Heti horoszkóp április 8-14-ig

"A vízöntő gyűlöli a hazugságot és a képmutatást,  sajnos mostanában bőven van része ezekben. Ne hagyja magát, mondja meg a véleményét, és kérje ki magának, hogy át akarják verni olcsó trükkökkel. Szerencsére sokkal okosabb és rafináltabb, mint egyesek hiszik, ezért tervük nem jár sikerrel. Kapcsolatában viszont legyen elnézőbb, mert sok kritikus hangot ütött meg az elmúlt időszakban. Nem biztos, hogy mindenki díjazza nyerj véleményét."

 

 
 

Kos (03.21. – 04.20.)

A kos világmegváltó terveit most az égiek is segítik. Legyen bármilyen ötlete, semmi nem akadályozza haladását. Ezért boldog és rendkívül motivált. Ez még inkább segíti a előre jutását. Mivel jókedvű, párkapcsolata is egyre jobb. Még azoknak is sikerük lesz a napokban, különösen a hét vége felé, akik eddig nem hittek a változásban, abban, hogy a véletlen is eléjük sodorhat valakit, akit megszeretnek.

Bika (04.20. – 05.21.)

A bika miután túlélt egy kellemetlen randevút, ráébred arra, hogy az emberek valóban nem azok, akiknek hiszik magukat, pláne amit közvetítenek magukról. Próbáljon meg úrrá lenni a csalódásán, lesznek még mások, akik nem úgy akarnak érvényesülni az ön életében, hogy porrá zúzzák a hitét vagy az önbizalmát. Higgye el, hogy van valaki a világban, akinek csak ön kell. Nem a világ másik felén, hanem a közelben, csak nem veszi észre.

Ikrek (05.21. – 06.21.)

Az ikrek sokat tesz-vesz a ház körül, és ez látványosan javítja otthonát. Ettől egyre motiváltabb, és még jobban törekszik kényelmes és praktikus környezetet teremteni a családjának. Azok, akik egyedülállók, mostanában nem számíthatnak változásokra, de ha belenyugodnak a megváltoztathatatlannak hitt dolgokba, akkor ne csodálkozzanak, hogy valóban minden marad a régiben. Tegyenek azért, hogy útjukba kerüljön a nagy Ő. Vagy a kicsi.

Rák (06.21. – 07.23.)

A rák meglepve veszi tudomásul, hogy párja, házastársa mintha elhidegülne tőle a napokban. Lerázza, kerüli. Ha még a telefonját is dugdossa, biztos lehet benne, hogy valaki belépett az életébe, legalábbis készül rá. Ha fontos önnek a másik, azonnal lépjen, mert mielőtt észbe kap, egyedül marad, és még önt fogják hibáztatni érzelmei eltitkolásáért.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Az oroszlán ezen a héten számolhat némi megfázással, torokfájással, ami annak következménye, hogy nem figyelt magára. Még a munkából is kieshet, aminek nem örül, bár a pihenés jól jön neki. A gyerekeit ne hagyja magára, mert kellemetlen élményekben lesz része, ha váratlanul hazatoppan.

Szűz (08.23. – 09.23.)

A szűz szeretne már valami újdonságot az életébe, mert úgy gondolja, megfeneklett a kapcsolata, de a munkahelyén sincs minden rendben. Hamar rájön, hogy olyanok részesülnek érdemtelenül dicséretben, jutalmakban, akik nagyon értenek a hízelgéshez. Ha főnöke nem értékeli a munkáját, pedig odateszi magát, akkor lépjen. Majd akkor fog siránkozni, amikor rájön, hogy mit veszített az ön távozásával.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

A mérleg veszekedést veszekedés hátán generál, mintha az éltetné, kit tud bosszantani. Kár, hogy nehezen békül, ugyanis elveszítheti azok rokonszenvét is, akik máskor ön mellett álltak. A családos mérlegek próbáljanak jobban egyensúlyozni a család, a barátok és munkahely hármasában, egyik sem mehet a másik rovására.

Skorpió (10.23. – 11.22.)

A skorpió a virtuális világban talál megnyugvást a héten. Éjszakába nyúlóan filmeket néz, vagy olyan tartalmakat olvas, amelyek ki se kapcsolják. Lelkileg nincs a csúcson, de ahhoz arra lenne szükség, hogy őszintén bevallja magának, mi teszi elégedetté. Az se lenne utolsó, ha befejezné a dolgok ízekre szedését. Éljen picit a mának! Megérni.

Nyilas (11.22. – 12.21.)

A nyilas tanácsaitól zeng a munkahelye, pedig senki nem kíváncsi rájuk, mert erőszakosan tálalja még a jó ötleteket is. Ne legyen okoskodó és rámenős, mert el fogják kerülni. Azok a nyilasok, akik azt hiszik, hogy majd besétál az Igazi, és tenyerén hordozza őket, csalódni fognak, mert a kapcsolatokért tenni kell, és a postáson kívül más nem nagyon jár feléjük. Ha bizonytalanok, regisztráljanak fel egy társkeresőre, hátha ott kellemes meglepetés éri őket.

Bak (12.21. – 01.20.)

A bak családjában felüti fejét a betegség, de nem lesz tartós, nem ijedjen meg. Viszont a lelkieket érdemes lenne gyógyítania, mert egyes bakok a depresszió szélén egyensúlyoznak. Ha van lehetőségük, kérjék szakember segítségét, ha nincs, akkor próbáljanak önerőből többet tenni magukért a megszokottnál. Ez persze csak tanács, ám a csillagok ezt sugallják, még akkor is, ha ez pokoli nehéz.

Vízöntő (01.20. – 02.19.)

A vízöntő gyűlöli a hazugságot és a képmutatást,  sajnos mostanában bőven van része ezekben. Ne hagyja magát, mondja meg a véleményét, és kérje ki magának, hogy át akarják verni olcsó trükkökkel. Szerencsére sokkal okosabb és rafináltabb, mint egyesek hiszik, ezért tervük nem jár sikerrel. Kapcsolatában viszont legyen elnézőbb, mert sok kritikus hangot ütött meg az elmúlt időszakban. Nem biztos, hogy mindenki díjazza nyerj véleményét.

Halak (02.19. – 03.21.)

A halak szeretne kicsit több időt tölteni egyedül, de erre esélye sincs. Más megoldás nem marad, csak ha eljár sportolni, vagy futni, mert akkor könnyebben kiszellőztetheti a fejét. Ne hallgasson azokra, akik azt mondják, nyelje le a véleményét, nincs igazuk. Sokszor a kimondott szavak teszik csak helyre egyesek viselkedését. Ne rettenjen meg attól, hogy kiálljon magáért.

 

Kép forrása: Pinterest

Oktatás és nevelés területén dolgozom, de minden szabadidőmben írok. Szeretek belesni a hétköznapok függönye mögé és közben keresem az embert, a nőt a jól legyártott álarcok mögött. Néha meséket is írok, de gyakrabban novellákat, cikkeket és apró vicces történeteket.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here