Amikor az Igazság elmehet a fenébe

"A Társkereső Égi Paradicsom Istene, amikor ezeket elolvasta, megcsóválta fejét, és csak annyit üzent Péternek, hogy ebbéli tevékenységét függessze fel egyelőre, mert ha ilyen tempóban derül ki az igazság, kő kövön nem marad a bolygón. Akkor meg ki fogja finanszírozni a thaiföldi nyaralásának költségeit?!"

Történt egyszer egy szép napon, hogy a Társkereső Mennyország Istene megelégelte a hazugságokat. Azt mondta a nem is olyan szent Péternek, hogy nyúljon már bele egy kicsit a bemutatkozó üzenetekbe, és írja át a hazugságokat, de úgy, hogy mind színtiszta igazságot tartalmazzon. Íme néhány ezek közül:

Nő keres férfit – Bemutatkozás 1.

Harmincnyolc éves, elvált nő vagyok, aki biztonságra, kedvességre vágyik. Sokan kimondottan szépnek találnak , bár én a belső értékekben hiszek. Van egy lányom, aki velem él. Elvált, szeretni tudó, türelmes férfiak jelentkezését várom, akiknek nem a külső a legfontosabb. Egy gyerek nem akadály.

 
 

Kijavítva: Negyvenöt éves vagyok, és jólétre vágyom. Természetesen nem baj, ha kedvesség is társul hozzá. Koromhoz képest jól nézek ki, bár a fotóim régebbiek, majd azt hazudom, tegnap készítettem őket. Nem elvált, hanem kirúgott és megalázott nő vagyok, és cseppet sem hiszek már a belső értékekben. Van egy elviselhetetlen kamasz lányom, aki lusta, és hangos. Végtelenül türelmes férfiak jelentkezését várom, mert lassan nekem sincs már türelmem önmagamhoz.

Nő keres férfi – Bemutatkozás 2.

Téged kereslek, aki jóképű és vicces vagy, szeretsz kirándulni, hegyet mászni, sétálni. Téged kereslek, aki jól érzed magad otthon is a kanapén összebújva, és bennem véled megtalálni az Igazit. Nem vagyok magas és karcsú, szőke sem, de csinos igen. Szeretek főzni, enni, moziba járni, és úgy hiszem, minden zsák megtalálja a maga foltját. Ha a paramétereimre vagy csak kíváncsi, ne keress, mert sokkal fontosabb dolgok is vannak a világon, mint a kilók és a centik száma. Bízom benne, hogy egymásra találunk, de tudd, nekem a legfontosabb az őszinteség!

Javítva: Legyél sportos, mert rühellem a kövér pasikat, bár én se vagyok nádszál-kisasszony. Kirándulni nem szeretek, de abban bízom, hogy te igen, mert akkor izmos a vádlid és a feneked. Alacsony vagyok, van rajtam húsz kiló plusz, mert rengeteget eszem, hajam barna, semmi különös. Moziba azért járok, mert csak ott vannak jó pasik a vásznon, akik után kedvemre ácsingózhatok. Szeretem az őszinteséget, de nem kell túlzásba esni. Viseld el, ha tőlem kapod, de ha tapintatos vagy, nem juttatsz belőle vissza semmit. Jó lenne, ha filmsztár lennél.

Férfi keres nőt – Bemutatkozás 1.

Olyan nőre vágyom, aki megéli a nőiességét. Szeret és tud gondoskodni a körülötte élőkről. Kreatív, vicces és nagyon csinos. Nem baj, ha nem vagy nagyon fiatal, szeretem az érett, józan gondolkodású nőket. Én középmagas vagyok, vezető beosztásban dolgozom, és szívesen utazgatok. Kedvenceim a romos várak, kastélyok. Fotózni is szeretek, emellett jókat enni és beszélgetni. Bízom benne, hogy nem az anyagiak az elsődlegesek számodra, mert bár fontosak, a szív sem elhanyagolható. Romantikus alkat vagyok, nem restellek virágot venni, adni szívem hölgyének.

Javítva: Baromira nőies nőt akarok. Minimum Angelina Jolie legyen, de Scarlett Johannson se lenne rossz. Muszáj, hogy vicces legyél, mert én nem vagyok az, de majd titkolom. Alacsony vagyok, némi túlsúly is van rajtam, de pulcsival még el tudom rejteni a hasam. Vezető vagyok, igen, buszvezető, ezért szívesen utazgatok Gödöllő és Vác között naponta többször is. Persze, hogy a szív a fontos, mert a pénzem nem sok, a szívet meg legjobban a húslevesben szeretem. Virágot az út mentén szedek, ha tehetem, és néha veszek mécsest otthonra, ha áramszünet lenne,  a romantikáról ennyit.

Férfi keres nőt – Bemutatkozás 2.

Szeretnék egy nőt, aki a mindenem lenne. Kényeztetném, vigyáznék rá, mert minden nő egy ékszer, egy csodás ékkő, akit meg kell becsülni. Tudok sütni, főzni, vasalni, nem háziasszonyra vágyom. Az én szívem hölgye legyen csak pihent, jókedvű és szeressen világot látni.

Magamról annyit, hogy őszes hajam van, kicsit hosszabb. Kedvelem a biliárdozást és a kártyát. Szívesen gyalogolok, túrázom, kerékpározom. Magas vagyok, elég sportos, társaságkedvelő, és végtelen türelemmel áldott meg a természet. Van két gyerekem, de ők már nem élnek velem, kirepültek. Elváltam, és azóta keresem az Igazit, bízom benne, hogy megtalálom, mert párosan szép az élet.

Javítva: Jó lenne már egy nőt találni, mert őrült szexhiányom van. Persze, hogy minden nő ékkő, csak van, amelyik hamis vagy épp műanyagból van. Persze, hogy tudok főzni, nincs, aki megcsinálja, így már zacskós levest, rántottát és mákos tésztát profin készítek. Vasalni nem tudok, minek, jó az a póló félig gyűrötten is. Majd te megcsinálod, ha rád találok. Őszülök, de nem nagyon, mert már alig van hajam. A haverokkal jókat szoktam inni és kártyázni, gyakran veszítek, de erről nem hallgatok. Gyerekeim nem velem élnek, mert piszok rossz természetem van, így elmenekültek.

Párosan szép az élet, de egy hármast se hagynék ki, oly rövid az élet.

A Társkereső Égi Paradicsom Istene, amikor ezeket elolvasta, megcsóválta fejét, és csak annyit üzent Péternek, hogy ebbéli tevékenységét függessze fel egyelőre, mert ha ilyen tempóban derül ki az igazság, kő kövön nem marad a bolygón. Akkor meg ki fogja finanszírozni a thaiföldi nyaralásának költségeit?!

Így másnap reggel az Igazság elment a fenébe, és átvette helyét a mindenki által dédelgetett Hazugság.

Kép forrása: Pinterest

Oktatás és nevelés területén dolgozom, de minden szabadidőmben írok. Szeretek belesni a hétköznapok függönye mögé és közben keresem az embert, a nőt a jól legyártott álarcok mögött. Néha meséket is írok, de gyakrabban novellákat, cikkeket és apró vicces történeteket.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here