Anya és lánya a kábítószer rabjai

Egy szép régi ház, egy rendhagyó tehetség… vagy éppenséggel egy tetemes adósság, esetleg egy kétes hírnév… Az örökség nem mindig áldás: az utódok sokszor kegyetlenül szenvednek attól, amit szüleik rájuk hagytak. Esetleg bele is halnak.

 
 

Bobbi Kristina Brown – bár sokan irigykedve néztek rá – a látszat ellenére nem örökölt sem jó géneket, sem gazdagságot vagy mesés életet… A páratlan hangú Whitney Houston és a szintén híres Bobby Brown kislányaként született, de ez nem volt garancia a boldogságra: mivel a szülők nem tapasztalták meg a szerető családi légkört, maguk sem tudták azt továbbadni gyermeküknek.

Whitney és Bobby már találkozásuk előtt is kábítószerfüggők voltak, ez házasságkötésük után még súlyosabbá vált, sőt akkor sem hagytak fel pusztító szenvedélyükkel, amikor megszületett Bobbi Kristina. Egy közeli barát elmondása szerint előfordult, hogy Whitney napokig nem pelenkázta át a babát, mert annyira ki volt ütve. Bobby sem volt éppen jó apa: fizette a korábban született gyermekei után járó tartásdíjat, betegesen féltékeny volt Whitney sikereire, és folyton összetűzésbe keveredett a törvénnyel.

Miután a pár 2007-ben elvált, Whitney megpróbálta rendezni a kapcsolatát lányával. Bobbi Kristina azonban addigra már partyról partyra járt és nagy mennyiségű kábítószert fogyasztott. Whitney sem tudta jobb belátásra bírni: a fiatal lány menthetetlen volt.

Whitney Houston és lánya, Bobbi Kristina három év különbséggel, gyakorlatilag ugyanolyan szörnyű körülmények között halt meg – a kábítószer felemésztette az életüket. A híres énekesnő 48 éves volt, míg leánya mindössze 21.

 

 

 

 

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here