Heti horoszkóp március 4-11-ig

“A mérleg kapcsolata meginog, de ez most nem az ő hibája. Eddig is sok mindent feláldozott a szerelem oltárán, ám mostanában még inkább nőttek az elvárások. Aki szereti önt, nem várhatja el, hogy örökösen készenlétben áll, hogy teljesítse a kívánságait. Mondja meg neki a magáét, nem fog ártani.”

 

 
 

Kos (03.21. – 04.20.)

A kosok úgy érzik, a korán beköszöntő tavasz csak jót tartogat a számukra. Szívesen mennének kirándulni, új dolgokat felfedezni, de a munkájuk most nem engedi. Ettől feszültek és ezt másokon vezetik le. Így a héten komoly összetűzéseik lehetnek mind a családjukban, mind a munkahelyükön. Érdemes lenne lehiggadniuk, mert senki nem kedveli a túl harcias és kiabáló embereket.

Bika (04.20. – 05.21.)

A bika mostanában sokat szenved a munkahelyén, mert egyes kollégák kiszemelték maguknak, és a kákán is csomót keresnek. Ne magyarázkodjon, felesleges. A munkáját jól végzi, nem önben van a hiba. Azok a kollégák, akik nem tudnak leszállni róla, saját magukkal elégedetlenek, és muszáj belekötniük az élő fába is. Szerencsére mások is tudják, hogy jól dolgozik és kiállnak ön mellett.

Ikrek (05.21. – 06.21.)

Az ikrek attól retteg, hogy számításait keresztülhúzza egy váratlan kiadás, pedig élete nagy utazására készül. Egyelőre titkolja el, mert az emberek irigyek, és nem nézik, honnan van rá pénze, csak azt látják, hogy önnek túl jól megy. Gyerekei se dicsekedjenek azzal, amijük van, mert könnyen meglophatják őket.

Rák (06.21. – 07.23.)

A rák legyen óvatos az utakon, mert sokan figyelmetlenül és türelmetlenül vezetnek. A biztonsági övet se felejtse el soha bekapcsolni, mert veszélybe sodorhatja magát mások által. Ezen a héten mindenképpen résen kell lennie, már ami a közlekedést illeti. Társára is figyeljen, mert titkos pénzforráshoz jutott, amit elfelejt megosztani önnel.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Az oroszlán ezen a héten a legjobb arcát mutatja mindenki felé. Tudja, hogy figyelik, ezért egy kicsit rá is játszik. Ne aggódjon, mind a munkahelyén, mind szerelmi kapcsolatában nagyon kellemes időszak vár önre. Megérdemli, mostanában sokszor került kellemetlen helyzetbe, és még a pénze is fogyóban volt. Most azonban akár lottóznia is érdemes lenne.

Szűz (08.23. – 09.23.)

A szűz túl sokat vállal mostanság, ami miatt kimerültnek érzi magát. Érdemes lenne családjával átbeszélni a munkamegosztást, mert más is kivehetné a részét a házimunkából, nemcsak ön. Szoktassa rá őket, hogy segítsenek, különben morcos lesz és kiálhatatlan. Ez meg ne jó senkinek.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

A mérleg kapcsolata meginog, de ez most nem az ő hibája. Eddig is sok mindent feláldozott a szerelem oltárán, ám mostanában még inkább nőttek az elvárások. Aki szereti önt, nem várhatja el, hogy örökösen készenlétben áll, hogy teljesítse a kívánságait. Mondja meg neki a magáét, nem fog ártani.

Skorpió (10.23. – 11.22.)

A skorpió szívesen elbújna a világ elől, mert azt tapasztalja, hogy igazmondását kevesen viselik jól, és a háta mögött kibeszélik. Nem önben van a hiba, csak az emberek nagy része nem szereti az igazságot, ezért inkább visszatámad. Maradjon ilyen, amilyen, csak válogassa meg, kivel barátkozik.

Nyilas (11.22. – 12.21.)

A nyilas egyre jobb formában van, már ami a külsejét illeti. Belsőleg azonban továbbra is bizonytalan, mert nem azon a területen vállalt feladatot, amely az erőssége. Ne feledje, mindenbe bele lehet tanulni, csak vállalja fel járatlanságát. Ha ezt nem tudja megtenni, rá fognak jönni, hogy nem ért jó pár alapvető dologhoz.

Bak (12.21. – 01.20.)

A bak vállalkozása jól indul, jövedelmezőnek tűnik, de hagyja bent a nyereséget, forgassa vissza, mert ezáltal nőni fog a forgalom. Nem pár hét alatt kell meggazdagodnia, inkább tervezzen hosszútávra. Hallgassa meg mások tanácsát is, még akkor is, ha ostobaságnak tartja. Nem biztos, hogy igaza lesz.

Vízöntő (01.20. – 02.19.)

A vízöntő úgy érzi, kiüresedett a házassága, ami nem csoda, mert csak dolgozik és dolgozik. Vajon mitől lehetne jó? Ne feledje, ön mellett az élet sose könnyű, de ha megválik néhány rossz szokásától, pl. a folytonos kritizálástól és beolvasástól, akár jól is alakulhatnak a dolgai. Ha nem képes belátni, hogy önben van a hiba, ne remélje a változást.

Halak (02.19. – 03.21.)

A halak büszke szülő, gyerekei remekelnek saját területükön. Ez sokban az ön érdeme is. Ne feledje megmondani nekik, mennyire büszke rájuk. A szép szavak szárnyakat adnak, ne fukarkodjon velük. Még az is lehet, hogy az égiek gyermekáldással jutalmazzák mostanában a családot, legyen az unoka, vagy egy égből pottyant apróság, akire nem számítottak.

 

Kép forrása: Pinterest

Oktatás és nevelés területén dolgozom, de minden szabadidőmben írok. Szeretek belesni a hétköznapok függönye mögé és közben keresem az embert, a nőt a jól legyártott álarcok mögött. Néha meséket is írok, de gyakrabban novellákat, cikkeket és apró vicces történeteket.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here