Heti horoszkóp október 9-től 16-ig

"A szűz arra vágyik, hogy végre észrevegye valaki, mennyi lehetőség rejlik benne. Egy ideje ide-oda kapkod, de nem hallgatna mások tanácsára az istenért se. Jó lenne, ha képes lenne csapatban mozogni, mert a legtöbb munkahelyen együttműködésre van szükség. Ha mégis úgy dönt, egyedül kezd bele egy másik vállalkozásba, legyen tisztában a költségekkel, és a befektetés mértékét is ehhez mérje."

Kos (03.21. – 04.20.)

A kos olyan híreket kap, amiket nem is mer elhinni. Életének egy régi szeglete újjáéled, de ebben nem sok öröme telik. Úgyis mondhatnánk, utoléri a karma. Hiába figyelmeztették barátai, rokonai, hallgatniuk kellett volna rájuk, ám makacssága nem hagyta. Ezen a héten nagyon össze kell szednie magát, hogy az események ne döngöljék földbe.

Bika (04.20. – 05.21.)

A bika egész életében abban reménykedik, hogy megtalálja a királylányt vagy eljön érte a szőke herceg. Attól függetlenül, hogy általában két lábbal áll a földön, ha a szerelemről és a kapcsolatokról van szó, nem tud józanul gondolkodni. Szeret szerelmesnek lenni, ám a csalódást a többi csillagjegynél rosszabbul viseli. Ez most nem fenyegeti, mert bár az élet útjába sodor valakit, akivel boldog lehetne, átnéz rajta.

 
 

Ikrek (05.21. – 06.21.)

Az ikrek magabiztos, mert új munkahelyén lelkesen fogadják és megbíznak képességeiben. Maradjon szerény és szorgalmas, akkor biztos lehet benne, hogy senkinek nem megy az idegeire. Néha lehetne bőbeszédűbb, mert a családjában félreértik a hallgatását, és gyanakodni fognak, hogy elhallgat valamit. Higgye el, vannak ön körül jó emberek, ne zárkózzon el tőlük!

Rák (06.21. – 07.23.)

A rák családjában gyarapodás történik, de nem úgy, ahogy már régóta szeretné. A gyermekáldás még várat magára, de ha ön szülő vagy nagyszülő, ne nyúzza a gyerekeit, mert kellemetlen helyzetbe sodorja őket. Viszont egy kiskutya sokat enyhítene a magányán. Ha viszont nagy családja van, el lesznek majd ragadtatva az új jövevénytől.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Az oroszlán jobb, ha lakatot tesz a szájára. Főnököt kritizálni soha nem veszélytelen, főleg, ha vannak, akik azonnal beárulják önt. Ha mégse képes rá, legalább válogassa meg szavait. Felettese nem híve az építő kritikának, ezért az ön szavait támadásnak veszi, és azt fontolgatja, hogy megválik öntől. Ne feledje, bármilyen jó munkaerő, senki sem pótolhatatlan.

Szűz (08.23. – 09.23.)

A szűz arra vágyik, hogy végre észrevegye valaki, mennyi lehetőség rejlik benne. Egy ideje ide-oda kapkod, de nem hallgatna mások tanácsára az istenért se. Jó lenne, ha képes lenne csapatban mozogni, mert a legtöbb munkahelyen együttműködésre van szükség. Ha mégis úgy dönt, egyedül kezd bele egy másik vállalkozásba, legyen tisztában a költségekkel, és a befektetés mértékét is ehhez mérje.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

A mérleg szerelmi életét a féltékenység mérgezi. Bár ő nem féltékeny típus, szeret kiegyensúlyozottan élni, ehhez mérten szerelmesnek lenni, partnere önt főnyereménynek látja, és mindent megtesz azért, hogy el ne veszítse. Megeshet, hogy meglesi, belenéz a telefonjába, vagy egyéb módon kíváncsiskodik, ami sok veszekedésre ad okot a napokban.

Skorpió (10.23. – 11.22.)

A skorpió kicsit megcsömörlött a munkától, és szeretné már élvezni tetteinek gyümölcsét, ám erre még várnia kell. Változások sora vár rá, és ezek közül nem mind lesz ínyére. A házasságban élők azonban minden téren támogatást kaphatnak társuktól, míg a magányosan élők barátaik segítségét kérhetik. Ez az időszak év végéig is eltarthat, de a következő év nagy szerencsével kecsegteti a jegy szülötteit.

Nyilas (11.22. – 12.21.)

A nyilas lassan kezd magához térni szerelmi csalódásából, és örömmel veszi tudomásul, hogy visszatért életereje és munkakedve is. A nehézségek hatására leugrott róla pár kiló, amit azonnal észre is vesznek kollégái, és bókokkal halmozzák el. Nem kell mindent készpénznek vennie, nem szükséges a kutyaharapást szőrivel gyógyítania, mert még nagyobb csalódásban lehet része.

Bak (12.21. – 01.20.)

A bak élete fenekestől felfordul gyermekei miatt. Önzésük határtalan, de nem panaszkodhat, mert mindig ön volt az, aki házastársával ellentétben nem szabott határt. Követelőzésük most kiborítja, és nagy ajtócsapkodás várja, amelyben megtudja, hogy sose volt jó szülő. Ne higgyen az érzelmi zsarolásnak.

Az egyedülálló bakok félve próbálnak ismerkedni, mert tudják, hogy ebben a felületes világban az érzelemgazdagság gyakran nem előny.

Vízöntő (01.20. – 02.19.)

A vízöntő munkahelyén brillíroz, és meg is fogadják az ötleteit, ami az elismerés mellett jót tesz az önbizalmának is. Régóta tudja, hogy többre képes, mint amennyit megmutat, de azt hiszi, mások okosabbak és ügyesebbek, ezért mindig visszalép. Ideje előbújnia a csigaházából! Okozzon kellemes meglepetést odahaza is, és senki nem lesz hálátlan.

Halak (02.19. – 03.21.)

A halak szeretne rájönni arra, hogy mit titkol előle a párja, de hiába nyomoz, nem talál semmit. Ez azért lehet, mert semmit nem rejteget, csak ön képzelődik. Ne gyanakodjon feleslegesen, mert harag lesz a vége, sőt a saját napjait is elrontja.

Ha magányos, keressen valami jó elfoglaltságot: kiránduljon idegenekkel, menjen moziba vagy iratkozzon be tanulni valamit. Így nem lesz egyedül, és kénytelen lesz szóba elegyedni másokkal. Ez hasznára válik.

Kép forrása: Pinterest

Oktatás és nevelés területén dolgozom, de minden szabadidőmben írok. Szeretek belesni a hétköznapok függönye mögé és közben keresem az embert, a nőt a jól legyártott álarcok mögött. Néha meséket is írok, de gyakrabban novellákat, cikkeket és apró vicces történeteket.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here