Apám, de jó pasi!

A cselekmény, a történet szereplői és a helyszín kitalált, mindennemű egyezésük a valósággal csupán a véletlen műve.

Képzelj el egy őrjítően jóképű, mondhatni Christian Bale külsejére hajazó, magas, jó kiállású, határozott fellépésű, csibészes mosolyú férfit, aki kedvességével és olykor kissé szarkasztikus, de megnyerő humorával szinte korhatár nélkül minden hölgyet levesz a lábáról.

Ugyan büszke nőként nem akarnál beállni a nyálukat csorgatók sorába, de a pasi borzalmasan izgatja a fantáziádat, így olcsó figyelemfelkeltő trükkök helyett úgy döntesz nem foglalkozol vele, és nem mutatsz különösebb érdeklődést felé, mert meggyőződésed szerint ez imponáló lehet számára.

 
 

Meglátásod jónak is bizonyul, hiszen egyenesen idegesíti, hogy rajta kívül más férfival milyen jól eldiskurálsz, neki meg csak egy szimpla köszönést eresztesz meg.
Akárhányszor elmész mellette, érzed, hogy folyamatosan téged bámul, és csak idő kérdése mikor csap le rád, mert egyszerűen képtelen elviselni, hogy nem kaphat meg.

A heti háromszori találkozási helyszínetek, a tenisz klub büféjénél egyszer mögötted állva, megragadva az alkalmat beszélgetést is kezdeményez, majd elérhetőséged megszerzése után rögtön ostromolni is kezd. Addigra már levetheted az elérhetetlen nő álruhádat, és elfogadod a randira invitálást.

Az első minden elvárásodat felülmúlja. Óráról órára egyre közelebb kerültök egymáshoz, felfedezitek, hogy mennyi közös rejlik bennetek. Be kell látnod, pozitívan csalódtál.
Ahogy telnek a hetek, az első blikkre skalpvadásznak hitt férfi még mindig lesi minden kívánságodat, ráadásul teljesen odavan érted.

Azt gondolod, hogy egy félresiklott kapcsolat után ilyen férfit kifogni csak a mesékben létezik, és szinte hihetetlen, hogy annyi kudarc után az égeik imáidat meghallgatva, leküldték őt hozzád.

Éppen hogy csak találkoztatok, de mintha mindig is ismerted volna őt, annyira tökéletes az összhang köztetek.

Egyik nap a barátaiddal összeültök a városban. Mesélsz nekik az új kapcsolatodról, ők pedig csak ámuldoznak, és persze osztoznak az örömödön. Mutatsz is nekik egy képet a párodról, de akkor az egyik lány arca hirtelen elsápad.

Mindig aktív programokat szervezett, ráadásul a tenisz oktatásra is már együtt jártunk, így igazából ilyen rövid idő alatt nem igazán zavart, hogy még sose vitt fel magához. Minden találkozásunkkor gálánsan hozott és vitt, így a légyottokat is nálam töltöttük el. Rengeteget dolgozott, a telefonja akkor is folyamatosan csörgött, amikor velem volt, fel sem tűnt, ha ilyenkor félrevonult.

Szóval ezért…

El tudsz képzelni egy olyan írtó kínos pillanatot, amikor szembesülsz azzal a ténnyel, miszerint tudomáson kívül az újdonsült barátnőd apjának szeretője vagy?

fotó: Pinterest

 

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here