Heti horoszkóp július 1-től 7-ig

“A mérleg munkahelyi viszályok tanúja lesz az elkövetkező napokban, ezért tanúnak is hívják, ami igen kellemetlen feladat. Ne akarjon megfelelni mindenkinek. Mondja el az igazat, még akkor is, ha kellemetlen. Egyik munkatársáért se kell tűzbe tennie a kezét. Csalódni fog, ha egyik mellett teszi le a voksát.”

Kos (03.21. – 04.20.)

 
 

A kos nem tudja elhinni, hogy neki is képes valaki nemet mondani. Kitartása már nem dicséretes, hanem őrületes makacssággá fokozódik. Szinte zaklatja kiválasztottját, ami kellemetlen helyzeteket teremt. Azok a kosok, akik még egyedülállóak, engedjenek a szerelemnek, annak, hogy szeressék őket, különben magányosak fognak maradni. Nem mindenki olyan, mint az előző párjuk.

Bika (04.20. – 05.21.)

A bika nyaralásra készül, bár vannak fenntartásai. Felesleges aggódnia, a munka megvárja, és hagyja, hogy az új tájak, emberek elragadják. Próbáljon ki minél több helyi különlegességet, vesse be lehengerlő bájait, és mosolyogjon, amennyit tud. Higgye el, még a nap is szebben fog sütni, ha észreveszi.

Ikrek (05.21. – 06.21.)

Az ikrek nem képes elviselni a kudarcot, ezért ez a hét a bosszúság hete lesz a számára. Hiába magyarázza az igazát, senki nem fogja megérteni, többek közt azért sem, mert nincs igaza. Legyen engedékenyebb önmagával és másokkal szemben. Sokkal sikeresebbek lesznek így a kapcsolatai.

Rák (06.21. – 07.23.)

A rák önmagához képest fafejűen viselkedik. Nem jellemző rá, de valamiféle bizonyítási kényszer vesz rajta erőt. Nyár van, szép az idő, inkább törődjön többet a családjával, vagy ha nincs, akkor keressen magának akár egy könnyű kalandot, amiből ki tudja, talán kisülhet valami jó is.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Az oroszlán túl sokat agyal és ebből kifolyólag aggódik a jövő miatt. Ez értelmetlen, úgyse tudja kiszámítani, megváltoztatni meg főleg nem. Inkább maradjon a mában és vegye észre, hogy van valaki, aki ön után sóvárog. Adjon neki esélyt, még akkor is, ha nem az ön esete. Meg fog lepődni.

Szűz (08.23. – 09.23.)

A szűz nyaralásra készül, de attól még hetek választják el. Jön a szokásos jajgatás a bikinibody miatt, ám ha nagyon igyekszik, néhány kilót ledobhat, főleg, ha ebben a melegben nem eszik nehéz és kiadós ételeket. Itt a nyár, millió gyümölcs és zöldség segíthet abban, hogy egészségesebben egyen. Bízzon magában! Már 2-3 kiló meglátszik!

Mérleg (09.23. – 10.23.)

A mérleg munkahelyi viszályok tanúja lesz az elkövetkező napokban, ezért tanúnak is hívják, ami igen kellemetlen feladat. Ne akarjon megfelelni mindenkinek. Mondja el az igazat, még akkor is, ha kellemetlen. Egyik munkatársáért se kell tűzbe tennie a kezét. Csalódni fog, ha egyik mellett teszi le a voksát.

Skorpió (10.23. – 11.22.)

A skorpió gyűlöli a hőséget, és képtelen odafigyelni a dolgaira. Ebből most kára is származhat, mert elhagy olyan tárgyakat, amelyek szívének kedvesek. Pl. ékszert vagy papírokat, de megeshet, hogy a telefonja tűnik el. Nem kell megijednie, nem kerülnek napvilágra titkai, bár törölhetne néhány kellemetlen üzenetet és fényképet! Az óvatosság sose árt!

Nyilas (11.22. – 12.21.)

A nyilas úgy érzi, az égiek összeesküdtek ellene. Párkapcsolata kemény próba előtt áll, és ha szereti a másikat, most mellé kell állnia. Ha a barátait, szüleit vagy munkatársát választja egy konfliktus során, nekik ad igazat, ne csodálkozzon, hogy társa nem bízik meg majd önben. Ne feledje, nem felelős mások döntéseiért, de a sajátjáért annál inkább!

Bak (12.21. – 01.20.)

A bak életét egy gyors lefolyású betegség zavarhatja meg. Nem kell megijednie, de a jeleket se hagyja figyelmen kívül. Szervezete kissé amortizálódott mostanában, egy karbantartás nem ártana. Lehet ez masszázs, szaunázás, pihenés vagy tánc is. Kinek melyik fekszik. A lényeg az, hogy lelje örömét benne.

Vízöntő (01.20. – 02.19.)

A vízöntő nem túl derűlátó mostanság. Pedig ez az időszak csak átmeneti. Ha nem enged mérgének, nem fogja felemészteni. Figyeljen jobban a gyerekeire, mert teljes mértékben kikerültek az ön fennhatósága alól, ami ebben a nagy nyári szabadságban nem biztos, hogy hasznukra válik. Szervezzen közös programokat!

Halak (02.19. – 03.21.)

A halak meggondolatlanul vág vissza egy nem szándékos sértésre, és ő húzza a rövidebbet. Ne legyen meglepve, ha nem hisznek önnek, hisz máskor is előfordult már, hogy túl vehemensen és nem mindig jogosan állt ki vélt igazáért. Ha nem akarja elveszíteni a munkáját és néhány ember megbecsülését, jobb, ha bocsánatot kér. Jobb, ha lenyeli a büszkeségét. Most hibázott, orvosolja!

Kép forrása: Pinterest

Oktatás és nevelés területén dolgozom, de minden szabadidőmben írok. Szeretek belesni a hétköznapok függönye mögé és közben keresem az embert, a nőt a jól legyártott álarcok mögött. Néha meséket is írok, de gyakrabban novellákat, cikkeket és apró vicces történeteket.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here