A mai nap a hála világnapja – Legyünk hálásak..minden nap!

Ma van a hála világnapja. Készítsetek hálacsomagot azoknak, akiknek hálásak vagytok! A hála a legjobb gyógyír a lélek minden szomorúságára. Ha csak egy percre is megállsz ma és végiggondolod, hogy csak ma miért lehetsz hálás az életben, máris másként fogod látni a világot.

 
 

Hálás lehetsz azért, mert élnek a szüleid, akiket bármikor fel tudsz hívni telefonon még ha néha össze is zördültök azon, hogy hol tanulj tovább vagy hova menj dolgozni, vagy azon épp, hogy biztosan jó lesz-e az a pasi az ő gyönyörű és okos lányuknak. De vannak, és ha nem is mindig mondják, várnak haza, hogy megölelhessenek, mint amikor kicsi voltál.

Hálás lehetsz azért, mert egészséges vagy. Jó, lehet, hogy most ebben a követhetetlen időben néha fújod az orrod vagy kapar a torkod, de alapvetően nincs baj. Meggyógyulsz és táncolni fogsz a fiad esküvőjén.

Hálás lehetsz azért, mert vannak barátaid, akiket mindig fel lehet hívni, ha elromlott a hűtő vagy egy kapcsolat.

Hálás lehetsz a szerelemért, amit átélhettél még akkor is, ha nem tartott örökké.

Hálás lehetsz azért, mert van otthon tej és nem kell keserűen meginni a kávét. Ugye, hogy ez a legjobb mind közül? 🙂

Hálásnak lenni csodálatos érzés. Ha van kedved, hívd fel erre mások figyelmét is. Készíts hála-üzenetet! Írd rá, hogy miért vagy hálás egy-egy embernek, és add oda neki. Elképesztő lesz a hatás! És mikor ha nem ma?

 

 

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here