Heti horoszkóp február 5-12-ig

"A nyilas arra vágyna, hogy ne kelljen minden reggel hajnalban kelnie, ám ehhez sokkal jobb munkahelyre lenne szüksége. Mivel tanulni nem nagyon akar, marad a kínlódás. Ha mégis rászánja magát, nézzen körül a tanfolyamok között, egyik-másik nem hosszú, mégis új célok felé indíthatja el. Nemcsak a fiataloké a világ, negyvenen túl is van élet, ha nem hagyja, hogy begyepesedjen!"

Kos (03.21. – 04.20.)

 
 

A inkább fejjel megy a falnak, de nem kér elnézést, pedig csúnyán megbánt valakit, és ebben van némi szándékosság is. Sajnos, ezzel nem segíti a karrierjét, bármennyire is törtet. Ha továbbra is makacsul ragaszkodik a nézeteihez, még az is lehet, hogy főnöke kénytelen lesz megválni tőle. Az egyedülálló kosokra ugyanilyen csökönyös viselkedés jellemző, így nem csoda, ha messze elkerülik a jelöltjei.

Bika (04.20. – 05.21.)

A bika bár erős csillagjegy, mostanában sokat szorong, természetesen az anyagiak miatt. Mivel szereti a biztonságot, tartalékolna, de ugyanennyire szeret költekezni is, így a mérleg nem kerül egyensúlyba. El kellene határoznia, mit tart fontosnak, és amellé kellene állnia. Két kézzel mindent markolni úgyse tud, és valamely területen sérülni fog, és ez nem javít kedélyáálapotán. Talán kérjen tanácsot olyanoktól, akik ügyesebbek nála a beosztás területén.

Ikrek (05.21. – 06.21.)

Az ikrekre kifejezetten sikeres hét vár. Munkájával elégedett, és ezért jó a kedve. Ez átsugárzik a magánéletére. Ha párkeresésben érdekelt, ne a netes randikat szorgalmazza. Nézzen körül a munkahelyén, vagy a baráti körében, találni fog valakit, aki szívesen lenne a társa, de eddig nem akarta észrevenni! Arra ügyeljen, hogy a nagy vadászat közben csak szinglik akadjanak a hálójába.

Rák (06.21. – 07.23.)

A rák úgy dönt, a tavasz közeledtével átrendezi a lakást. A rendetlenséget nem nagyon bírja, de a felújítás már csak ilyen. Hagyjon időt a munkálatokra, ne sürgessen senkit, mert akkor lesz szép a környezete, ha tényleg időt és energiát nem sajnál rá. A pénz se másodlagos, de ebben most nem szenved hiányt. Különben is mindig szerencsés az anyagiak terén.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Az oroszlán túl sokat vállal magára a héten, amit meg is bán, de senkit nem hibáztathat, ugyanis nem tud nemet mondani. Ha már benne van, csinálja végig, később örülni fog, hogy nem adta fel. Párja csodálni fogja, és elismeréssel nyilatkozik önről. Ettől megnő az önértékelése, bár azzal nem szokott baj lenni. Elszállnia azonban nem kell. Visszafelé értékelni semmiképp ne feledjen!

Szűz (08.23. – 09.23.)

A szűz szívesen avatkozik bele egy baráti kapcsolat végóráiba, ami rosszul sül el. Tudhatná, hogy békülés esetén őt fogják hibáztatni. Most sincs másként, leszámítva, hogy most nem békülnek, de bűnbaknak ön is megteszi. Máskor okosan nem sétál bele ilyen csapdába, de most a téli unalom rossz döntések felé sodorta. Ha harag, legyen harag, elmúlik egyszer, ha a barátság igazi volt.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

A mérleg valamivel pozitívabban látja a dolgokat, mint az előző hetekben. Sőt külső visszajelzést is kap munkájáról, amit örömmel fogad. Legyen jókedvű, vidám, megérdemli, hogy bókokat kapjon, mert valóban jó a szíve, és bár kötekedésre hajlamos, még azt is mellőzi mostanság. A szerencse is mellészegődik, érdemes lenne lottóznia.

Skorpió (10.23. – 11.22.)

A skorpió munkahelyváltásban gondolkodik. A pénz mellett az is motiválja, hogy unja, amit csinál. Ennél ő sokkal kreatívabb, de még bátorságot kell gyűjtenie, hogy váltson. Ha vállalkozáson töri a fejét, egy jó könyvelővel kezdje, mert rajta sok múlik. Bízzon a tehetségében és akaraterejében! Mások se nagyban kezdték, gondoljon a McDonalds-ra!

Nyilas (11.22. – 12.21.)

A nyilas arra vágyna, hogy ne kelljen minden reggel hajnalban kelnie, ám ehhez sokkal jobb munkahelyre lenne szüksége. Mivel tanulni nem nagyon akar, marad a kínlódás. Ha mégis rászánja magát, nézzen körül a tanfolyamok között, egyik-másik nem hosszú, mégis új célok felé indíthatja el. Nemcsak a fiataloké a világ, negyvenen túl is van élet, ha nem hagyja, hogy begyepesedjen!

Bak (12.21. – 01.20.)

A bak szomorúan veszi tudomásul, hogy bár hó eleje van, pénze alig maradt. Ezért nem hibáztathat önmagán kívül senkit, mert rendelés-mániája igen jelentősen leapasztja minden hónapban a pénztárcáját. Gondolja végig, hány ruhára, cipőre van szüksége, és a háztartási eszközökből sem kell várat építenie. Ha nem tud leállni, családja kárt szenvedhet. Térjen észhez, mert az olcsó sok esetben gagyi is!

Vízöntő (01.20. – 02.19.)

A vízöntő életét alaposan felforgatja egy rossz döntés. Kölcsönad egy jelentős összeget, méghozzá barátnak hitt illetőnek, aki nem akarja visszaadni, és mivel nem írtak róla papírt, inkább hagyja tönkremenni a barátságot, mintsem megadja. Így sajnos, kettős veszteség éri. Azok a vízöntők, akik mostanában gondolkodnak házeladásban, várjanak egy keveset, jobban járnak.

Halak (02.19. – 03.21.)

A halak meg van győződve arról, hogy ha jót tesz valakivel, jót is kap vissza. Még nem tanulta meg, hogy az emberek a hála érzését kényelmetlennek érzik. Higgye el, a jó sose vész el, és vissza fogja kapni, ha nem is attól, akitől várja. A jegy női szülöttei megismerkednek egy olyan férfival, aki felkelti bennük a szunnyadó nőt. Engedjen a csábításnak, most ne legyen annyira kimért, mint máskor. A szenvedély és a tűz még meg is fiatalítja a testét és a lelkét is.

 

Kép forrása: Pinterest

Oktatás és nevelés területén dolgozom, de minden szabadidőmben írok. Szeretek belesni a hétköznapok függönye mögé és közben keresem az embert, a nőt a jól legyártott álarcok mögött. Néha meséket is írok, de gyakrabban novellákat, cikkeket és apró vicces történeteket.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here