Heti horoszkóp február 26-tól március 3-ig

“A kos szíve ezen a héten másképpen fog dobogni, mint mostanában. Egy olyan szerelem veszi kezdetét az életében, amelyről azt se tudta, hogy létezhet. Szerencsére most tele van erővel, és nem riasztja meg semmi. Ha vannak is kétségei, ne mondja ki. Elriasztaná a másikat. Legyen derűlátó, és ezekben a tavaszias napokban szervezzen programokat, vagy hagyja, hogy magával sodorja az érzelem, amit a másik jelenléte vált ki önből.”

Kos (03.21. – 04.20.)

 
 

A kos szíve ezen a héten másképpen fog dobogni, mint mostanában. Egy olyan szerelem veszi kezdetét az életében, amelyről azt se tudta, hogy létezhet. Szerencsére most tele van erővel, és nem riasztja meg semmi. Ha vannak is kétségei, ne mondja ki. Elriasztaná a másikat. Legyen derűlátó, és ezekben a tavaszias napokban szervezzen programokat, vagy hagyja, hogy magával sodorja az érzelem, amit a másik jelenléte vált ki önből.

Bika (04.20. – 05.21.)

A bikák végre kezdik elhinni, hogy jóra fordulhat az életük. Mivel életmódváltásba kezdtek, testük átalakulóban van, ami a bikának létkérdés, mert hiú és szenved attól, ha nem néz ki jól. Sajnos enni is szeret, és ez az utóbbi időben meg is látszott rajta. Most azonban minden megváltozik, és ezt környezete is észre fogja venni. Remek napok várnak rá, menjen a szabadba, ha csak teheti. A napfény csodákra képes.

Ikrek (05.21. – 06.21.)

Az ikrek szakmai kérdésekben kemény vitákra számíthat. Bár szereti véleményét hangoztatni, ne felejtse el, hogy kompromisszumokat kötni néha józan ész kérdése. Nem kell mindig az ön akaratának érvényesülnie. Ha mégis ragaszkodik az elképzeléseihez, ne lepődjön meg, ha csalódás éri. Mindegy, hogy beosztott vagy főnök, a rugalmasság sose hátrány.

Rák (06.21. – 07.23.)

A rák életében kellemetlen személy tűnik fel. Olyan, aki többet tud a múltjáról, mint kellene, és finoman megzsarolja. Ha enged neki, legyen biztos benne, hogy nem fog megállni, és titkát kifecsegi, ami nem fog jólesni önnek, és családja se lesz boldog. Ha viszont ellent tud mondani, a másik úgy érezheti, nincs is akkora ütőkártya a kezében, így meghátrálhat.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Az oroszlán olyan, mint a szélkakas. Hol erre fordul, hol arra, mert nem tud dönteni. Legyen határozottabb, mert sem párja, sem munkatársai nem tudnak kiigazodni önön, ez meg nem jó senkinek. A pénzügyek terén viszont szerencséje lesz, kisebb nyeremény üti a markát, ami boldoggá teszi.

Szűz (08.23. – 09.23.)

A szűz szívesen időzne most egy tengerparton, vagy wellness szállóban, de erre nem lesz lehetősége. Azért se, mert pénzügyei nincsenek rendben. Hiába volt eddig takarékos, precíz, egy váratlan esemény nagy kiadásba kergeti. Ne féljen, máskor se került utcára, mert pontosan tudja, meddig szabad nyújtózkodnia. Az utakon figyeljen magára, mert a hirtelen jött tavaszban sok az óvatlan gyalogos.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

A mérleg szeretne aktívabb lenni, de mintha elszívták volna minden életerejét. Van ebben igazság, mert párja zsigereli ki, de ez azért van, mert nem mer neki nemet mondani. Ha nem szabad határt követeléseinek, mind anyagilag, mind fizikailag padlóra kerülhet. Legyen karakán, de a durvaságot kerülje.

Skorpió (10.23. – 11.22.)

A skorpió furán érzi magát, amikor ismerősei közül többen is megkeresik azzal, hogy bejön nekik. Ez még akkor is bekövetkezhet, ha házasságban él, a szingliknél meg abszolút terítékre kerül. Ne higgyen a szép szavaknak, nem rejtenek valódi tartalmat. Ha viszont csak egy beszélgetésre vagy baráti csevejre vágyik, belemehet, de tisztázza az elején, hogy többet nem tud nyújtani.

Nyilas (11.22. – 12.21.)

A nyilas boldog, mert fogyókúrája sikeresen indul, és még orvosa is megdicséri. Ha képes lenne többet mozogni, még energikusabb lehetne. Érdemes lenne bérletet vennie egy konditerembe, mert ott kardiózhat is, meg súlyt is emelhet, ha ahhoz lesz kedve. Ne törődjön azzal, hogy megnézik-e, mások se úgy mentek oda, hogy Schwarzeneggerek voltak.

Bak (12.21. – 01.20.)

A bak bár úgy érzi, élete legjobb üzletével házal, de egyelőre nem talál megfelelő fogadtatásra. Minden türelem és kitartás kérdése. Higgyen magában! Ha ezt sugározza ki, talán még olyan embert is útjába sodor az élet, aki előbb munkatársa, majd a szerelme lehet. Kishitűségét mérsékelje, benne van a siker a levegőben!

Vízöntő (01.20. – 02.19.)

A vízöntő kedvessége és életereje visszatér a héten. Szívesen segít másoknak, és ezt a segítséget most olyan ember fogja értékelni, akire eddig nem is gondolt. A családosok tervezzenek több közös programot, mert az erősíti a köteléket. Kellenek élmények, ne csak a négy fal között üljenek különböző kütyüket nyomkodva. A virtuális világ csak átmenetileg lehet megoldás az unalomra.

Halak (02.19. – 03.21.)

A halak jobb formában lesz, mint valaha, amit a sok napsütés is elősegít. Rájön, hogy ha fut, sétál vagy úszik, több az energiája. Ha unja ezeket a tevékenységeket egyedül, vegye rá egyik barátját, vagy társát, és menjenek együtt. Két ember könnyebben tudja motiválni egymást, ha az egyikük netán hajlamos lenne feladni az erőfeszítéseket. Higgye el, a világot is szebb színben fogja látni, ha kihasználja a jó időt.

 

Oktatás és nevelés területén dolgozom, de minden szabadidőmben írok. Szeretek belesni a hétköznapok függönye mögé és közben keresem az embert, a nőt a jól legyártott álarcok mögött. Néha meséket is írok, de gyakrabban novellákat, cikkeket és apró vicces történeteket.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here