Minden nap Valentin-nap

Tudom, nagyképűen hangzik, de nálunk minden nap Valentin-nap. Ezért aztán ha a párom február 14-én meglepne valamivel, nem tűnne fel. Komolyan mondom.

Félreértés ne essék, nem lángol köztünk úgy Ámor tüze, mint Brad Pitt és Angelina Jolie közt a Mr. és Mrs. Smith-ben. Mindemellett neki pocakja, nekem meg három szál hajam van, de a szürke hétköznapok nem is kell, hogy a tökéletességről szóljanak. Viszont esténként, mikor hallom, hogy cseng a kaputelefon, kinyitom neki előre a bejárati ajtót – addig sem kell a hidegben a kulcscsomóját keresnie.

 
 

Mikor megérkezik, általában kapok egy bordaropogtató ölelést. 110 kiló és legalább a fele izom… néha az is fájdalmasra sikerül, ha csak meg akar simogatni. Ez egyébként már egyéb balesetekkel is járt. Volt, hogy akkora csókot nyomott az arcomra, hogy az ajtófélfában koppant a fejem.

Mivel szeret szívatni, ezért általában ad a fülemre egy cuppanós puszit – vagyis inkább a hallócsontomra, hogy aztán fél órán keresztül még csengjen a fülem. Néha viccből lemegyünk a Mónika-show szintjére, és jó hangosan, alpárian elküldjük egymást melegebb éghajlatra. Elképzeljük, mit szólhat ehhez a szomszéd. Nos, még nem hívták ki ránk a rendőröket.

Nem játszmázunk egymással. Nincsenek félreérthető SMS-ek, egymás Facebook-fiókjába is beléphetnénk bármikor, ha élnénk a lehetőséggel. Nem dobálom magam más pasik előtt, csak hogy féltékennyé tegyem. Hozzáteszem, mi szerencsések is vagyunk, mert neki csak fiú-, nekem csak lánybarátaim vannak. Persze mi is veszekszünk, vannak gondjaink – nincs az a kapcsolat, ahol mindig minden rózsaszín.

Hogy megcsalt-e, nyilván nem tudhatom, de előbb hiszem el, hogy holnaptól lila tehenek fognak potyogni az égből. Magamról meg nyilván tudom, hogy nem léptem soha a tettek mezejére. Hogy csábítás, lehetőség volt-e rá? Hát persze! Számomra a megcsalás viszont a másik átverése, akkor is, ha nem tudódik ki. Jó esetben nem vered át a barátaid, édesanyád, testvéreid… miért pont a pasid vagy a férjed lenne a kivétel? Más kérdés, hogy egy „röpke” 4 éves kapcsolattal nem szeretnék pálcát törni mások felett. Nem mintha érteném, hogy van másoknak ereje, ideje egy titkos szeretőre. Személy szerint örülök, ha este meg tudok nyugodtan nézni egy részt a kedvenc sorozatomból.

Különben sem lenne szívem összetörni a kis viráglelkét! Az én pasim konkrétan még mindig ad kézrecsókot – hát ki csinál manapság ilyet már?! Ha megörül valaminek, felkap a levegőbe és agyonpuszilgat mindenhol. Nem tud elmenni úgy mellettem, hogy ne simogatná meg a kezemet vagy a hátamat. És mindig meglep egy kis csokival.

Ezek után a Valentin-nap legfeljebb úgy lenne különleges, ha nem kapnék semmit és még bunkózna is velem. Úgyhogy maradok inkább a szürke hétköznapoknál.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here