Heti horoszkóp április 1-től 8-ig

Kos (03.21. – 04.20.)

 
 

A jegy szülöttei azt hitték, ez a hét akár a pihenés hete is lehet, de egy váratlan esemény keresztülhúzza a számításaikat. Ne féljenek, a most befektetett munka busásan megtérül, igaz némi várakozás után. Mindenképpen fogadják el, amit felkínálnak önöknek, mert bár nincs ínyükre igazán, nem bánják meg. Párkapcsolatában a kos legyen rugalmasabb, nem muszáj mindig elérnie, hogy igaza legyen.

Bika (04.20. – 05.21.)

A bika ingerült és sokkal kellemetlenebb a megszokottnál. Híres türelme sehol, robbanni készül. Ezért olyan embereket is megsért, akiket szeret. Ha nem enged a makacsságából, megromolhat a kapcsolata egyik szerettével, és a békülés nem lesz könnyű. Különösen azért mert ez a jegy csökönyös, és sose kezdeményez.

Ikrek (05.21. – 06.21.)

Az ikrek végre kedvteléseinek hódolhat, ami jót tesz a hangulatának. Ne feledkezzen meg családjáról, és segítsen párjának, mert mostanában túl sok terhet tett rá. Egy kellemes találkozásban is része lehet, méghozzá egy olyan emberrel, aki időközben befolyásos lett, és mivel kedvelte önt, az se lehetetlen, hogy új munkát ajánl. Gondolja meg jól, ne ájuljon el azonnal a lehetőségtől.

Rák (06.21. – 07.23.)

A rák a tavaszi szünet hetét álomnyaralással tölti, és bár irigyei sokan vannak, ne törődjön velük, megdolgozott érte. Az emberek sose látják az odavezető utat, csak az eredményeket. Pihenjen, töltődjön, mert az elkövetkező hónapok próbára teszik erejét és türelmét. Ha azt tervezi, hogy munkahelyet vált, alaposan járjon utána az újnak, mert lehet, hogy pár hónap múlva az is csődöt mond.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Az oroszlán szeretne önmagán változásokat eszközölni, de legyen óvatos. Egy korrekciós műtét a szemhéján vagy orrplasztika még belefér, ha elengedhetetlennek érzi, de ne menjen bele komolyabbakba. Azok az oroszlánok, akik most abban gondolkodnak, hogy nagyobb kölcsönt vesznek fel, ne tegyék, mert a csillagok állása szerint nem járnak jól. Inkább várjon egy fél évet.

Szűz (08.23. – 09.23.)

A szűz bár fáradt, mégis jókedvű, mert családja körében jól érzi magát, és nem hiányzik neki senki és semmi. Mégis érdemes lenne kimozdulnia, mert tágas a világ, tele van jó programokkal. Ne hivatkozzon a pénzre, vannak olcsó és tartalmas programok is. Muszáj emlékeket gyűjtenie, mert azokkal erősítheti a családi köteléket.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

A mérleg ezen a héten sokkal kevesebbet bosszankodik a megszokottnál. Megmutatja, hogy van kedves oldala is, aminek párja fog különösen örülni. A pár nélküliek se morogjanak amiatt, hogy elkerüli őket a szerelem. Még az is lehet, hogy ha nem is tudatosan, de ők félnek az elköteleződéstől. Érdemes felülvizsgálniuk érzelmeiket.

Skorpió (10.23. – 11.22.)

A skorpió másra se vágyik, minthogy békén hagyják. Elege van a jótanácsokból, a feléje áradó aggodalmakból. Lelkileg nincs a csúcson, de szereti saját maga megoldani a gondjait. Ha nem nyaggatják, megnyugszik, és főnixmadárként kel életre hamvaiból. Ha viszont nem szállnak le róla, robbanni fog, és családja, barátai messzire elkerülik majd egy ideig.

Nyilas (11.22. – 12.21.)

A nyilas bár úgy hiszi, okosabb, mint mások, hatalmasat csalódik önmagában, mert nem lesz bátorsága kiállni saját magáért, ezért kellemetlen helyzetbe kerül. Tudnia kell, hogy mindaddig kapja ezeket a pofonokat, amíg nem áll a sarkára. A magányos nyilasok véletlenül összeakadnak egy régi szerelmükkel, és az emlékek hatására újra szerelmesnek érzik magukat. Legyenek óvatosak, az emlékek csalókák!

Bak (12.21. – 01.20.)

A bak számolja a napokat a nyaralásáig, ami nem most lesz. Úgy tűnik neki, mintha mindenki boldogabb lenne nála, de ne csapja be magát. Ha belegondol, nincs nagy baja, csak szereti, ha ajnározzák. Ez természetes, de ne vigye túlzásba, és gondoljon azokra, akikre máskor annyit mond, puhányak. Ideje összeszednie magát, és felállnia a padlóról. A nyavalygás nem visz előre.

Vízöntő (01.20. – 02.19.)

A vízöntő túl sokat romantikus filmet néz, amelyben mindig tudják a szereplők, mit kell mondaniuk az adott helyzetben. Ez a valóságtól igen távol áll, ezért ne higgye, hogy ön vagy társa gondolatolvasó lehet. Kérdezzen, ha tudni akar valamit, és mondja ki, ami a szívét nyomja. Nem durván, hanem finoman és kellemesen. A legtöbb ember a szép szavakból is ért. A filmek csalafinták, a hétköznapi ember nem filmszínész!

Halak (02.19. – 03.21.)

A halak jókedvűen kezdenek neki ennek a hétnek, pláne, hogy rövidebb a szokásosnál. Legyenek is vidámak, minden okuk megvan rá, mert sorra kapják a jó híreket. Ez nem mindig pénzt jelent, hanem szerencsét a munkában, elismerést a barátai között, és kedvességet a társától, aki úgy érzi, megfogta önnel az isten lábát. Higgyen neki, és élvezzék a kettesben töltött időt. Ha erre nincs módjuk, akkor vegyék igénybe a nagyszülők segítségét, vagy barátét, mert a közös idő még inkább megerősíti összetartozásukat.

 

Kép forrása: Pinterest

Oktatás és nevelés területén dolgozom, de minden szabadidőmben írok. Szeretek belesni a hétköznapok függönye mögé és közben keresem az embert, a nőt a jól legyártott álarcok mögött. Néha meséket is írok, de gyakrabban novellákat, cikkeket és apró vicces történeteket.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here