Zséda gardróbja. Nyiss be! – CUKOVY

A CUKOVY-s lányok, sokan csak így emlegetik a márka két alapítóját: Csukovics Brigittát, aki a kreatív designért felelős és Tálosi Líviát, aki a brand üzleti és gyakorlatias részét tartja kezében.
2014-es létrejötte után az igazi áttörést a 2016-os tavaszi-nyári kollekciójuk hozta, azóta széles körben ismertek lettek nemcsak itthon, hanem külföldön is.
Nagyon nagy eredmény, hogy bekerültek a párizsi AMF showroomba, olyan nevek mellé, mint Oscar de la Renta. A kollekcióik általában 25 darabból állnak, 1-2 izgalmas imidzs darabbal, amikhez a legelképesztőbb anyagokat találják meg; a többi alapdarab, mindig egy-egy vezérfonalra felfűzve egy kollekción belül.
A vagány, pimasz felhang ugyanúgy jellemző rájuk, mint a hagyománytisztelet – sokszor inspirálódnak művészeti alkotásokból, magyar népviseleti kultúrából, vagy akár a cirkusz vagy film világából.
Egy határozottan maszkulin ízvilág mellett az abszolút nőiesség is megjelenik darabjaikon, annak erősebb, függetlenebb kivetülése.
És hogy milyen a CUKOVY nő? Önbizalommal teli, határozott, picit rebellis, aki tudja, mit akar és azt hogyan éri el. A ruha számára önkifejezés, erejének, karakterének és nőiségének lenyomata; a ruhák erőteljes jelenlétet kívánnak meg – a mindennapokban és magunkban egyaránt. Magukat az underground sikk vagy urban couture stílusjegyekkel írnák le, találóan. Párizson kívül most készülnek más nemzetközi vizekre evezni, nagy erőbedobással készülnek jóval előre az újabb és újabb, mesés kollekciók.

 
 

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here