Hugh Jackman

Hugh Jackman egy imádnivaló pasi.

Az ausztrál színházi és televíziós, valamint moziszínész ma ünnepli 51. születésnapját, amiből valljunk be, hogy simán letagadhatna vagy 10 évet.

 
 

Feleségével, Deborra-Lee Furnessel már huszonhárom éve él boldog házasságban, és nem mellesleg azt is meg kell említenünk hogy párja 13 évvel idősebb Jackman-nél. Vérszerinti gyerekük nem született, ellenben két gyermeket is adoptáltak, a most már 19 éves Oscar Maximilian Jackmant, és a 14 éves Ava Eliot Jackmant.

Az a fajta színész, aki nem állt meg a mozivásznon, sőt, előbb lépett a zenés színházi produkciók keretében a színpadra. Bizony, Mr. Jackman remekül énekel, így Olivier Award legjobb musical színészének járó díját is megkapta az Oklahoma c. előadásában nyújtott szerepléséért 1998-ban.

2013-ban mindenkit sokkolt a hír, amikor bejelentette, hogy bőrrákkal küzd, amit meg is műtöttek. Aztán sajnos a betegség még ötször kiújult, és állapotáról csak onnan sejtettünk valamit, hogy orrán kötést vagy ragtapaszt láttunk. Soha nem esett kétségbe, sőt, betegségéből kifolyólag, folyamatosan figyelmeztette rajongóit interjúiban vagy a közösségi médián keresztül a napvédő krémek fontosságáról.

Számomra egy nagyon színpatikus, kedves fickónak tűnik, akire szerintem zseniálisan illik az egyik leghíresebb szerepe a mogorva, de jó humorú Farkas, akit az X-Men mozisorozatban formál meg. Aztán a karaktere kapott egy külön estés mozit is Farkas címmel, majd jött a Logan című is, mint folytatás. Nos aki látta a filmben Őt félmeztelenül, annak sok minden eszébe jutott akkor ott, csak az nem, hogy akkor éppen 49 éves volt. Nagyon jó pasi, nagyon jó ember és családapa és nagy tiszteletet vív ki magának azzal, hogy hosszú – hosszú évek óta kitart szerelme mellett jóban rosszban.

Boldog Születésnapot Mr. Jackman!

 

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here