Heti horoszkóp december 18-25-ig

“ A bak sorra kapja a jobbnál jobb ajánlatokat, mégse tud élni velük, mert nem érzi magát megfelelőnek a posztokra. Pedig éveken át ezekre várt, most azonban gyáván meghátrál. Fogadja el, amit a sors kínál, és ne meneküljön. Most van itt az ideje élete megváltoztatásának. Még akkor is, ha egy munka külföldre szólítja. Talán ott fut bele az igaziba, akire már oly régóta vár.”

Kos (03.21. – 04.20.)

 
 

Ez a hét az izgalmak hete a kosnak. Lesznek előre nem látható meglepetések is a napjaiban, de egyik se annyira kellemetlen, hogy ne tudna átlendülni rajta. Ne fújja fel az apró dolgokat, még akkor se, ha önnek van igaza. Nem éri meg veszekedni olyasmi miatt, ami nem viszi előre, de makacssága nem hagyja nyugodni. Közelednek az ünnepek, ha egyedül van, akkor is próbáljon meg örülni, és öltöztesse díszbe a szívét. Egy-egy romantikus film talán átsegíti a nehéz pillanatokon.

Bika (04.20. – 05.21.)

A bika, ha lehetne, már hét közepén megsütne és megfőzne mindent, annyira türelmetlen. Mivel hajlamos a hízásra, vigyázzon az evéssel, nehogy gyomorfájással teljenek el az ünnepek. Ne legyen az evés a vigasza, mert nehezen tudja majd leadni a felszedett kilókat. Ez nem csak az ünnepekre vonatkozik, hanem a tél többi időszakára is. Ha teheti sportoljon, sétáljon, ha erőt érez magában, fusson, arra nem kell sokat költenie. Így, ha evésbe fojtja aggodalmait, akkor se lesz nagy probléma.

Ikrek (05.21. – 06.21.)

Az ikrek alig várja már, hogy vége legyen a decembernek. Sokat dolgozik, de nem boldog, ha a családját hanyagolnia kell. Ezért nagyobb ajándékkal akarja kárpótolni őket, de nem biztos, hogy ez a jó megoldás. Legyen nyugodt, családja akkor is szereti, ha nem viszi túlzásba se egyiket se másikat. Az ünnepek hangulata magával ragadja majd, ne álljon ellen, kell a kikapcsolódás és az öröm, hiszen sokszor szürkék a mindennapok.

Rák (06.21. – 07.23.)

A rák nagyon szorgalmas és a héten semmi nem akadályozza meg benne, hogy kiteljesedjen a munkájában és a magánéletében. Mindig is a családja volt számára az összetartó erő, ez most se lesz másképpen. Nagyon sok szeretetet kap tőlük, és bármiféle kísértésbe is hozzák, gondoljon arra, hogy egy kaland nem éri meg, hogy lelki egyensúlya felboruljon. Hiába hiszi, hogy az ünnepek mindent megoldanak, titkon azért lappang szívében némi szomorúság.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Az oroszlán szeretne sok-sok elismerést begyűjteni, mert amellett, hogy a külsejére sokat ad, most házigazdaként is tündökölne. Tényleg nem kell erejének minden morzsáját elszórnia, mert ha kimerülten ül majd az asztalnál, és ereje se lesz csevegni, mosolyogni, majd bánni fogja, hogy a folytonos tökéletességre törekedett. Örüljön szeretteinek, legyen velük elnéző, nem hibásak azért, mert ön mindenből a legjobbat akarta nekik.

Szűz (08.23. – 09.23.)

A szűz bokros teendői mellett szívesen próbál ki új dolgokat. Neki az ünnep nem gond, hanem kihívás. Így, aki vele él, nem győzi dicsérni kreativitását. Háza gyönyörű, ahogy mindig, és nem sajnálja a pénzt a díszítésre és az ennivalókra sem. Nem szabad úgy éreznie, hogy nincs holnap, hiszen eljön a január is, amikor szintén szüksége lesz erejére. Az egyedülállók meglepve veszik tudomásuk, hogy az egyik kolléga érdeklődik irántuk, és ez az érdeklődé már-már tolakodó. Mondja meg a véleményét neki rendesen, hiszen nem ért a szóból. Ha kell, forduljon a feletteséhez!

Mérleg (09.23. – 10.23.)

A mérleg az utolsó pillanatban úgy dönt, nem tölti otthon a karácsonyt. Kapkod fűhöz-fához és végül sikerül elintéznie, hogy elvonulhasson párjával egy eldugott házacskába a hegyekben. Gyerekei értetlenül fogadják a döntését, de majd megbékélnek, hiszen tudják, hogy a nyugalom és a jókedv mindennél fontosabb. Ha mégis furdalja a lelkiismeret, rendezzen egy kisebb összejövetelt hetekkel később, és meglátja, mindenki boldog lesz.

Skorpió (10.23. – 11.22.)

A skorpió nem akar már dolgozni, annyira kimerült. Mivel nincs lehetősége szabadságot kivenni, megeshet, hogy hibát hibára halmoz. Nem lesz kellemes számára ez a hét, talán a hétvége javulást hozhat, de addigra meg annyira béka feneke alatt lesz a kedve, hogy nagyon nehezen szedi össze magát. Vasárnap azonban olyan ember érkezése teszi varázslatossá az ünnepet, akiről azt hitte, teljesen megfeledkezett önről. Az ő jelenléte meggyőzi arról, hogy az élet szép és különleges.

Nyilas (11.22. – 12.21.)

A nyilas csúnyán megfázik a héten, és ez nem minden, mert be is lázasodhat, aminek senki nem örül. A betegség azonban mindig jelzés, ne hagyja figyelmen kívül. Főnöke azonban tudja, hogy kiváló munkaerő, ezért rendkívüli prémiumban részesíti, aki kifejezetten jól jön a jegy szülötteinek. A sors egyik kezével elvesz, a másikkal ad. Ön se feledkezzen meg erről, ha a gyerekeiről van szó, és ne veszekedjen, ha nem érnek rá beugrani látogatóba. Higgye el, nekik se egyszerű a mindennapok kivitelezése.

Bak (12.21. – 01.20.)

A bak sorra kapja a jobbnál jobb ajánlatokat, mégse tud élni velük, mert nem érzi magát megfelelőnek a posztokra. Pedig éveken át ezekre várt, most azonban gyáván meghátrál. Fogadja el, amit a sors kínál, és ne meneküljön. Most van itt az ideje élete megváltoztatásának. Még akkor is, ha egy munka külföldre szólítja. Talán ott fut bele az igaziba, akire már oly régóta vár.

Vízöntő (01.20. – 02.19.)

A vízöntő nehezen tanul a kudarcaiból, és mivel nem tudja tartani a száját, pletykálkodással bajba sodorja magát és másokat. Már hiába magyarázkodik, amit kimondott, az nem száll el, ahogy a mondás tartja. Már-már attól kell tartania, hogy valaki tettlegességgel vesz elégtételt, de szerencsére az illető észre tér. Máskor tartsa a száját, és minden rendben lesz. Az ünnepek jó lehetőséget nyújtanak arra, hogy békülést kezdeményezzen, vagy apró ajándékkal próbálja engesztelni, akit megbántott.

Halak (02.19. – 03.21.)

A halak a héten boldog pillanatok részese lesz. Olyan szerelem kopog be az ajtaján, amilyenről álmodott. Az igazi valóban kedves és figyelmes, és rajong önért. Ezt sose felejtse el, még akkor se, amikor rosszkedvű vagy ingerült. Önhöz sok türelemre van szüksége a társának, és mégse panaszkodik. Ez a szerelem nem átmeneti lesz, így álljon hozzá. Bátran bemutathatja a családjában, mindenki el lesz tőle ragadtatva. A karácsony talán még korai, de szánjon időt kettejükre.

Kép forrása: Pinterest

Oktatás és nevelés területén dolgozom, de minden szabadidőmben írok. Szeretek belesni a hétköznapok függönye mögé és közben keresem az embert, a nőt a jól legyártott álarcok mögött. Néha meséket is írok, de gyakrabban novellákat, cikkeket és apró vicces történeteket.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here