Húsvéti teszt: melyik szimbólum illik hozzád?

Hímes tojás? Csokinyuszi? Vagy locsolkodás? Melyik húsvéti jelkép illik hozzád? Töltsd ki a tesztünket, és kiderül!

Egy kerti party azért jó, mert
1. Megismerkedhetek új emberekkel, kiöltözhetek, készíthetek egy szilvás pitét, amelyet mindenki szerint én csinálok a legjobban a kerületben (1 pont)
2. Becsiccsenthetek, táncolhatok az asztalon, és vihetek valami disznó ajándékot a házigazdának (3 pont)
3. Jókat ehetek, ihatok, főleg, ha Lilla gourmet pasija lesz a házigazda – ő mindig kieszel valami különleges fogást! (2 pont)

 
 

A legjobban akkor örülök, ha
1. A barátaim moziba hívnak – ehetek, ihatok, amennyit akarok, úgyse látja senki a sötétben! (2 pont)
2. A munkából hazafelé belebotlom valami vicces flashmobba, vagy szemtanúja leszek egy teátrális féltékenységi jelenetnek… (3 pont)
3. A kedvenc kézműves ékszerkészítőm is akciót hirdet (1 pont)

A kedvenc ételem a…
1. Struccpörkölt (3 pont)
2. A nagyi pörköltje nokedlivel és ubisalival (2 pont)
3. A barátnőm miniatűr marcipán virágokkal díszített tortáját sosem felejtem el (1 pont)

Most pedig számold össze a pontjaidat!

Értékelés:
3 pont: Szereted az ünnepeket, a színeket, a kiöltözést, és minden szeretettel készült dolgot. A te húsvéti jelképed a hímes tojás, amelyet minden bizonnyal idén is a családod körében, aprólékos munkával készítesz el.

4-6 pont: Finom falatok, különleges édességek, jó társaság: számodra minden ünnep egy naaagy baráti eszem-iszom. A te húsvéti jelképed a csokinyuszi, amely minden bizonnyal idén is valami giga méretű, különleges csokiból készült darab lesz. Mondhatnánk, hogy ez fogja díszíteni az asztalodat, de valószínűleg hamarabb fogy el, mint ahogy megteríted az ünnepi asztalt…

7-9 pont: Két végén égeted a gyertyát. Szereted a szélsőségeket – legyen akár hétköznap, akár ünnep, te biztosan megtalálod a napi extravaganciát. A te húsvéti jelképed a locsolkodás – még, ha kölnivel történik, akkor sem valami átlagos pacsulit választasz, de valószínűleg inkább a drasztikusabb hideg vizes nyakon öntés mellett döntesz. Tűzoltó fecskendő vagy a nagyi lavórja, az már mindegy, egy a lényeg: hadd szóljon!

 

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here