A Kennedy-átok 3. rész – Jackie, Marilyn és a többiek

A sorozat további részeit itt olvashatod

„Ha nem szexelek minden nap, megfájdul a fejem” – mondta egyszer John Fitzgerald Kennedy.

 
 

Szexuális étvágyáról legendák keringtek. De a nők iránti túlzott érdeklődéséről a család összes férfitagja híres volt. Nem egyszer fordult elő, hogy JFK és Robert Kennedy is azonos nővel tartott fenn viszonyt némi időeltolódással. Az a pletyka járta, hogy a családfő is erősen szorgalmazta a kicsapongásokat. Érthetetlen ez a hozzáállás. Vajon az átok jöhetett egy felszarvazott férjtől vagy egy elhagyott nőtől? Megeshet.

JFK szeretőjeként mindenkinek a gyönyörű színésznő, Marilyn Monroe jut eszébe. Ez természetes is, mert Amerika első embere és a szexszimbólum párosa első pillanatban lehengerlőnek tűnik. Főleg a bulvársajtó számára. Ha volt is közös képük, a CIA mindet megsemmisítette, és tettek arról, hogy a viszonynak ne maradjon nyoma. Az elnököt nagyon vonzotta a szőke színésznő. Már akkor megkörnyékezte, amikor az még Arthur Millerrel élt. És tegyük szívünkre a kezünket, mi elhárítottuk volna a próbálkozását? Jóképű, hatalommal bíró férfi volt, és az ilyeneknek Marilyn soha nem tudott ellenállni. Ítélkezhetünk bátran, sosem tudjuk meg, milyen is volt a kapcsolatuk. Egy biztos, a labilis színésznő a pszichológusánál minden titkot kifecsegett. Ez nem kis veszélyt jelentett az elnökre. Főleg, hogy az öccse is próbálkozott Marilynnél, és Frank Sinatra sem maradhatott ki a sorból, hisz a szoros baráti körhöz tartozott.

JFK nagyon sok nővel volt együtt, színésznők sorával, sőt apja volt szeretőjével, Marlene Dietrichhel is. A bájos Audrey Hepburn sem mondott neki nemet. Még felesége titkárnője, aki erősen hasonlított Jackie-re sem tiltakozott.

És hogy mit szólt ehhez a First Lady? Hogy nem tudott volna róla? Elképzelhetetlen.

Vérbeli nő volt, és még ha vaknak vagy süketnek is tettette volna magát, biztosan akadt volna valaki, akinek eljár a szája. Amerika első asszonyaként megtanult viselkedni, tűrni és a saját útját járni. Azért csendes estéken, amikor becsukódott a fehérházi lakásuk ajtaja, nem lettem volna a helyében.

Okos, kifinomult, csodaszép nőként elviselni, hogy jönnek-mennek a nők a férje ágyában még akkor sem lehetett könnyű, ha ő is hasonlóképpen tett, Marlon Brnado is kipletykálta a kalandjukat.  Hogy szerette egymást JFK és a neje, már sosem derül ki. Bizonyosan igen, csak nem olyan módon, amit egyszerű földi halandók elfogadhatónak gondolnak.

Ha kicsit belebújunk Kennedy bőrébe, megérthetjük, hogy miért viselkedett így.

Egy férfi, aki nem kis szexuális étvággyal bírt és válogathatott a világ legszebb női között, ugyan miért mondott volna nemet? Erkölcsi gátlásból? Ugyan! Hiszen neki mindent lehetett! Minden vágyát teljesítették. Ha orális szexre vágyott a medencében vagy egy étteremben az asztal alatt, neki ez sem volt akadály.

Jackie biztosan nem Marilynre volt a legféltékenyebb. Ő is egy színésznőcske volt a férje életében, ahogy jó néhány. És őt tudta, hogy labilis idegzetű, és bennfentes források szerint figyelmeztette is a férjét, hogy ne gyötörje meg Marilynt, nem bírná el. Ilyet egy feleség csak akkor tesz, ha már nincs benne szeretet. Szerelem meg semmiképp.

Az elnök halála után, a gyász nehéz perceiben a nem kevésbé jóképű öcs, Bobby is kéznél volt Jackie-nél. Az ágyában is. Ha azt gondoljuk, ez micsoda fertő, rájöhetünk, hogy most sincs ez másként… Talán csak egy Marilynhez hasonló híresség hiányzik, aki miatt érdekesebb és pikánsabb lenne a sztori.

Folytatás vasárnap

Fotó: Internet

 

Oktatás és nevelés területén dolgozom, de minden szabadidőmben írok. Szeretek belesni a hétköznapok függönye mögé és közben keresem az embert, a nőt a jól legyártott álarcok mögött. Néha meséket is írok, de gyakrabban novellákat, cikkeket és apró vicces történeteket.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here