács szolgálja ki, és itt bizony még a masszőr is “házhoz jön”.

 
 

Ha számodra a legszebb zene a csend, és idén már nem akarsz emberekkel találkozni, akkor a Wallegg-Lodge a te helyed, amely 1500 méteren, páratlan elszigeteltségben a luxus és a hangulatos atmoszféra netovábbját kínálja. A cirbolyafenyőből épített, hagyományos berendezésű szobáktól a szárított fával fűtött szaunán keresztül a panorámás hőfürdőig egyetlen kívánság sem marad beteljesületlen a kikapcsolódásban.

Aktív kikapcsolódásra vágysz? Tennél egy túrát a havas tájon a család apraja-nagyjával? A Hohe Tauern Nemzeti Parkban több mint 400 kilométernyi karbantartott út várja az álomszép, hófödte táj látványára vágyókat, de érdemes ellátogatni az UNESCO Bioszféraparkba is, mely Lungauban található.

A romantikus pihenésre vágyók kedvenc helye lehet a Pongau régióban található St. Johann alpesi falucska “Sissi” és “Franz” nevű kőből és fából épült kunyhója. A panorámaablakig nyúló, keret nélküli ágyból éjjelente a csillagos égre, reggelente pedig messze a völgybe tekinthetünk. Pezsgőfürdő, szauna, fullos konyha, hatalmas tévé? Innen aztán akár ki se kell mozdulni!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here