Minden gyereknek legyen ágya!

Hajléktalanszálló, hotel, kórház, óvoda, albérlet. Mi a közös bennük? Az, hogy mindegyikben van egy ágy, egy “saját” pihenőhely, amelyben kialudhatja magát, gyógyulhat, vagy időt tölthet az ember. Az ágy egy stabil pont.

 
 

Ha csak egy ágya van az embernek, majdnem mindene megvan: tető a feje felett, és valaki, aki őrzi az álmát.

Az Adománytaxi Alapítvány csapata most új projektbe kezdett, hogy ne legyen olyan, akinek még ez az egy kis “alapvető luxusa” sincs meg… Ágyak gyűjtésébe fogtak!
Az “Á-Lom / 1 gyerek, 1 ágy” akció célja, hogy minőségi alvóhellyel támogassa azokat a gyermekeket, akik egy ágyban húzzák meg magukat a tesóikkal.

Hogy valóban örömet szerezzenek a gyerekeknek, kizárólag jó állapotú bútorokat fogadnak el az adományozóktól, minden tartozékkal együtt (ágyrács, matrac, létra, csavarok stb.), az elszállításról pedig ők maguk gondoskodnak, kizárólag Budapest határain belül, a következő időpontokban: október 26-27., november 9.,10.,16.,17.

Akinek éppen nincs nélkülözhető, de remek állapotban lévő ágya, támogathatja a célt pénzösszeggel is, vagy vehet egy ágyat a neten, azért is elmennek.

Hogy honnan lehet tudni, hogy ez nem egy átverés, és a gyerekek tényleg megkapják az ágyakat? Az Adománytaxisok ígérik, hogy az akció lezárulta után minden támogató képes beszámolót kap az ágy célba juttatásáról.

Kedve támadt alapvető luxust, egy pihe-puha ágyat adományozni egy gyermeknek?
Itt olvashat az akcióról bővebben: Adománytaxi

 

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here