Így pasizz be!

Nem tartom magam bombanőnek. Legfeljebb olyan 7/10-esre saccolnám magam. Egyedülálló időszakom viszont szó szerint egyedülállónak bizonyult: valahogy mindig elnyertem a férfiak szívét.

 
 

Nyilván egy huszonéves lánynak ez amúgy is könnyített pálya, bár meglepő, mennyire sokan önbizalom hiányosak e téren (is). Az igazság az, hogy a férfiaknak nem feltétlenül az a nőideál kell, amit a média okád ránk reggeltől estig.

Tekintsünk el a külsőtől. Amit a természet adott, azon tuningolni egy kicsit lehet, de konkrétan megváltoztatni nem. Ami inkább fontos, az az ápolt megjelenés. Egy randira ki kell öltözni, ha tetszik, ha nem. Neked is jobban bejön az a srác, akinek az elegáns ingét finom parfüm lengi be. A túlzott smink kifejezetten visszatetsző lehet – még a végén az is előfordulhat, hogy kiszemelted látni szeretné a valódi arcod is.

Ne fojtsd belé a szót! Mi, nők szeretünk túl sokat fecsegni – ami egy barátnős pletykálkodásnál alap, az egy első találkozón nem biztos, hogy jó ötlet. Attól még, hogy a pasi udvariasságból eljátssza, nem valószínű, hogy érdekli, hány szál répát vettél a boltban. Nem egy férfiismerősöm mesélte, hogyan vitt ágyba könnyűszerrel nőket. Mindössze annyi dolguk volt, hogy figyelmesen végighallgatták a nőket, és alig szólaltak meg, vagy csak helyeseltek.  Ebből logikusan következik, hogy a módszer fordítva is igaz. A figyelmesség nemcsak nekünk esik jól.

Légy ultra laza! Semmi sem kínosabb, mint amikor két ember feszengve próbál kemény csávó és elbűvölő nő lenni. Az első pár randin még én is pironkodtam, aztán rájöttem, hogy teljesen felesleges. Lássuk be, a legtöbb első találkozóból nem lesz második, mert a felek túl különbözőek. Akkor meg minek izgulni? Anno ezt inkább úgy fogtam fel, hogy legalább addig sem otthon ücsörgök. Ráadásul így duplán jó fej leszel, hiszen a pasi is engedni fog a merev tartásból.

Légy határozott! Ez mondjuk az életben sem egy rossz ötlet. Hidd el, a férfiak semmit sem gyűlölnek jobban a tanácstalan, védtelen lányoknál. Ez persze nem azt jelenti, hogy vedd át a stafétát, és nyomd el szerencsétlent, mint egy cigicsikket. Mesélj neki egy kicsit a terveidről, hadd lássa, hogy nemcsak sodródsz az árral. Legyen mindenről véleményed, akkor is, ha nem egyezik az övével. Egy független, erős nő persze hogy vonzóbb, mint egy “Hihi, én nem is tudom.” kislány.

Ami viszont messze a leglényegesebb: legyél életvidám! Ezzel nem lőhetsz mellé. Bizonyára te is találkoztál már olyan férfival, aki elől 5 perc után sírva menekültél, mert annyira lelombozott. Ezzel szemben az életigenlő, vidám emberek társaságát nemtől függetlenül mindenki keresi. A férfiak a mosolygós lányokkal esnek szerelembe. Meg egyébként is, a házisárkányok egy idő után nem sok jóra számíthatnak.

Bónusz tipp: ha érdekel bármilyen fiús téma, dobd be azonnal! A titkos fegyverem minden esetben a számítógépes játékok voltak. Mikor megemlítettem egy-két játéknevet, először el sem hitték. A második reakció a “Hozzám jössz feleségül?” vicc volt. Ez persze bármilyen téma lehet: Forma1, foci, barkácsolás – kamuzni nyilván nem célszerű, mert úgyis lebuksz.

Szóval hidd el, a pasit baromira nem fogja érdekelni, hogy hány centis magassarkú van rajtad. Sem az, hogy mennyire látszik a push-up melltartó. Intelligenciával, humorral és életvidámsággal fogod magadhoz láncolni. Ez nem csak saját tapasztalat, hanem egyéni kutatómunka eredménye is. A legtöbb férfi ismerősöm finoman szólna sem kíváncsi a rinyáló, de azért gyönyörű lányokra. Hosszútávon ők is társat keresnek, nem egy mutogatni való bábut vagy egy koloncot.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here