Heti horoszkóp június 10-16-ig

“Az oroszlán párkapcsolati problémákkal küzdhet, de ennek aktív részese. Féltékeny és követelőző, ezt meg senki nem szereti. Bízzon magában, más esetekben nem szokott előjönni önből a zöldszemű szörnyeteg, de valaki bogarat ültet a fülébe. Eszébe ne jusson kémkedni párja után, mert veszekedés lesz a vége. Inkább fékezze magát, és próbáljon felülemelkedni a helyzeten, amit gondolataival generált.”

Kos (03.21. – 04.20.)

 
 

A kos könnyebb megfázással küzd, ami érthetetlen ebben a jó időben. Vegye figyelembe a jeleket, a megfázás tünetei jelezhetik, hogy immunrendszere nincs a csúcson. Túl sokat vállal, és nem törődik a következményekkel. Ismeri a mondást: nincs időd az egészségre, majd lesz a betegségre. Egyen sok gyümölcsöt, zöldséget, még akkor is, ha ez utóbbi nem a kedvence. Keressen olyanokat, amelyekből képes sokat fogyasztani.

Bika (04.20. – 05.21.)

A bika életében sikert sikerre halmoz. Azok, akik kreatív munkát végeznek, örömmel vehetik tudomásul, hogy felfigyelnek dolgaikra, legyen az festmény, írás vagy étel. De lehet bármi, amit eddig nem vett elég komolyan, pontosabban a sikerben nem reménykedett. Most azonban felfedezi a világ önt, és ettől végtelenül boldog lesz. Megérdemli, hiszen önerőből jutott oda, ahová ért.

Ikrek (05.21. – 06.21.)

Az ikrek jó érzéssel néz a hét elébe, mert sok érdekes emberrel fut össze, akiket nemrég ismert meg. Legyen továbbra is nyitott, mert az új emberek segítségére lesznek. Ha arra vágyik, hogy elismerjék, lépjen ki a fénybe, nem maradhat árnyékban várva, hogy majd valaki rájön az ön különlegességre. Ma az önreklám nem ciki, éljen velem. A saját brandjét önmagának kell kialakítania, és ehhez megvan minden tehetsége.

Rák (06.21. – 07.23.)

A rák semmi mást nem szeretne, mint vízparton lubickolni, de erre mér várnia kell. Sőt, pénzügyei sem kedvezőek, és a hét sok bosszúságot tartogat a számára. Olyan emberek akarják átverni, akikben feltétlenül megbízott. Csalódását ne próbálja leplezni, jobb, ha nyíltan megmondja, hogy ne nézzék palimadárnak. Nem fogják kedvelni, de legalább tükörbe tud nézni.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Az oroszlán párkapcsolati problémákkal küzdhet, de ennek aktív részese. Féltékeny és követelőző, ezt meg senki nem szereti. Bízzon magában, más esetekben nem szokott előjönni önből a zöldszemű szörnyeteg, de valaki bogarat ültet a fülébe. Eszébe ne jusson kémkedni párja után, mert veszekedés lesz a vége. Inkább fékezze magát, és próbáljon felülemelkedni a helyzeten, amit gondolataival generált.

Szűz (08.23. – 09.23.)

A szűz hete nem lesz annyira kellemes, mint az előző, de ez azért van, mert túl sokat agyal olyasmin, amin nincs értelme. Higgye el, hogy amit másoktól hall, nem mindig igaz, és párját ne ez alapján ítélje meg. Maradjon higgadt, és meglátja, minden rendbe jön. Feleslegesen senkit ne traktáljon a gondjaival, úgyse tudnak segíteni, sőt még ki is beszélik a háta mögött.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

A mérleg túl látványosan mutogatja az életét, amellyel sok irigy ember figyelmét irányítja magára. Nem kell mindenkinek tudnia, hogy elutazott vagy hogy épp merre jár. Háza, lakása szabad prédája annak, aki ilyesmire vadászik. Érdemesebb lenne kevésbé dicsekednie a közösségi oldalakon, mert a végén még valaki kedvet kap ahhoz, hogy megnézze lakását belülről. Jobb óvatosnak lenni!

Skorpió (10.23. – 11.22.)

A skorpió boldog és elégedett, mert olyan időszakon van túl, ami igen megterhelte. Viszont munkájában brillírozik, és ezt mások is látják. Irigyei megpróbálják kisebbíteni értékeit, de ne aggódjon, nem sikerül a tervük. Tényleg sokat dolgozott, és ennek gyümölcsét nemsokára learathatja. Párkapcsolatában is kiegyensúlyozott időszak következik, és ezt fogadja örömmel és hálával. Ne feledkezzen meg családi hátteréről, mert nélkülük nem jutott volna oda, ahol most tart.

Nyilas (11.22. – 12.21.)

A nyilas tőle szokatlan módon lusta és érdektelen. A melegre fogja, és van is benne igazság, de inkább a motivációja veszett el. Családtagjai azonban jóval több figyelmet várnak el öntől, mint amennyire most képes, ezért lesz része pár kellemetlen szemrehányásban. Ha nem változtat önmagán, és csak másokban keresi a hibát, sok üres percet veszteget el, pedig csak rá kellene jönnie arra, hogy ön se hibátlan.

Bak (12.21. – 01.20.)

A bak sorsdöntő változásra készül. Azt tervezi, hogy külföldön próbál szerencsét, mert idehaza minden ötlete kudarcot vall, és nem lép egyről a kettőre. Vágjon bele, mert ha nem teszi, később bánni fogja. Mégse égessen fel minden hidat maga mögött. Ha mégse boldogul külhonban, visszajöhet, és talán más körülmények fogadják.

Vízöntő (01.20. – 02.19.)

A vízöntő sokat bosszankodik a héten, mert az emberek közlekedési morálja kiborítja. Sajnos igaza van, de sajnos nem változtathatja meg a világot, csak a hozzáállását. Figyeljen a szokásosnál jobban, mert túl sokan mobiloznak vezetés közben és nem veszik komolyan, hogy az életükkel vagy másokával játszanak.

Halak (02.19. – 03.21.)

A halak szeretne végre elégedettebb lenni mind a munkájában, mint a magánéletében. Az előbbi még nem lehetséges, tulajdonképpen rossz helyen van, váltania kellene. Az utóbbi azonban nem lehetetlen, mert olyan társa van, aki minden szinten boldoggá teszi. Azok a halak, akik eddig nem találtak maguknak megfelelő társat, mostanság gyakrabban próbálkoznak és ennél többet nem is tehetnek. Jó úton járnak, a szerencse bekopogtat az ajtaján.

 

Kép forrása: Pinterest

Oktatás és nevelés területén dolgozom, de minden szabadidőmben írok. Szeretek belesni a hétköznapok függönye mögé és közben keresem az embert, a nőt a jól legyártott álarcok mögött. Néha meséket is írok, de gyakrabban novellákat, cikkeket és apró vicces történeteket.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here