Heti horoszkóp március 18-tól 25-ig

“ A levegőben van a szerelem és ezt a kosok is érzik, bár most úgy gondolják, nincs idejük rá. Az érzések azonban nem válogatnak, és olyan embert sodornak az útjukba, akiről mindig is álmodoztak. Ne higgye, hogy ez a kapcsolat tökéletes lesz, már ha belemegy, de nincs is olyan, hogy tökéletes, ezért ne bánkódjon, ha az eleje picit zökkenőkkel indul.”

Kos (03.21. – 04.20.)

 
 

A levegőben van a szerelem és ezt a kosok is érzik, bár most úgy gondolják, nincs idejük rá. Az érzések azonban nem válogatnak, és olyan embert sodornak az útjukba, akiről mindig is álmodoztak. Ne higgye, hogy ez a kapcsolat tökéletes lesz, már ha belemegy, de nincs is olyan, hogy tökéletes, ezért ne bánkódjon, ha az eleje picit zökkenőkkel indul.

Bika (04.20. – 05.21.)

A bika érzi, hogy mostanában túl prózaiak a mindennapjai ezért úgy dönt, hogy visz némi romantikát az életébe. Ha párkapcsolatban él, kedvese nagy örömmel veszi a változást, ha pedig egyedülálló, akkor engedje meg, hogy bejöhessen valaki az életébe, akitől annyi figyelmet és kedvességet kaphat, mint még soha. Ehhez azonban nyitnia kell.

Ikrek (05.21. – 06.21.)

Az ikrek remek formában lesz a héten mind külsőleg, mind belsőleg. Sokan megdicsérik kinézetét, de a munkáját is, amitől szárnyalni fog. Ezek valódi elismerések lesznek, higgyen azoknak, akik mondják, és így még eredményesebben telik a hete. Ha nincs jelenleg senkije, érdemes lenne nyitott szemmel járnia a munkahelyén, mert van valaki, aki már rég szemet vetett önre, de nem mert lépni az ön kimértsége miatt.

Rák (06.21. – 07.23.)

A rák peres eljárásra számíthat a héten, mégpedig egy olyan ügyben, amelyről azt hitte, hogy rég lezárult. Méghozzá az egyik családtagja érzi kisemmizettnek magát az örökösödés miatt, ami voltaképpen jogos is, csak ön nem akarja beismerni. Ne feledje, a pénz nem minden, nem lenne jó elveszítenie valakit miatta, aki eddig közel állt önhöz. Higgye el, a semmi nem annyira fontos, mint a megértés és a szeretet.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Az oroszlán biztos benne, hogy van valaki, aki figyeli minden lépését, mert igen sok kellemetlen meglepetés éri a héten. Hiába végzi jól a munkáját, hibái még neki is vannak, és valóban lesz valaki, aki nem hagyja szó nélkül. Ne kapja fel a vizet, minden csoda három napig tart. Aki önről pletykált, maholnap megtapasztalja, hogy róla is fognak.

Szűz (08.23. – 09.23.)

A szűz ritkán bizalmas másokkal, de most még azt a keveset is bánja, amit elmondott az egyik családtagjának. Visszajut a fülébe, de egészen másképpen, így kiadós magyarázkodásra számíthat. Legyen még óvatosabb, nem mindenki nézi jó szemmel, hogy remekül boldogul a hétköznapokban. Abban azonban biztos lehet, hogy senki meg nem tudja gátolni a haladásban, és ez vonatkozik a magánéletére is.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

A mérleg családjában váratlan esemény következik be, ami lehet esküvő vagy gyermekáldás is. Ne mutassa ki, ha vannak ellenérzései, hiszen mások boldogságát ezzel gátolhatja, és kellemetlen helyzetbe is kerülhet. Inkább bízzon abban, hogy téved, és minden jóra fordul, hiába gondol ön mást. Ismerje be, ne tartozik a legpozitívabb csillagjegyek közé!

Skorpió (10.23. – 11.22.)

A skorpió folytonos okoskodásával és kioktatásával idegeire megy családjának. Gyerekei messze kerülik, párja pedig legszívesebben befogná a fülét, mert önnek a héten mindennel baja van. Ennek legfőbb oka a fáradtság, de ezt ne rajtuk vezesse le. Menjen ki a szabadba, végezzen olyan tevékenységeket, amelyekben kellőképpen kimerül fizikailag. Ez majd segít legyőzni a stresszt.

Nyilas (11.22. – 12.21.)

A nyilas végre rászánja magát, hogy feladja magányos életét, és ez élete legjobb döntésének bizonyul. Ha kapcsolatban él, bizonyára felbukkan egy-két kellemetlen esemény az életében, de ne mindig a rosszat lássa meg. A bajban előkerülnek a barátok is, akik mindig is ott voltak a jegy szülöttei mellett. Engedje meg nekik, hogy segítsenek!

Bak (12.21. – 01.20.)

A bak túl sokat foglalkozik a pénzzel, zsugorisága már-már taszító. Ha jól akar élni, ne kuporgasson, hanem utazzon el, vegyen magának pár divatos holmit, amelyekben jobban érzi majd magát. Nem kell kiköltekeznie ész nélkül, de a párnahuzatban tárolt pénz nem ad boldogságot, erre ráébredhet. Inkább gondoljon a mára, minthogy a jövőtől rettegjen.

Vízöntő (01.20. – 02.19.)

A vízöntő legyen tisztában az érzéseivel, mert sarokba szorítják. A klasszikus eset részese lehet, amikor döntenie kell: vagy szakítanak vagy összeházasodnak. Párja konzervatív értékekkel bír, szeretne elköteleződni. Számára a házasság a szeretet kimutatása, így ne gúnyolja ki. Ha nem akar belemenni, akkor a héten veheti a nyúlcipőt.

Halak (02.19. – 03.21.)

A halak hete is érzelmekkel lesz tele. Családjában kellemetlenség történhet, és szükség lesz az ön erejére és határozottságára. Ha gyerekei fordulnak önhöz, hallgassa meg őket, ha rokonai, vagy szülei, semmiképp ne rázza le őket, mert ha megteszi, később csúnya következményekkel számolhat. Szerencsére a baj csak átmeneti, és a hét második felében kisüt a nap az ön háza táján is. Még némi pénzmag is érkezhet egészen váratlan helyről.

Oktatás és nevelés területén dolgozom, de minden szabadidőmben írok. Szeretek belesni a hétköznapok függönye mögé és közben keresem az embert, a nőt a jól legyártott álarcok mögött. Néha meséket is írok, de gyakrabban novellákat, cikkeket és apró vicces történeteket.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here