Valentin napi ötletek, amiknek tényleg örülni fog a párod

Mivel kéne Valentin-napon előrukkolni? Nem, nem romantikus étteremmel. A szex olcsó és jó ötlet, de jó esetben nem csak alkalmakkor dobod be magad.

Sőt, még ha nem is szoktátok megünnepelni, nem hiszem, hogy a párod visszautasítana egy romantikus kiruccanást.

  1. Készítsetek saját koktélokat

A bátrabbak recept nélkül, ízlés szerint. Még kislány koromban az első barátommal (voltam vagy 16) kikísérleteztük a vodkás kakaót, vagyis a „vodkakaót”. Hiszitek vagy sem, iható volt! Az már más kérdés, hogy akkoriban kőműves brigádokat megszégyenítő kommersz szeszesitalokat voltam képes elfogyasztani.

 
 
  1. Irány a kád!

És persze ne csak lecsutakoljátok egymást, vegyétek romantikusra a formát! Villany le, üveg bor be, elő azokkal a porosodó mécsesekkel és illatgyertyákkal! Mikor beszélgettetek utoljára ilyen meghitt hangulatban?

  1. Lepd meg egy romantikus kiruccanással!

Jó, tudom, ez szabadság meg pénz kérdése is – nem is feltétlen egy 5 csillagos római hotelre gondoltam. Magyarország rengeteg szép tájban bővelkedik, biztos találsz 30 km-en belül valamit. Ha Pest környékén élsz, akkor beiktathatsz egy világ elől elbújós hétvégét a Pilisben. Rengeteg kis faházat lehet bérelni eldugott helyeken.

  1. Páros masszázs

Gondolom te is az a fajta vagy, akit ha 5 órán keresztül masszíroznának, az sem lenne elég. Ehhez képest ha neked kell masszírozni, az mindjárt más, 10 perc után már vállon veregeted a kedvesedet, és mész a dolgodra. Egy páros dögönyözéssel mindketten jól jártok. Persze nem baj, ha a szerelmedet nem egy 22 éves frissen végzett csinos lány gyúrja.

  1. Sétarepülés

Ez is rengeteg helyen elérhető már, és komolyan, van, aki ennek nem örülne? Így legalább nem csak átvitt értelemben érezhetnéd magad a fellegekben ezen a napon. Az otthonüléssel vagy az étteremmel szemben ez örök élmény marad.

  1. Közös főzőcskézés berúgással

De lehetőleg ne csirkemell rizzsel vagy borsófőzelék legyen a menü – ezeket eheted még a többi 364 napon. Válasszatok mellé valami olyan alkoholt, amit még soha nem próbáltatok! Fél óra, és garantáltan nevetni fogtok azon is, ha odaég a vacsora. A receptötletekkel se fukarkodjatok ezek a napon, próbáljatok ki mediterrán, afrikai vagy távol-keleti fogásokat.

  1. Privát testmozgás

Egy hosszú kapcsolatban a „felnőtt testmozgás” túl könnyen válik tévézéssé vagy laptop előtt ücsörgéssé. Végy egy mély levegőt, vetkőzd le a gátlásaid, és lepd meg őt egy privát sztriptízzel vagy szexi tánccal! Garantáltan emlékezetes este marad és meg fogja hálálni.

Egy kis segítség, hogy is néznek ki az alapok (angol nyelvű videó, de úgysem a szöveg a lényeg)

Mindegy, hogy mivel leped meg a kedvesed – a lényeg, hogy ne csak „le akard tudni” a dolgot. Légy kreatív és személyre szabott. Elvégre a 26. parfümnek senki sem örül őszintén.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here