Fogd a kezem VIII.

A fotókat Valczer Hajni készítette

 
 

Azért fontos nekem ez a cikk, mert talán a Fogd a kezem sorozatban Gábort ismertem a legkevésbé. Édesanyja elmondása alapján itt az ideje megismernem, mert egészen különleges. A kolléganőm, Menyhárt Adél pedig egy robot aki nemcsak zseniálisan fényképez hanem okos, elragadó, kedves, humoros, tehetséges mozgékony Nő! (Valczer Hajni)

Az élet szeretete… Ott csillog Gábor szemében, jó nézni, boldogítja a szívem.
Az élet szeretete…
Csak ez volt képes egy gyermekkori 5 évig tartó ágyhoz kötöttségből úgy talpra állítani őt, hogy a zenén és a színházi pódiumon keresztül dobszó kísérettel, harsányan szórja a világra, hogy érdemes a létezés. Mert bármilyen testet is visel a lélek a szeretet puha textillé szövi az élet nyers  fonalát, melyben ott aranylik a szerelem, Anna személyében, a boldog életöröm, az örök barátságok szövedéke, Alma a hűséges kutyatárs, a megosztás, a gondoskodás…
Mert, akinek minden viselt nehézségén is átviláglik  a gyönyörű lelke, annak megadatik a boldogság. (Till Adél)

Gáborral a képeken Menyhárt Adél a fotós szerepel. Személyesen is ismerem Adélt felkérésemre csatlakozott a programhoz, hogy a mi szakmánk is képviseltesse magát a Fogd a kezem kampányban!
Szeretem őt, mert egy fantasztikus anyuka két nagyon értelmes, okos kisfiú édesanyja egy igen jóképű férj tulajdonosa, rendkívüli eleganciával fotóz előszeretettel színházakban. Vele szoktam néha portfóliót csináltatni magamnak emlékbe szerelemnek csak a magam önbizalma erősítése miatt. Mert NŐ. Ráadásul nagy betűs! Irtó jó sütiket süt, fogalmam sincs honnan van ennyi energiája, mert mindezek mellett segít ahol tud, fut és mindig mosolyog! (Valczer Hajni Menyhárt Adélról)

A Fogd a kezem sorozat további részeit itt olvashatod

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here