Heti horoszkóp április 22-28-ig

“A skorpió bár szereti rendben tudni a pénzügyeit, mostanában kicsit kiengedte kezéből a gyeplőt, és számlái felhalmozódtak. Jusson eszébe, mennyi felesleges dolgot vásárol. Rendeléseit korlátozza, hiszen ruhái kidőlnek a szekrényből, miközben másra nem futja a hónap vége felé. Nem a ruha teszi az embert, tartja a mondás, ami csak félig igaz. De hogy nem a sok ruha, az már bizonyos.”

Kos (03.21. – 04.20.)

 
 

A kos iránt érdeklődést mímel valaki, de csak hasznot akar húzni a kedvességéből. Figyeljen a jelekre, mert könnyen becsaphatják. Nézzen a szép szavak mögé, mert ha nem követik tettek, akkor nem számít ezer bók sem. Óvakodjon azoktól, akik pénzt kérnek öntől, nem fogják visszaadni, inkább megszakítják a kapcsolatot. Mégse veszítse el a hitét, jó emberek mindenhol lehetnek.

Bika (04.20. – 05.21.)

A bika úgy dönt, nehéz kérdésekben hallatja hangját a munkahelyén. Nem számol azzal a ténnyel, hogy az igazságot kevesen viselik jól. Megütheti a bokáját, ha a főnökét kritizálja, bár igaza van. Nem sokan lesznek, akik ön mellé állnak, de ezen ugye nem csodálkozik nagyon? A szókimondás megosztó tevékenység. Viszont akadnak olyanok is, akikben tisztelet ébred ön iránt. Legyen büszke magára, bátrabb csillagjegy a többinél.

Ikrek (05.21. – 06.21.)

Az ikrek szeretné elérni, hogy terveit gond nélkül elfogadják munkatársai. Ehhez azonban arra van szükség, hogy ne csökkenjen munkabírása és kitartása. Nem fújhat visszavonulót, ha egyszer nagy fába vágta a fejszéjét. Hiteltelenné válhat, és később nem lesz, aki támogassa. Vegye fontolóra, mit ígérhet, és tartsa is meg!

Rák (06.21. – 07.23.)

A rák házassága régóta ingatag alapokon nyugszik, ami nemcsak a feleken múlik, erősen rombolja a megszokás és az unalom. Mivel nem szereti a magányt, kényelmes is, ezért igyekezzen mindent megtenni a másikért, ha benne akar maradni. Egyezzenek meg, hogy több közös programot csinálnak. Egyik héten ön választ, a másikon a párja. A gyerekekre pedig vigyáz majd valaki, emiatt ne aggódjanak. Fontos, hogy ne laposodjon el a kapcsolatuk.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Az oroszlán rá nem jellemző gyűjtögetésbe kezd, zsugorisága meglepi párját. Jól teszi, hogy nem szórja a pénzt feleslegesen, mert egy váratlan kiadás felborítja a terveit, és nagy szerencséje van, hogy tartalékolt. Legyen nagylelkű, ne olvasson be szerelmének, házastársának, mert elégedetlenkedett, higgye el, sokkal jobban szégyelli, mint mutatja. Legyen valóban királyi, ahogy elengedi a visszavágást.

Szűz (08.23. – 09.23.)

A szűz nem akar és nem is tud megalkudni, ezért keményen összefeszül párjával. Máskor nem ennyire rugalmatlan, de mostanában fáradt és türelmetlen. Próbálja elfogadni, hogy nemcsak önnek lehet igaza. Gyerekei kellemetlen meglepetéseket tartogatnak önnek. Így a velük való kapcsolata most csorbát szenved. Nem ez lesz élete legjobb hete, ez biztos.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

A mérleg mostanában ideges és szorong. Nem biztos jövője alakulásában, és azt érzi, mindenki a félretett pénzére pályázik. Az tény, hogy családja gyakran pumpolja, de ne sajnálja tőlük, mert nem kenyérre kell önnek sem hónap végén. Szerencsére takarékos életmódja révén van mit a tejbe aprítania, ne kukacoskodjon.

Skorpió (10.23. – 11.22.)

A skorpió bár szereti rendben tudni a pénzügyeit, mostanában kicsit kiengedte kezéből a gyeplőt, és számlái felhalmozódtak. Jusson eszébe, mennyi felesleges dolgot vásárol. Rendeléseit korlátozza, hiszen ruhái kidőlnek a szekrényből, miközben másra nem futja a hónap vége felé. Nem a ruha teszi az embert, tartja a mondás, ami csak félig igaz. De hogy nem a sok ruha, az már bizonyos.

Nyilas (11.22. – 12.21.)

A nyilas kedvetlen és enervált, ami az időjárásnak és a munkának is köszönhető. Lusta bármihez, és felhalmozódott otthonában a mosni és vasalni való, de egy alapos takarítás is ráférne már ablakaira, polcaira. Persze mondhatja, hogy fáradt, de senki nem fogja ön helyett megcsinálni. Már próbálkoztak, de a nyilas túl kritikus, és ezzel elriaszt maga körül minden jószándékú segítséget.

Bak (12.21. – 01.20.)

A bak szeret veszélyesen élni, de ezt ne az utakon bizonyítsa. Vigyázzon, mert figyelmetlensége balesetet is okozhat, de legfőképp otthon, mert nem koncentrál eléggé. Ha úgy dönt, olyan munkákba fog, amelyekhez nem ért, alaposan készüljön fel, mert nem elég pár videót megnéznie, hogy profi legyen. A szakértelem nem véletlenül a sok tanulás és tapasztalat eredménye.

Vízöntő (01.20. – 02.19.)

A vízöntő mostanában mélabús, pedig nincs rá komoly oka. Ha jobban bízna önmagában, otthagyná munkahelyét, és olyasmibe kezdene, amihez ért. Szívesebben csinálná, legyen az sütés, kertészkedés vagy épp gyertyaöntés, teljesen mindegy, mert ha beleadja szívét-lelkét, megjön a siker és vele együtt a pénz is. Próbáljon meg többet elvárni önamgától, nem fog csalódni!

Halak (02.19. – 03.21.)

A halak szerelmese a szép dolgoknak, de nem szívesen költ rájuk. Akadnak azonban olyan használt bútor- vagy ruhaüzletek, amelyekben kincsekre lelhet. Nézzen utána a neten, hol kaphat egy szép kanapét vagy szőnyeget fillérekért, és boldog lesz, ha sikerül találnia. Sőt még olyasmiket is, amik külön örömmel töltik el. Egy öreg váza vagy falióra lakása dísze lehet, és mégse kerül egy vagyonba, ha ügyesen keresgél.

Kép forrása: Pinterest

Oktatás és nevelés területén dolgozom, de minden szabadidőmben írok. Szeretek belesni a hétköznapok függönye mögé és közben keresem az embert, a nőt a jól legyártott álarcok mögött. Néha meséket is írok, de gyakrabban novellákat, cikkeket és apró vicces történeteket.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here