Bakker lefogyok!- MyMirror edzésterv őszre

Beköszöntött a hideg, pontosabban vasárnapról hétfőre megfagytunk… szóval bele kell törődnünk, hogy a margitszigeti rövidgatyás esti futásokra egy kicsit még várni kell. Szerencsére rengeteg lehetőség van a mozgásra a négy fal között is, ám ez nem azt jelenti, hogy tavaszig súlyzót kell emelgetnünk. Összegyűjtöttük nektek a szerkesztőségünk kedvenc beltéri mozgásformáit.

 
 

Trambulin park

A legszórakoztatóbb edzésforma a világon! Na jó, elismerem nem mindenkinek, de ha szeretsz ugrálni, mászni, csúszni, szaltózni, szivacsok közé esni akkor tökéletes!

Budapesten már két hely is nyílt ahol kiugrálhatod magad, akár csoportosan barátokkal, céges csapatépítő keretein belül, vagy a gyerekeddel hétvégén. A másnapi izomláz és a feszes comb garantált!

 

 

Box

Itt most nem az egymást püfölős, kék és piros gatyás ring menetre kell gondolni!

Egyre több fitness központban találhatsz csoportos fitbox és fitfight órákat. Amellett, hogy Mike Tysonnak érzed magad, levezeted a stresszt, és minden izmot megmozgatsz, amit csak kell. Tökéletes kardio edzés, és valljuk be sokkal érdekfeszítőbb, mint az ellipszis tréneren állni egy órán keresztül. Tapasztalataim szerint az edzőknek rejtett szuperképességei vannak és a terem túlsó végéből, öt zsákon át is észreveszik, ha alacsonyan van a könyököd, vagy rosszul fordítod a lábad. Ne féljetek kipróbálni, nem profi bokszolókkal fogtok találkozni. Lesznek férfiak, nők, fiatalok, idősek, profik és teljesen kezdők is a teremben.

Spinning

A bicikli szerelmeseinek mindenképpen ajánljuk, persze akkor is, ha azt hiszed, hogy nem szereted.  Ugyanis egészen más érzés 30-60 emberrel egy ritmusra tekerni, mintha egyedül kellene felszenvedned magad egy valódi hegy tetejére.  Az óra alatt különböző pörgős zenékre, ritmusra kell tekerni. Vannak „sík” részek, „hegymenetek” és „pihenők”  egyaránt.  A fogyás és a jókedv garantált ezzel az edzéssel is, az állóképesség javulásáról pedig még nem is beszéltünk. Tehát nincs kifogás! Már nincs időjáráshoz kötve a kerékpározás.

Ez csak három példa volt, de a téma mondhatni kimeríthetetlen. Nézzetek szét a környéken és találjátok meg azt az edzést ahova nem erőszakkal kell elvonszoljátok magatokat. Na és persze osszátok meg velünk kommentben.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here