Heti horoszkóp október 23-30-ig

"A mérleg nem bírja az egyedüllétet, ezért visszafogadja az exét. Ez azonban sose jelent jót. Fél a magánytól, de ez nem jó ok a megalkuvásra. Újabb veszekedések várnak rá, mert az újrakezdés nem azt jelenti, hogy a problémák megoldódtak, legfeljebb a szőnyeg alá söpri őket. Nem haragudjon azokra, akik megmondják önnek az igazat."

Kos (03.21. – 04.20.)

Ez a hét a kos kedvence lesz. Nemcsak azért, mert rövidebb a megszokottnál, hanem , mert minden ügyét gördülékenyen tudja intézni. Szinte homokfalként omlanak le előtte az akadályok, bármibe is fog, a héten nem lesz oka panaszra. Ettől a kedve is jobb lesz, és a körülötte élők rájöhetnek, hogy nem mindig megy fejjel a falnak, ahogy tőle megszokták. Élvezze a napokat, megérdemli a sikert.

Bika (04.20. – 05.21.)

 
 

A bika fürdik a népszerűségben, mert az egyik munkája hihetetlen sikereket eredményez az életében. Ez nemcsak a bankszámláját növeli, hanem a hírnevét is, ami rá is fér, mert már kezdett magába zuhanni és kételkedni a képességeiben. A világ közel se annyira ellenséges, mint ahogy rosszabb pillanataiban gondolja. Ám irigyei most is, mint mindenkor készenlétben állnak és ugranak.

Ikrek (05.21. – 06.21.)

Az ikrek szerencsésen veszi az akadályokat, és a munkahelyi váltás zökkenőmentesen megy nála. Feleslegesen izgult, de a szerencse most ön mellé szegődik. Elégedettek lesznek önnel. Bár nem szereti a hízelgést, a bókokat szívesen veszi. Új kollégai is támogatják, így nem kell kételkednie a jóindulatukban. Az egyedülálló ikrek összefutnak egy potenciális jelölttel, aki megváltoztathatná a napjait, ha hagynák.

Rák (06.21. – 07.23.)

A rák úgy érzi, a családnál nincs fontosabb. Az ő szeretetük vitte előre egész életében. Nem tud akkorát hibázni, hogy meg ne bocsássanak önnek. Legyen őszinte, és vallja be nekik, hogy ön is képes rossz lépéseket tenni. Higgye el, a szeretet valóban az ön mozgatórugója, de nem szabad hazugsággal belerondítania a jól kiérdemelt családi bizalomba.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Az oroszlán hatalmasat téved valakivel kapcsolatban, akiről csak jót feltételezett. Máskor jó emberismerő, de most melléfogott. Van ilyen, de ne tetézze azzal, hogy mentegeti magát. Nem árt, ha magába száll, és elgondolkodik azon, hol rontotta el. Talán elszaladt önnel a ló mostanában. Ne hordja úgy fent az orrát, olykor az állatok királyára is ráfér egy kis szerénység és némi önismeret.

Szűz (08.23. – 09.23.)

A szűz elképesztően büszke magára, mert kiderül róla, hogy olyasmiben lett igaza, amiben senki nem hitt. Máskor sincs híja az önbizalomnak, de most még a szerencse is segítette. A lényegen nem változtat, remekül helyt állt, és ezért nem marad el a jutalma. Családja is ön mellett áll, ne feledje, segítségükkel a csodákra is képes lehet. Hajrá, most minden csillag önnek ragyog!

Mérleg (09.23. – 10.23.)

A mérleg nem bírja az egyedüllétet, ezért visszafogadja az exét. Ez azonban sose jelent jót. Fél a magánytól, de ez nem jó ok a megalkuvásra. Újabb veszekedések várnak rá, mert az újrakezdés nem azt jelenti, hogy a problémák megoldódtak, legfeljebb a szőnyeg alá söpri őket. Nem haragudjon azokra, akik megmondják önnek az igazat.

Skorpió (10.23. – 11.22.)

A skorpió olyan ember, aki sose hátrál meg. Ez egy jó tulajdonság, bár néha nem ártana az óvatosság. Figyeljen jobban a pénzére, mert képes felelőtlenül költekezni, csak azért, mert egyes cikkek belekívánkoznak a kosarába. A skorpió férfiak vadászszenvedélye egekbe szökik, míg a hölgyek türelmesebben várnak az igazira. Az igazi azonban késik, ahogy oly sok esetben.

Nyilas (11.22. – 12.21.)

A nyilas kisebb utazást tervez, ami nem pihenés, hanem befektetés lenne. Jól teszi, ha külföldön inspirálódik, hiszen mások nézőpontja sokat segíthet sajátunk alakításában. Ne gondolja másolásnak, ha egy-két ötletet meglovasít, idehaza nem mindenki olyan nyitott, mint ön. Ám ennek ára van, lesz, aki rosszindulatból szólja le a terveit. Ne hallgasson rá!

Bak (12.21. – 01.20.)

A bak szeretne kicsit elvonulni, és azt tervezi, hogy mérsékeli a társas kapcsolatait. Szüksége lenne elmélyülésre, pihenésre, de képtelen rá. Így azon kapja majd magát, hogy hol a torka, hol a feje fáj, mert nem mondta ki a bántó dolgokat, amelyek belülről kezdték emészteni. Próbáljon meg valamennyire eltávolodni a gondjaitól, különben megbetegítik.

Vízöntő (01.20. – 02.19.)

A vízöntő sajátos nézőpontból vizsgálja a világot, és ez eredményez némi szűklátókörűséget. Muszáj nyitnia, mert terveivel egyedül marad. Ugyanez vonatkozik a párkapcsolatára is. Az lehetetlen, hogy mindig önnek legyen igaza. Ha ezt képtelen belátni, egy napon faképnél hagyják, és nem lesz módja korrigálni a tévedését. Adjon esélyt másoknak, hogy önnel dolgozhassanak.

Halak (02.19. – 03.21.)

A halak nem szereti, ha túl sok mindennel kell foglalkoznia egyszerre, de most nincs más választása. Gyerekei is sok problémát okoznak, és párja is fura dolgokat csinál. Le kellene ülnie beszélgetni vele, mert bár nem kedvence a lelkizés, mégiscsak szóból ért mindenki. A gyerekei is szívesebben vennék, ha kevesebbet morogna és veszekedne velük, még akkor is, ha ők törnek borsot az ön orra alá. Lehet, hogy csak a figyelmét akarják kikövetelni? Gondolkozzon el ezen!

 

Oktatás és nevelés területén dolgozom, de minden szabadidőmben írok. Szeretek belesni a hétköznapok függönye mögé és közben keresem az embert, a nőt a jól legyártott álarcok mögött. Néha meséket is írok, de gyakrabban novellákat, cikkeket és apró vicces történeteket.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here