Heti horoszkóp június 3-tól 9-ig

“A szűz életét ezekben a napokban egy kellemetlen vita is képes tönkretenni. Tudja, hogy nincs igaza, de makacsabb az átlagosnál. Higgye el, nem baj, ha lenyeli a büszkeségét, és az se biztos, hogy mindig önnek kell, hogy igaza legyen. Azok a szüzek, akik még keresik a megfelelő jelöltet, ne riadjanak meg a visszautasításoktól, a sors különleges embert tartogat számukra. Készüljön fel, boldog időszak vár a jegy szülötteire, de olyan boldog, amilyenről rég álmodozott.”

 

 
 

Kos (03.21. – 04.20.)

A kos boldog, mert megjött a nyár és elemében van. Tudja, hogy pár hét és vár rá a megérdemelt pihenés. Arra azonban figyeljen, hogy ne kalandozzon el a munkában, mert kellemetlen helyzetbe kerülhet. Maradjon még a jelenben és párkapcsolatát se hanyagolja, mert párja nem érzi mostanában, hogy fontos lenne önnek. Mutassa ki neki az érzelmeit, nem bánja meg.

Bika (04.20. – 05.21.)

A bika inspiráló hét elébe néz, sokat és eredményesen dolgozik, aminek eredménye abszolút látható lesz. Legyen büszke magára, mert nem hagyta magát eltántorítani, pedig lehetetlen vállalkozásnak tűnt eleinte, amire vágyott. Ám olyan fából faragták, hogy sose adja fel. Ez most csodás ajándékkal kecsegteti. Ebben az időszakban a szerelem is kerülgeti, de csak akkor ha hajlandó kevésbé kritikus lenni másokkal.

Ikrek (05.21. – 06.21.)

Az ikrek mostanság több konfliktusba keveredett a munkahelyén, és bár önnek van igaza, vigyázzon, ha sok panasz érkezik önre, főnöke nem lesz elnéző. Mindegy, hogy nem ön a gond előidézője, és a ma embere gyakran sértett és frusztrált. Ha képes rá, mosolyogjon többet, arra nehezen tudnak reagálni az emberek máshogyan, mint mosollyal, vagy vállvonogatással, de egy biztos: nem tudnak haragudni.

Rák (06.21. – 07.23.)

A rák életében a család jelenti a biztos pontos, ezért ha csak teheti együtt van velük. Szeretnek együtt lenni, kirándulni, még akkor is, ha nem mindegyiküknek van kedve. Ne erőltesse a saját szeszélyeit, szüksége lenne némi kiegyensúlyozottságra. Nem mindenki tud alkalmazkodni az ön terveihez. Kamasz gyerekeit se hanyagolja, mert ha nem figyel oda, nem lesz boldog a tudattól, hogy lassan, de biztosan elszippantja otthonról tinédzser gyerekét egy társaság.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Az oroszlán miután beiktatott magának némi extra pihenőt, nagy erőkkel és tervekkel vág bele egy vállalkozásba. Megteheti, vannak tartalékai, mégse menjen fejjel a falnak, hanem gondolkozzon el, érdemes-e hitelt felvennie, mert nem biztos, hogy egy év múlva is hasonló feltételeket tapasztal. Mégse csüggedjen, ötleteljen másokkal, bízzon abban, hogy az ő tapasztalatuk fontos lehet önnek.

Szűz (08.23. – 09.23.)

A szűz életét ezekben a napokban egy kellemetlen vita is képes tönkretenni. Tudja, hogy nincs igaza, de makacsabb az átlagosnál. Higgye el, nem baj, ha lenyeli a büszkeségét, és az se biztos, hogy mindig önnek kell, hogy igaza legyen. Azok a szüzek, akik még keresik a megfelelő jelöltet, ne riadjanak meg a visszautasításoktól, a sors különleges embert tartogat számukra. Készüljön fel, boldog időszak vár a jegy szülötteire, de olyan boldog, amilyenről rég álmodozott.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

A mérleg kisebb gyomorrontást kockáztat, ha nem tud megálljt parancsolni féktelen étvágyának. Már-már az egészsége forog kockán, mert úgy érzi, mindent meg kell ennie, ami útjába kerül. Legyen elővigyázatosabb, mert a vérnyomása és a cukra is ingadozik. Azok a mérlegek, akik nem az evésben találják meg életük értelmét, szívesen kalandoznak a művészetek területén, magyarul várja őket a mozi és a színház.

Skorpió (10.23. – 11.22.)

A skorpió úgy dönt, vesz egy kerékpárt, és ha minden jól megy, körbe tekeri a Balatont. Ennél jobbat aligha tehet. Ennek a nyárnak az lesz a nagy hozománya, hogy a skorpió élete legjobb formájában lesz hónapok múlva. Legyen türelmes azonban azokkal, akik nem annyira motiváltak, mint ön. Nem mindenki született bajnoknak. Gyerekeit is kímélje, különben sokat fognak vitázni.

Nyilas (11.22. – 12.21.)

A nyilas szívesen cserélne bármely más csillagjeggyel, mert fáradt, kedvetlen, és a világot igazságtalannak látja. Talán igaza is van, de ez csak átmeneti állapot, a június olyan meglepetést tartogat önnek, amilyet még sose kapott életében. Ha lehet azt mondani, hogy van a csillagjegyek között igazi szerencsefia, akkor az biztosan a nyilas lesz hosszabb időn keresztül.

Bak (12.21. – 01.20.)

A bak ideje nagy részét új tervek kieszelésével tölti, de ez nem vezet sehová, mert nem akar a földön járni. Ha nem számol a lehetőségeinek korlátaival, akkor komoly pénzügyi veszteségek érhetik. Jó lenne, ha észszerűbben gondolkodna és számolna, különben elfogy minden tartaléka, ami eddig se volt sok. Most nem annak van ideje, hogy újba kezdjen, inkább őrizze meg a régit. Nem az a fontos, hogy lecserélje a jót, hanem vigyázzon a mostani értékeikre.

Vízöntő (01.20. – 02.19.)

A vízöntő nagy hódítónak hiszi magát a napokban, mert csomó bókot kap, és ez mind a külsejére vonatkozik. Bár valóban fontos a kinézet, de nem minden. Nincs ember, akit ne érdekelne, mit mondanak róla mások, de azt azért tudnia kell, hogy az emberek változnak, változtatják a véleményüket, és emiatt felesleges úgy táncolnia, ahogy egyesek fütyülnek. Legyen erősebb egyéniség!

Halak (02.19. – 03.21.)

A halaknál betelik a pohár, gyűlöli főnöke kicsinyességét, bántalmazó mondatait. Egyelőre erőt gyűjt a beolvasáshoz, de azt is tudja, hogy ez kenyértöréshez vezethet. Ha ez bekövetkezik, lélegezzen fel, mert a sors egy jobb lehetőséget tartogat önnek. Lehet, hogy külföldi, jólfizető állás lesz a vége, de az is lehet, marad idehaza, és azon töpreng, az igazság és az őszinteség célravezetőbb. Mondja ki, ha főnöke gonoszsága tűrhetetlen. Jobban fog aludni!

 

Kép forrása: Pinterest

Oktatás és nevelés területén dolgozom, de minden szabadidőmben írok. Szeretek belesni a hétköznapok függönye mögé és közben keresem az embert, a nőt a jól legyártott álarcok mögött. Néha meséket is írok, de gyakrabban novellákat, cikkeket és apró vicces történeteket.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here