Sármos férj, hétköznapi asszonyka? És működik!

Lássuk be, hogy mindenkinek vannak sztereotípiák a fejében az idős pasi – fiatal feleség, az idős nő – fiatalabb pasi, a ronda pasi – szép nő és még sorolhatnám, hogy milyen párosításokra vonatkozóan.

És ha ezek a párkapcsolatok még a sztárvilágban is vannak, na az igazi csemege a bulvárlapoknak és a rajongóknak egyaránt.
Persze mindenki felszisszen amikor a milliárdos 68 éves üzletember mellett feltűnik a legújabb bikini modell, a maga 21 évével.
Na jó, az talán egy kicsit erős, bár hiszek a szerelem mindent legyőz mottóban. De talán nem így.
Ugyanakkor meg léteznek ékes példák arra az esetre, amikor sármos színészek mellett, mondjuk úgy, hogy hétköznapi barátnők vagy feleségek élnek. És hogy rögtön példákat is említsünk, Pierce Brosnan mellett már 26 éve ott van felesége Keely Shaye Smith, aki, mint amerikai újságíró ismerkedett meg a színésszel, és azóta is a legnagyobb szerelemben élnek most már két gyerekükkel. Keely megismerkedésükkor még nádszálvékony kisasszony volt, ám azóta a testsúlya igencsak gyarapodott, bár ez szemmel láthatólag cseppet sem zavarja volt 007-es férjét sem Keely-t. Hát ez kérem Ámerika… Bizonyos  „fintnessguruk” szerint ez kérem nálunk máshogy van…

 
 

Aztán lépjünk tovább és rögtön megtaláljuk Hugh Jackmant, akit akár Farkasként az X-men sorozatból, vagy a Nyomorultak című musicelből is ismerhetünk, és valljuk be, imádjuk a jóképű ausztrál színészt. Felesége tizenhárom évvel idősebb Jackmannél, és nem mellesleg huszonnégy éve élnek boldog házasságban. A most 65 éves felesége ugyan jól tartja magát, de szemmel látható a korkülönbség a pár tagjai között. De ha megnézzük bármelyik közös képüket is, mint nem adnék, ha úgy nézne rám egyszer egy férfi, ahogy Hugh néz feleségére Deborrah-ra!

Nem is olyan régen robbant a bomba amikor (imádott szerelmem – a szerk.) Keanu Reeves egy díjátadóra elvitte ez idáig titkolt barátnőjét, Alexandra Grant-et, aki 46 éves és igen, teljesen hétköznapi nő. A művészvilágból csöppent még évekkel ezelőtt Reeves mellé, volt is pár közös munkájuk, de párként a sajtó értesülései szerint 2019 eleje óta élnek. Persze a rajongók két táborra estek, volt, aki értetlenkedett a választással kapcsolatban, mert szerintük nem elég szép, fiatal, üde Alexandra a jóképű színész mellett, és voltak azok (én is) akik csak tényleg szívből örültek, hogy végre Keanu megtalálta a boldogságát egy nő mellett, aki szerintem nem lehet hétköznapi, ha Reeves annyi fájdalmas eseménnyel teli szívét fel tudta oldani.

Jason Momoa felesége Lisa Bonet tizenkét évvel idősebb Momoa-nál és két közös gyermekük van már. Tizenöt éve élnek együtt, és úgy tűnik ez a kapcsolat is kiállta már az idő próbáját. Nem hallunk féltékenykedésekről, sem félrelépésekről, vagy az asszony nagyon békésen tűri a rajongó asszonyok, nők és lányok hadát férje mellett. Mindenesetre boldogan élnek.

 

Vajon mi a titok? Mert hogy ezek mellett a házasságok mellett sorra mennek tönkre a „szép párok” kapcsolatai, és már azóta a második vagy harmadik partnerüket gyűrik a felek. Vajon az van mögötte, hogy ezeknél az asszonyoknál vagy nőknél a férfi tényleg a belső értékbe szeretett bele? A lelkébe, a szívébe, a kitartásába vagy az élettapasztalatába?

És nem a klasszikus szépségbe, ami tudjuk jól, hogy múlandó, vagy legalábbis a plasztikai műtétek sorával nagyjából késleltethető, ha ugyan nem válik a nő függővé, és veszti el teljesen azt az arcot, akibe anno beleszerettek. Milyen érdekes, nem? Sokan milliókat áldoznak arra, hogy szépek legyenek, de azzal nem foglalkoznak, hogy belül milyenné alakulnak. És úgy látszik, hogy hosszú távon talán jobb befektetés befele figyelni, és ott megteremteni a szépséget, hiszen úgy tűnik az vonzóbb a férfiaknak, mint egy helyes pofi.

Bárhogyan is van, nem hiszem, hogy léteznek igazából hétköznapi nők vagy sztárok. A munkájuk az, ami ismerté vagy ahogy használjuk, sztárrá teszi őket, de otthon a négy fal között ők is ugyanolyan emberek, mint mi. Több a figyelem rajtuk és a nyomás, a megfelelés és a kényszer a tökéletességre, de sokan vannak már közül is olyanok, akik tudják, hogy igazából nem ez a fontos. Hanem az, hogy mennyire tudnak ember, hétköznapi ember maradni azokkal az értékekkel, amivel boldogan lehet élni. És amivel boldogan lehet élni valaki mellett hosszú-hosszú évekig.

fotó: Internet

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here