Heti horoszkóp május 6-12-ig

“A szűz életében sok gond merül fel, lehet ez családtagja gondozása, folytonos lelki segélyszolgálat működtetése, vagy gyerekeivel adódó konfliktus. De ne aggódja túl. Precizitása társul határozottságával, és mindent meg tud oldani, ha nem keseredik el. Ez nem szokása, úgyhogy az időszak csak átmeneti. Emelje fel a fejét, és nézzen bátran a gond szemébe!”

Kos (03.21. – 04.20.)

 
 

A kos úgy érzi tévedhetetlen, ezért a héten komoly összetűzésbe kerülhet több emberrel. Sem társa, se barátai nem viselik jól, hogy fejjel megy a falnak, és bár segíteni szeretnének, a jegy szülötte, nem kér belőle. Ebből hétvégére akár a harag és nagyobb konfliktus is kialakulhat. Jó lenne, ha lehiggadna, és mérlegelné a lehetőségeit, mert észrevétlenül kellemetlen helyzetek sorát generálja magának, pedig nem elkerülhetné őket.

Bika (04.20. – 05.21.)

A bika hete nem lesz bonyodalmaktól mentes, de ebben nagy része van annak, hogy csökönyös. Természetesen gyakran hajthatatlan, de most még inkább. Ha nem figyel oda, a mindennapok eseményei úgy alakítják az életét, hogy kénytelen legyen elgondolkodni, no meg figyelni magára. Ezt sajnos legtöbbször komoly pofon idézi elő. Ne várja ki, inkább menjen a dolgok elébe. Társa, gyerekei jót akarnak önnek, hallgasson rájuk.

Ikrek (05.21. – 06.21.)

Az ikrek bár nem szereti a hazugságot, ezen a héten lépten-nyomon rákényszerül. Igaz, hogy az igazság kényelmetlen, de akkor is fel kell vállalnia. Ha nem teszi, egyre kellemetlenebb helyzetekbe sodródik, és a végén olyan spirálba kerül, amiből vesztesként kerül ki. Jobb, ha egyenesen a szemébe mondja annak, akivel baja van, mert bár meglepődik az illető, sokkal jobban viseli, mint ön remélte. Tudja, néha nem kell kerülgetni a forró kását…

Rák (06.21. – 07.23.)

A rák életében ez egy csodálatos időszak. Ezzel a tavasszal megfiatalodott, tele van tervekkel, még ruhatárát is folyamatosan cseréli, mert egyre frissebbnek, fittebbnek érzi magát. Mindez jó hatással van a körülötte élőkre, különösen, ha kapcsolatban él. Társa a mennyekben jár. Ha egyedülálló, kisugárzása most jóval nagyobb a megszokottnál, és a csillagok egy hirtelen berobbanó szerelmet jeleznek.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Az oroszlán eltökélte, hogy gyökeresen megváltoztatja az életét, és egyre többet tesz ennek érdekében. Ha még nincs gyereke, akkor felkészül arra, hogy a körülményei javuljanak, sőt testét-lelkét is erre trenírozza. Ha családban él, jobb körülményeket szeretne teremteni nekik, ezért egy költözés vagy munkahelyváltás merül fel benne. Mindenesetre az elkövetkező hetek ennek jegyében telnek el, és ha lehet ezt mondani, most minden a kezére játszik.

Szűz (08.23. – 09.23.)

A szűz életében sok gond merül fel, lehet ez családtagja gondozása, folytonos lelki segélyszolgálat működtetése, vagy gyerekeivel adódó konfliktus. De ne aggódja túl. Precizitása társul határozottságával, és mindent meg tud oldani, ha nem keseredik el. Ez nem szokása, úgyhogy az időszak csak átmeneti. Emelje fel a fejét, és nézzen bátran a gond szemébe!

Mérleg (09.23. – 10.23.)

A mérleg összeszed egy könnyebb vírust, ami ledönti a lábáról, de azért nem keseredik el, még egy hasmenésből is képes viccet csinálni. Mivel életkedve töretlen, gyorsan gyógyul. Hagyja, hogy gondoskodjanak önről, és jusson eszébe, hogy a pihenés nem egyenlő a lustasággal. Azok a mérlegek, akik magányosak, használják ki a jó időt, csatlakozzanak kirándulós csoportokhoz. Így természetes módját találhatják meg az ismerkedésnek.

Skorpió (10.23. – 11.22.)

A skorpió ahogy a tavaszt érzi, nem bír magával. Csomagolna és már rég egy tengerparton süttetné a hasát, de erre várnia kell. Viszont a természet gyönyörű, sétáljon, kocogjon, vagy üljön ki pár percre egy parkba. Ne nevessen ezen, hamar rájön majd, hogy mennyit számít egy félóra ücsörgés és bámészkodás. Azzal ne jöjjön, hogy nincs ideje, szakítson rá, és a kedve is jobb lesz. Egyes tanítások szerint örömöt okoz, ha átölelünk egy fát. Ha hisz ilyesmiben, egy próbát megérne. Ki tudja?

Nyilas (11.22. – 12.21.)

A nyilas szeretne egyszer gazdag lenni, és libasültet enni, ahogy a költői, ám ez egyelőre lehetetlen. Nincs oka panaszra, mert mehetne rosszabbul is, mégis elégedetlen. Lottózhat, de pontosan tudja, hogy az a hülyék adója. Viszont kockáztatás nélkül nincs eredmény. Hátha mégis önnek lesz igaza, és akkor diadalmasan mosolyoghat. Higgye el, a sok pénz, megbolondítja az embert, bár ez nem sokakat fenyeget. Inkább a belső értékekre koncentráljon.

Bak (12.21. – 01.20.)

A bak jó érzésekkel vág bele a hétbe. Igaza van, ez egy kellemes időszak lesz a számára. Ha gyereke érettségi előtt áll, ne stresszelje feleslegesen, épp elég neki, ami van. Inkább lássa el egy tonna csokival, hálás lesz önnek. Azok a bakok, akik abban reménykednek, hogy a héten dűlőre jutnak párjukkal egy komoly vita után, tévednek. A sebek mélyebbek és ki kellene beszélniük magukból ahhoz, hogy megoldást találjanak.

Vízöntő (01.20. – 02.19.)

A vízöntő váratlan ajánlatot kap egy cégtől, ami lecsap a termékeire. Alaposan gondolja át, bár nem látszik a csillagokban, hogy csapda van közeledőben. Azok, akik nem saját vállalkozásban dolgoznak, mintha jobban kijönnének mindenkivel, és ettől úgy érzik, a hét el fog repülni. A hét második felében, ha az idő nem engedi, menjen moziba, kiállításra, bárhová, de mozduljon ki otthonról. Sok olyan program van, amit zárt helyen is jól lehet élvezni. Piacozzon, ha szereti az ilyesmit. Meg fog lepődni, mennyire jó szórakozás tud lenni.

Halak (02.19. – 03.21.)

A halak túl az előző hét bosszúságain, megnyugodva várja a legszebb hónap örömeit. Akik partnerre vágynak, most ne habozzanak, keresgéljenek! Ha nem szeretik az online társkeresést, akkor okvetlenül menjenek olyan helyekre, ahol sok ember megfordul. Vannak séták, kirándulások, tanfolyamok, ahol könnyebb ismerkedni. Ne zárkózzon el okvetlenül mindenkitől, csak az ért, mert idegen. Mindenki idegen a másiknak addig, amíg meg nem ismeri. Ne feledje, régen sem volt másképpen.

Kép forrása: Pinterest

Oktatás és nevelés területén dolgozom, de minden szabadidőmben írok. Szeretek belesni a hétköznapok függönye mögé és közben keresem az embert, a nőt a jól legyártott álarcok mögött. Néha meséket is írok, de gyakrabban novellákat, cikkeket és apró vicces történeteket.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here