Heti horoszkóp május 13-tól 19-ig

Kos (03.21. – 04.20.)

 
 

A kos ezen a héten annak örvend legjobban, hogy hosszú hétvége következik. Mostanában megcsömörlött a munkától, nincs sok motivációja, ami meg is látszik a teljesítményén. Próbáljon meg pihenni és olyasmit csinálni, ami visszahozza régi kedvét, mert sajnos a munkáról, mint pénzkereseti lehetőségről, nem mondhat le. Legyen vigasza annyi, hogy párkapcsolatában minden rendben van.

Bika (04.20. – 05.21.)

A bika lassan szedi össze magát, mert ilyen vagy olyan formában pihenésre kényszerült. Nem is túl boldog, hogy újra munkába kell állnia, pedig nagyon várják vissza. Az egyedülálló csillagjegyek megtapasztalják, hogy a 21. század messze nem kedvez a hosszadalmas ismerkedésnek és a romantikának. Sajnos ennek az érzelmekkel teli bika nem örül egy cseppet sem.

Ikrek (05.21. – 06.21.)

Az ikrek életében kicsit több a konfliktus a megszokottnál. Azok, akik sok emberrel dolgoznak együtt, lépten-nyomon kötekedőkbe botlanak és nehezen tudják türtőztetni magukat. Vannak pillanatok, amikor nem is kell, és fontos lenne, hogy ne hagyja, hogy a lelkébe gázoljanak. A héten mindenképpen érdemes lenne a hülyék adóját befizetnie, pontosabban valamilyen formában lottóznia. Fortuna istenasszonya önre kacsinthat.

Rák (06.21. – 07.23.)

A rák mivel élete legjobb periódusában van, mind lelkileg, mind testileg a csúcson lesz. Arra azonban figyeljen oda, hogy ne zsigerelje ki magát, nem minden a külső, bár igen hiú csillagjegy. Annyit sportoljon, amennyi még jólesik, és ne felejtse el, hogy teljesítményét befolyásolja egészségi állapota és életkora is. Nem árt az óvatosság!

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Az oroszlán gyermekvállaláson töri a fejét, ezért egészséges életmódba kezd. Ez akkor is hasznos, ha nem marad terhes. Azok, akik nem ezzel foglalkoznak, nem baj, ha ráéreznek a sport és az edzés ízére, mert a csillagjegy szülöttei szeretik, ha dicsérik külsejüket. Mindenképpen törődjön az étkezéssel is, mert ha csökkenti az adagjait, könnyebben alakul át a teste is.

Szűz (08.23. – 09.23.)

A szűz kicsit letörtebb mostanság, családjában több aggodalomra okot adó esemény történik, és mind az egészséggel kapcsolatos. Ne féljen, az állapot átmeneti, és ahogy haladunk a nyárba, szebb napok jönnek. Gondoljon a nyaralásra, amelyet oly gondosan tervez. Élete egyik legjobbja lesz, még akkor is, ha gyerekei esetleg unatkoznak. Ne feledje, ne az a feladata, hogy őket szórakoztassa. Egy fodrász vagy kozmetikus feldobná, ha ellátogatna az üzletébe.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

A mérleg szokásához híven elégedetlen mindenkivel. Legfőképp magával, de másokon vezeti le a feszültséget. Dúl-fúl, aminek sajnos az lehet a vége, hogy kisebb baleset éri a háztartásában. Nem kell komoly dologra gondolnia, elvágja az ujját, vagy megégeti a kezét. Higgye el, nem éri meg mindenen felhúznia magát, Környezete is sokkal nyugodtabb, ha ön az.

Skorpió (10.23. – 11.22.)

A skorpió úgy érzi, megcsapta a változás szele és szeretne minden téren újba fogni. Felújítana, megújulna, sőt még az is megfordul a fejében, hogy házassága is restaurálásra szorul. Igaza van, de ne essen neki mindennek egyszerre. Bízza szakemberre, amit csak lehet, mert nem biztos, hogy a kívánt eredményt hozza, ha nekifog a festésnek, parkettázásnak. A kapcsolatának rendbetétele azonban csak önre és párjára tartozik, nem kell kikiabálnia senkinek.

Nyilas (11.22. – 12.21.)

A nyilas józan paraszti ésszel vág bele mindenbe, de a végén elveszíti türelmét. Most lesz másképp, ha nem figyel oda. Nem kell kapkodnia, legyen szó kocsijáról, házáról vagy a barátságairól. Bármennyire biztos a dolgában, beszélje meg valakivel a terveit, mert több szem, többet lát. Ne féljen tanácsot kérni, ön se érthet mindenhez. Ha tervei közt szerepel egy hétvégi utazás, akkor boldog lehet, mert szép emlékké nemesül.

Bak (12.21. – 01.20.)

A bak családja kicsit visszahúzódik csigaházába, pedig ideje nyitnia. Szép idő van, menjen társaságba, csináljon kerti sütögetést, és ne féljen attól, hogy nem tökéletes önnél minden. Vannak barátai, ismerősei, akik kedvelik a humorát, kedvességét, vegye észre, mennyien vannak ön körül, akik elfogadják feltétel nélkül. Nem utolsó dolog ez a mai világban.

Vízöntő (01.20. – 02.19.)

A vízöntő szakmai sikereit lesz, aki megirigyli és becsmérelni próbálja. Ne védekezzen, majd rájön az illető, milyen keményen kellett dolgoznia érte. Ha meg nem, akkor is szenvedjen ő, ne hallja meg a lehúzó mondatokat. Gondoljon arra, hogy irigyei csak annak vannak, aki letett valamit az asztalra. A magányos vízöntők esélyt kapnak egy kellemes kalandra, ha nem zárkóznak el az ilyesmitől.

Halak (02.19. – 03.21.)

A halak családi élete nagy fordulatot vesz. Gyermekáldás vagy esküvő bejelentése várható a héten. Mindkettő felkavarja a hétköznapi állóvizet, de ez cseppet se okoz gondot a gyakorlatias halaknak. Gratulálni se felejtsen el, ha nem önről van szó. Higgye el, minden rossz után, jó jön, még akkor is, ha mostanában ezt nehéz elhinnie. Pénzügyeivel azonban legyen óvatos, ne költekezzen feleslegesen. Van ruhája bőven!

 

Oktatás és nevelés területén dolgozom, de minden szabadidőmben írok. Szeretek belesni a hétköznapok függönye mögé és közben keresem az embert, a nőt a jól legyártott álarcok mögött. Néha meséket is írok, de gyakrabban novellákat, cikkeket és apró vicces történeteket.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here