Interjú Csivettkával- Milyen is egy igazi magabiztos nő?- Femme Fatale

A Csivettánsok közössége egyre csak növekszik és növekszik, hiszen egy olyan motiváló, erős fiatal nő áll az élén, mint Csernyu Ivett. Ez a hihetetlenül közvetlen, szókimondó és pörgős lány, az álmai építése mellett arra áldozza mindennapjait, hogy történeteivel szórakoztassa és segítse a magukat kereső fiatalokat. Olyan szórakoztatóan és cenzúrázatlanul mesél a hibáiról, a tapasztalatairól, (és azokról a hibákról, amiket többször is elkövetett csak, hogy biztosra menjen), hogy észre sem veszed és órák óta a videóit nézed. A Femme Fatale rovat az erős nők rovata, így nem is volt kérdés, hogy Csivettka is helyet kap közöttük.

 
 

Szerinted mi tesz erőssé és magabiztossá egy nőt?

A belső harmónia. Amikor nyugodt vagy és nem érdekel semmi. Nem érdekel, hogy ki néz és mit lát, az sem, hogy ki mit gondol rólad, mikor kérdezel hülyeséget, vagy melyik pasinak tetszel. Nem fontos, hogy észre vegyenek és, hogy hallják a hangod. Ha nem hajtod az impulzust és tudod, hogy minden helyzetben helyt tudsz állni. Nem félsz elmondani, amit érzel és kimondani, ami kikívánkozik és legfőképp, azt mondani, amit igazán gondolsz, nem azt, amit hallani akarnak. Mindezt pedig alázattal és szeretettel, mert az igazi nő így teszi.

Ha jól tudom belevágtál a saját vállalkozásodba. Mivel foglalkozol és mi a cél? Hol látod magadat 2028-ban?

Nagyon sok ötletem van, amit lassanként valósítok meg. Elkezdtem sminktanácsadásokat tartani és nagyon jól megy, feltölt és jól esik tanítani. A következő egy női kör megalapítása, illetve egy olyan foglalkozás, ami a nőiességre összpontosít. Emellett persze a blogom sem szorul háttérbe, pár tematikai változást ott is tervezek.

Hogy sikerül összeegyeztetned a munkád, a videózást a blogod és a magánéleted? Hiszen sminktanácsadásra betelt a naptárad, a videókat nem csak fel kell venni, meg is kell vágni, a fotók szerkesztéséről és az eseményekről még nem is beszélve.

Nagyon nehezen. Nagyon nem jó az idő menedzsmentem és csak lassan tudom magamat megtanítani a helyes időbeosztásra. Hosszú évekig mindig műszakokban dolgoztam és nem könnyű hirtelen rutint építenem és mondjuk megtervezni hatékonyan a hetem, mert eddig mindig ott csináltam és akkor, ahol és amikor éppen tudtam. Spontán voltam és a személyiségem is ilyen. Nem vagyok jó tervező, érzésből csinálom és csak akkor mondok nemet a last minute dolgokra, ha mérlegelnem kell a barátom, a családom, a lelkiismeretem, magam és a többi dolog között. Az utóbbi négy, amire nagy figyelmet és tiszteletet fordítok, mert ez a lételeme a mindennapi kiegyensúlyozottságomnak a legnagyobb káoszban is.

Elárulnál nekünk egy „hibát”, amit elkövettél és megváltoztatnál, vagy esetleg egy olyat, ami végül nagyon jól sült el?

A hibáim a legjobb dolgok, amiket valaha elkövettem. Imádom mindet, mert azok vittek a legmesszebbre. Ha elkerülöm őket, nem tartanék itt. Két éve például véletlenül megmérgeztem magam romlott lecsóval és nem bírtam kikelni az ágyból. Anyukámnak fél nap szenvedés után elárultam, hogy mit csináltam és egyedül voltam otthon. Anyukám (Németországból) egyből hívta Marcit a barátomat, Ő pedig szaladt hozzám. Azóta ismét dúl a szerelem, pedig ha rajtam múlik, egyedül szenvedek tovább.

Ki az, aki motivál a mindennapokban? Van valaki, akire felnézel?

A barátaim a Marriottból. Amikor nincs kedvem valamihez, akkor Gabcsira (a legjobb barátnőmre) gondolok és arra, hogy hajnalban kel és egész nap olyan dolgokat old meg, amihez akkor épp nincs kedve, de tele van felelősséggel és nincs más opció, mint csinálni. Vagy ha kezdek elkényelmesedni, eszembe jut, amikor Lipton bácsi elcsábul és edzés után elmegy Mekizni,…majd bejön aznap másodszor és leedz mégegyszer. Amikor hülyének nézve számon kértem, hogy miért csinálja ezt, túl szigorú magához, azt válaszolta: Ő nem szigorú, hanem motivált. Szerintem nem is tudják, mennyire csodálom őket.

Szeretnénk létrehozni egy hagyományt. Minden interjúalanyunk feltehet egy kérdést egy nőnek, aki szintén Femme Fatale, a következő interjú pedig róla fog szólni.

Kitől és mit kérdeznél?

Tindigot szeretném kihívni egy interjúra, mert ő aztán igazán Femme Fatale. Szeretném tudni, hogy mi adott neki erőt a legkilátástalanabb pillanatokban.

Mégtöbb Csivetkáért katt: 😉 

Youtube: https://www.youtube.com/user/csivettka

Csivettka Blog: http://csivettka.com/blog/

Instagram: https://www.instagram.com/csivettka/

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here