Heti horoszkóp május 27-től június 2-ig

“A nyilas családi élete felfordul a napokban, talán egy felújítás vagy költözés teszi, mindenesetre idegesebb a kelleténél. Ez természetes, de nem kell mindenkivel összevesznie. Próbálja meg jobban koordinálni az eseményeket, azoktól megnyugszik. A végeredménnyel nem is olyan sokára elégedett lesz. A házasságban vagy tartós együttélésben élőket a héten kellemetlen kihívás elé állítják.”

Kos (03.21. – 04.20.)

 
 

A kos minden percét élvezi a jó időnek, és szokásához híven nem ül otthon. Ezt nagyon jól teszi, mert a világ színes és izgalmas, és akkor is mennie kell, ha nem érzi reményét a változásnak. Mostanában nem hisz a szerelemben, pedig a szerelem nem is olyan sokára ajtóstól ront az életébe, és ez igen meglepi. Ne féljen, legyen nyitott! Nem fogja megbánni!

Bika (04.20. – 05.21.)

A bika tőle szokatlan módon nem bízik az emberekben. Még olyanokban is csalódik, akikért tűzbe tette volna a kezét. Hiába jó emberismerő, most hatalmas pofont kap, és rá kell jönnie arra, hogy az emberek szeretnek szerepeket játszani. Próbálja meg nem szívére venni a dolgokat, a világot nem változtathatja meg. Sajnos, a barátok is jönnek-mennek, bár ezt ez a csillagjegy nagyon nehezen viseli.

Ikrek (05.21. – 06.21.)

Az ikrek a saját bőrén tapasztalja, hogy mennyire frusztráltak és ingerlékenyek az emberek. Több kellemetlen incidensben is része lesz, pedig nem tesz semmit, csak nem ugrál úgy, ahogy mások fütyülnek. Legyen erős és karakán, csak a gyengék és sérültek támadnak folyamatosan másokat. Szerencse, hogy a munkahelyén ön mellett állnak, és nem származik kára mások feljelentgetéseiből.

Rák (06.21. – 07.23.)

A rák úgy gondolja, a Föld is miatta forog, és ez jó ideje így is van, de ne higgye, hogy ez nem változhat. Bár jó természete van, sok irigye nem nézi jó szemmel a sikereit. Sajnos, sokan hisznek nekik, és emiatt része lesz pár kellemetlen eseményben. Családja körében sincs minden rendben, gyerekei közt komoly feszültség keletkezik, főleg az anyagiak miatt. Nem lesz könnyű békét teremtenie.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Az oroszlán nagyon várja a nyarat, amelyben mindig lubickol. Ám az idei nyár nem biztos, hogy a kedvence lesz, mert egy váratlan munka keresztülhúzza a számításait. Bár sokat és jól dolgozik, most nem fogja érzékelni, hogy nőne a jövedelme, mert főnöke rosszul gazdálkodik. Azok, akik vállalkozást működtetnek, figyeljenek jobban a könyvelésre, mert nem biztos, hogy a legjobb emberben bíznak meg.

Szűz (08.23. – 09.23.)

A szűz kicsit fáradtabb a megszokottnál, amiben jelentős része van a családjának, mert többet várnak el öntől, mint megengedhető lenne. Mondjon nemet, és vonja be őket, elvégre nem szolgáló. Gyerekei is cselédként használják, ha hagyja. Kicsit engedje el a kezüket, hadd vegyék észre, mennyi mindent tett eddig értük. Sokan csak akkor veszik észre a jót, ha nem kapnak belőle.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

A mérleg családjában betegség üti fel a fejét, ami annak tudható be, hogy nem figyelnek magukra, és már meglévő tüneteiket se veszik komolyan. Sajnos, ennek még kórház is lehet a követkeménye. Komoly életmódváltásra lenne szükség szűkebb környezetében, ne terelje el a felelősséget, mert része van benne. Mozogjon és próbálja rávenni a családtagjait, hogy hasonlóképpen tegyenek.

Skorpió (10.23. – 11.22.)

A skorpió vad ötletekkel áll elő, amelyet csak ő érez jónak. Ez nem jelenti, hogy rosszak, csak mások nincsenek felkészülve arra, hogy olyasmikkel foglalkozzanak, amire ön gondol. Mégse adja fel. Sok ötletet vetettek már el, azt mérföldkő lett belőle. A kapcsolatra vágyó skorpiók ne makacskodjanak, hanem nyíljanak meg, mert még elveszítik kiszemeltjüket ridegségük miatt. Nem kell mindig óvatosnak lenni!

Nyilas (11.22. – 12.21.)

A nyilas családi élete felfordul a napokban, talán egy felújítás vagy költözés teszi, mindenesetre idegesebb a kelleténél. Ez természetes, de nem kell mindenkivel összevesznie. Próbálja meg jobban koordinálni az eseményeket, azoktól megnyugszik. A végeredménnyel nem is olyan sokára elégedett lesz. A házasságban vagy tartós együttélésben élőket a héten kellemetlen kihívás elé állítják.

Bak (12.21. – 01.20.)

A bak úgy dönt, csak a külseje segítheti elő életében a változásokat. Eddig nem volt különösebben hiú, de most úgy gondolja, meg kell mutatnia a világnak, mennyire csinos, izmos és mutatós. Lehet, hogy még egy testépítő versenyre is benevez, ami élénken jelzi, hogy a visszajelzés mennyire fontos neki. Ne feledje, a külső múlandó, és ha belső értékeit nem fejleszti, néhány barátot elveszít.

Vízöntő (01.20. – 02.19.)

A vízöntő kihátrál egy kapcsolatból, amit utóbb meg fog bánni. Sajnos, most annyira fél, hogy nem mer igent mondani. A másik fél megsértődik, és faképnél hagyja, mert sokkal többet tett bele ebbe a kapcsolatba, mint szeretett volna, ám a vízöntő gyávasága felháborítja. Azok, akik házasságban élnek, szintén kicsit bátortalanabbak, vagy mondjuk közömbösek mostanság, ami nem túl hír párjának.

Halak (02.19. – 03.21.)

A halak elfeledkezik barátairól, családtagjairól, mert megbolondítja egy váratlanul ölébe hulló pénzösszeg. Ez a pénz azonban nem olyan sok, hogy ne tudná elkölteni egy-kettőre. Környezete nem felejti önzését. Sajnos, nem lehet beszélni a fejével, mert elszállt. Azok a halak, akik az idén töltik kerek évfordulójukat, hatalmas örömben részesülnek. Sose feledkezzenek meg azokról, akik életük során mellettük voltak. A hálátlanság nem visz előre.

 

Kép forrása: Pinterest

Oktatás és nevelés területén dolgozom, de minden szabadidőmben írok. Szeretek belesni a hétköznapok függönye mögé és közben keresem az embert, a nőt a jól legyártott álarcok mögött. Néha meséket is írok, de gyakrabban novellákat, cikkeket és apró vicces történeteket.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here