Heti horoszkóp november 27-től december 4-ig

“ A szűz örömteli napoknak néz elébe, amihez családja és munkatársai is hozzájárulnak. Sok dicséretet kap, és azt látja, hogy olykor van értelme az erőn felüli igyekezetnek. Szerencséje a szerelemben és pénzügyekben se hagyja el, ezért legyen hálás a fentieknek. Esetleg próbálkozzon meg szerencsejátékokkal, de túlzásba ne essen. Egy-két kaparós belefér, de azért ne fektessen be sokat.”

Kos (03.21. – 04.20.)

 
 

A kos megbánja, hogy halogatta a terveit. Pláne, amikor megtudja, hogy mások aratják le megérdemelt babérjait. Nagy tanulópénzt fizet szokatlan gyávaságáért. Mivel önmaga se érti, hogy mi zajlik elméjében, érdemes lenne kicsit megnyugodnia, vagy szakember segítségét kérnie, ugyanis a problémamegoldás most nem erőssége. Következetlen viselkedése rányomja bélyegét párkapcsolatára is. Az egyedülálló kosok most hiába próbálkoznak, nem kíséri szerencse törekvéseiket.

Bika (04.20. – 05.21.)

A bika mostanában túl stresszes, gyakran fáj a feje, ami annak tudható be, hogy túl sokat akar, türelmetlen, és nem érti meg, hogy neki is vannak korlátai. Ha nem áll le, vagy nem lassít, megeshet, hogy a szervezete kikényszeríti a pihenőt, ami az év végi lezárásoknál nem lesz hasznára. Bízzon magában, de ne feledje, senki se pótolhatatlan. A szerelemben is ide-oda kapkod, amit senki nem díjaz különösebben.

Ikrek (05.21. – 06.21.)

Az ikrek annyira a munka rabja lett, hogy annak már egészsége látja kárát. Alig fogyaszt folyadékot, és össze-vissza étkezik, ami megterheli a gyomrát. Higgye el, nincs fontosabb annál, hogy jól érezze megát a bőrében, ehhez azonban szüksége lenne kiegyensúlyozottságra. Családjában is aggódnak önért, de nincs nagy baj, csak próbáljon meg jobban figyelni a szükségleteire.

Rák (06.21. – 07.23.)

A rák bár nem jellemzően lelkizős típus, ezen a héten lelki segélyszolgálatot is működtethetne, annyira sokan keresik meg problémáikkal. Bár jó hallgatóság, nem vigye túlzásba. Nem ön fogja megváltani a világot, bár sokszor ezt hiszi magáról. Kedvessége és figyelme mindenkinek jólesik, de azért azzal is tisztában kell lennie, hogy önmagát se tolhatja mások miatt háttérbe. Az áldozat szerepe nem áll jól önnek. Nyissa ki a száját!

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Az oroszlánok életében ez az év nem zárul jól. Családjában váratlan betegségek ütik fel a fejüket, és szüksége lesz minden erejére és kitartására, hogy túljusson ezen fizikailag és lelkileg is. Szüksége lesz az erejére és a bátorságára, mert egyesek ebből táplálkoznak. Legyen velük türelmes, mire eljön a decemberi ádventi időszak, javulni fognak a dolgok és szép ünnepekben lehet része. A szerelem azonban elkerüli, talán azért, mert az oroszlán kissé zárkózottabb a megszokottnál.

Szűz (08.23. – 09.23.)

A szűz örömteli napoknak néz elébe, amihez családja és munkatársai is hozzájárulnak. Sok dicséretet kap, és azt látja, hogy olykor van értelme az erőn felüli igyekezetnek. Szerencséje a szerelemben és pénzügyekben se hagyja el, ezért legyen hálás a fentieknek. Esetleg próbálkozzon meg szerencsejátékokkal, de túlzásba ne essen. Egy-két kaparós belefér, de azért ne fektessen be sokat.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

A mérleg szívesen tenne valami nem megszokottat, mert úgy érzi, túlságosan beszűkült.  Amióta hideg lett, csak dolgozni jár el, és otthon tesz-vesz. Az egyedülállókon csendes depresszió lesz úrrá, de szerencsére nincs nagy baj. A házasságokban élők azonban gyanakodva figyelik a környezetüket, mert nem értik, hogy mások honnan nyerik az energiájukat, mindenesetre szívesen elmennének az energiaboltba egy jó adagért.

Skorpió (10.23. – 11.22.)

A skorpióban ég a kalandvágy, ezért úgy dönt, minden megtakarítását utazásra fordítja, és befizet egy külföldi útra karácsonykor. Ez az út egy hajóút lesz, ami örökké emlékezetes marad a számára. A jegy azon szülöttei, akik nem engedhetik meg a hasonló kalandokat, azok se csüggedjenek, álmaikban és egy jó film kíséretében távolra utazhatnak.

Nyilas (11.22. – 12.21.)

A nyilas nagyon pozitív mostanság. Rájött, hogy komoly igyekezettel megváltoztathatja az életét és ez boldoggá teszi. A barátság és a szerelem átlendíti mindenen, ettől még inkább azt érzi, hogy szép az élet. Használjon ki minden lehetőséget, mert az élet rövid, de gyönyörűséges és ennek örülnie kell minden pillanatban. Ha teheti, nevessen sokat, vegyüljön el a karácsonyi forgatagok egyikében, és bízzon abban, hogy minden, amit érez természetes.

Bak (12.21. – 01.20.)

A bak továbbra is lelkes, és ettől boldogabb nem is lehetne. A szerelem számára olyan, mint a gyógyír bármilyen sebre. Mivel teste-lelke gyógyulóban van, ettől a világ csodás hely a számára. Mindemellett ne hanyagolja el a barátait se, akik akkor is kitartottak ön mellett, amikor egyedül volt. Ha lesz módja, köszönje meg nekik a kedvességüket.

Vízöntő (01.20. – 02.19.)

A vízöntő úgy érzi, elárulták, pedig csak azt kapta, amit megérdemel. Olyan dolgokba avatkozott, ami nem tartozott rá, és ennek következményeit nehezen fogadja el. Máskor kevesebbet pletykáljon, és ah valamit hall, ne adja tovább azonnal, csak azért, hogy jólinformáltnak tűnjön. Néha a fagyi visszanyal, ahogy ez most megtörténik. Ne csüggedjen, jönnek jobb idők, ha vigyáz a szájára.

Halak (02.19. – 03.21.)

A halaknak nincs szerencséje a kapcsolataiban, bár időnként lubickol a szeretetben. Mostanában azonban ingerlékeny és kedvetlen. De mindjárt itt a december, ami fényeivel elvarázsolja. Lepje meg magát valami aprósággal, amire régóta vágyik, és meglátja, időnként az ilyen kis dolgok is jó kedvre derítik. A szerelemre vágyók ne adják fel, az alagút végén feldereng a fény. Lesz ott valaki, aki a halak kedvességére és szépségére vágyik.

 

Oktatás és nevelés területén dolgozom, de minden szabadidőmben írok. Szeretek belesni a hétköznapok függönye mögé és közben keresem az embert, a nőt a jól legyártott álarcok mögött. Néha meséket is írok, de gyakrabban novellákat, cikkeket és apró vicces történeteket.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here