Változtatnál, de fogalmad sincs, merre indulj? Parkolj le egy kicsit nálunk!

Pandora és Lippai Flóra “meghívója”
Sokan mondják azt, hogy nem kell év elejének lenni ahhoz, hogy valamit megfogadj, elhatározz, cselekvésre késztesd magad – ebbe kár is belekötni. Azonban ha az új esztendő első napjaiban vagy heteiben határozod el magad, az valami egészen felvillanyozó és erőteljes energiát ad. Hogy miért?

 
 

Mert felemelő, hogy ott állsz az új év előtt, ami még annyira tiszta és befogadó, mint a rét, amelyet beterített a frissen hullott hó, és még sehol egy lábnyom rajta.

Valahogy ezt érzem, amikor előttem még az a 12 hónap. Hogy itt az ideje, most vagy soha, már nem akarom a régi berögzült, rossz és fájdalmas szokásaimat tovább vinni. Nem fogom ezt az új, még érintetlen évet beszennyezni vele!

Itt az idő, hogy tényleg meglépjem és elhatározzam magam, hogy nincs több alkohol, vagy cigi!
Végre kitartok az elhatározásom mellett, hogy lefogyom azt a súlyfelesleget, ami zavar.
Hogy többet mosolygok,
…hogy újra elkezdek zongorázni, mert annyira szerettem!
Keresek egy új munkahelyet, mert ez nem tesz boldoggá… és napi nyolc órában olyat csinálni, amit utálsz, hát az minden csak nem egészséges.

És persze szeretnék végre boldog párkapcsolatban élni. Ha ezt megfogalmazod, akkor jelen pillanatban nem vagy ott. Talán ez az egyik legnehezebb dolog az életben, megtalálni azt a társat, azt a lelket, aki boldoggá tehet engem és én őt viszont.

Ehhez azonban először meg kell vizsgálni, hogy miben élsz jelen pillanatban.

Egy kapcsolatban, ami nem működik?
Valami elromlott, és nem tudod megjavítani?
Fogalmad sincs, hol siklottál el, és hogy mi történik épp?
Vagy már el kell engedi azt, ami nem tesz boldoggá, fájdalmat, csalódást okoz, és meg kell teremteni a lehetőséget annak, hogy egy boldogabb jövő kopogtasson az ajtódon?

Ez nem egyszerű feladat. Néha szinte reménytelennek tűnik, hogy rátalálj a válaszokra. De hidd el, ha az elhatározás megszületik, onnantól kezdve már csak menni kell az úton tovább. Egyenesen a frissen hullott hóval betakart réten.

Nem szeretnénk a levegőbe beszélni – szakemberekkel, pszichológusok munkájával el tudunk kísérni azon az úton, ami a te személyes történetedhez vezet. Fájdalmas lesz, tele buktatókkal, nehéz döntésekkel, de mosolyokkal és a felszabadulás érzésével is.

Tedd meg a lépést, akarj változtatni, és mi segítünk!
Csatlakozz a Női parkoló facebook csoporthoz!

 

 

 

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here