Heti horoszkóp augusztus 21-28-ig

"A skorpió a napokban a föld felett jár, mert olyan ember részesíti kegyeiben, akire régóta vágyott. Ne agyaljon a dolgokon, élvezze a jót. Nem kell mindent agyonmagyarázni, a dolgok van, amikor tényleg azok, amiknek látszanak. Fogadja el, hogy kedvelik, dicsérik, és ne keressen hibát másokban."

Kos (03.21. – 04.20.)

 
 

A kos életében felkavaró események sora következik be a héten. Kicsit mintha minden, ami eddig nem szolgálta volna őt, most változásra kényszeríti. Ezzel nem is lenne baj, csak ne egyszerre következne be a. A munkahelyén és a magánéletében is olyan információk jutnak a birtokába, amelyek után elgondolkodik azon, hogy vajon miért nem vette észre a jeleket. Ha alaposan belegondol, rá fog jönni, hogy igenis voltak figyelmeztető jelek.

Bika (04.20. – 05.21.)

A bikák, akik nagyon hiúak és szeretik a szépet, komoly elhatározásra jutnak súlyukkal kapcsolatban. Azt azonban figyelembe kell venniük, hogy a belső béke nem a kilók számától függ. Mégis, ha úgy döntenek, hogy fogyókúrába kezdenek, ne akarjanak egy hét alatt tíz kilótól megszabadulni, mert lehetetlen.

Ikrek (05.21. – 06.21.)

Az ikrek jegyűeket a héten a szerencse kegyeibe fogadja. A munkahelyükön előléptetés várja őket, és nem várt juttatás pottyan az ölükbe. Legyenek büszkék magukra, mert  megdolgoztak érte, megérdemlik. A kapcsolatban élő ikrek értelmetlen flörtbe kezdenek, de ezzel a meglévőt komoly veszélybe sodorják.

Rák (06.21. – 07.23.)

A rákok alapvetően családcentrikusak, de ezen a héten jobban díjaznák a magányt, mert túl sok családi gond zuhan rájuk. Nem tudnak mit kezdeni a gyerekeik követelőzésével, de párjuk panaszkodásával sem. Úgy érzik, jobb lenne kifutni a világból, vagy elvonulni a sivatagba. Mivel erre nem adódik lehetőség, marad a türelem és a beszélgetés. Higgyék el, a rossz napok száma se végtelen.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Az oroszlán attól szenved, hogy nem akarják észrevenni, mennyire kreatív és ötletes. Bármennyire igyekszik, mindig valaki háttérbe szorítja, de ő nem az a csillagjegy, aki ezt sokáig tűri. Ki kell állnia magáért, ahogy a gyáva oroszlánnak is az Ozban, és erejét, kitartását látva, azonnal fordulni fog a kocka.

A szingli oroszlánok életébe belép egy idegen, de ne várjanak tőle sokat, kifejezetten szórakozni vágyik csak.

Szűz (08.23. – 09.23.)

A szűz jegyűekre boldog hét vár, pedig nem is történik semmi lényeges. Inkább arról van szó, hogy megérti, milyen fontos, hogy jóban legyen másokkal és önmagával. Ezen a héten érdemes a szerencsejátékokkal is próbálkoznia, mert kisebb nyeremény ütheti a markát. Ne legyen elégedetlen, Fortuna istenasszony nem kedveli, ha valaki nem elégszik meg ajándékával.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

A mérlegnek szorgos hete lesz. Már búcsúztatja a nyarat, és azt várja, hogy szeptemberben beinduljon a vállalkozása, amelyekhez nagy reményeket fűz. Vigyázzon irigyeivel, és ne osszon meg mindent másokkal, mert ötleteit ellophatják, vagy egyszerűen visszaszorítják, mondván, nincs rájuk szükség.

A magánéletben is számíthatnak némi vitára, amit a féltékenységük vált ki. Bízzanak jobban magukban!

Skorpió (10.23. – 11.22.)

A skorpió a napokban a föld felett jár, mert olyan ember részesíti kegyeiben, akire régóta vágyott. Ne agyaljon a dolgokon, élvezze a jót. Nem kell mindent agyonmagyarázni, a dolgok van, amikor tényleg azok, amiknek látszanak. Fogadja el, hogy kedvelik, dicsérik, és ne keressen hibát másokban.

Nyilas – (11.22. – 12.21.)

A nyilas szeretne többet pihenni, de ez most nem az az időszak. Kollégái nyaralnak, most neki kell többet vállalnia a megszokottnál. Otthonára is ráférne egy nagy nyári takarítás, mert eléggé elhanyagolta. Fogjon bele, jól fog esni, ha meglátja, milyen ragyogó és tiszta lehet minden, ha nem a lustasága nyer.

Bak (12.21. – 01.20.)

A bak úgy érzi, senki nem hallgatja meg. Talán rosszul tálalja a mondandóját, ezért okoskodásnak vélik. Nem ártana átgondolnia, hogy nagyobb szerénységre és alázatra lenne szüksége, bár ezt bevallania se könnyű. Ha erre képtelen, nem fog előre lépni. A világ nem vevő a pökhendiségre, ami önbizalomhiányt leplez.

Vízöntő (01.20. – 02.19.)

A vízöntő szívesen tanul, és erre a héten bőven lesz lehetősége. Ne hagyja ki, mert később nagy hasznát veszi majd. Az egyedülállók sorra kapják a lehetőségeket, amelyekben ismerkedhetnének, de bizalmatlanok. Sajnos, ha nem nyitnak, akkor a helyzetük változatlan marad. Sokan vannak, akik magányosak, de ha ezt nehezen viselik, bontsák le falaikat!

Halak (02.19. – 03.21.)

A halak szívesen találkozna már lelki társával, de nem talál rá. Pedig nem is a testiséget, inkább a meghittséget hiányolja. Az internet világa azonban nem kedvez az ilyesminek. A való világban nézzen szét, mert van valaki az ön közelében, aki régóta kedveli, de nem akarta észrevenni. A külső nem minden, és ha meg tud barátkozni a ténnyel, hogy a mozivászon nem az élet, akkor boldog pillanatok részese lehet.

Kép forrása: Pinterest

Oktatás és nevelés területén dolgozom, de minden szabadidőmben írok. Szeretek belesni a hétköznapok függönye mögé és közben keresem az embert, a nőt a jól legyártott álarcok mögött. Néha meséket is írok, de gyakrabban novellákat, cikkeket és apró vicces történeteket.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here