Kutyából nem lesz szalonna? – honnan sejtheted, hogy újra megcsal?

Megcsalt. Oké, előfordul, mondod te. Meg is bocsátanál neki, de érzed, hogy valami nem az igazi… 5+1 jel, hogy ez a pasi újra össze fogja törni a szívedet:

  1. Megint megcsal. A legtöbb férfi nem képes leállni a hazudozással – még a lebukás után sem. Miután elült a balhé, ott folytatja, ahol abbahagyta. Jó hír, hogy nem mindenkire igaz ez – van, aki jó útra tér (láttunk már olyat, aki ismer olyat, aki…).
  2. Nem csal meg, de rejteget valamit: akár egy kis flörtöt a messengeren, vagy néhány kétértelmű sms-t… Ha korábban megcsalt, akkor már egy ilyen viselkedés is hatalmas sebeket ejt a szíveden. 
  3. Vádaskodik. Neked, mint megcsalt félnek, arra lenne szüksége, hogy beismerje és megbánja tettét. Ennek ellenére azzal okoz fájdalmat, hogy hibáztat – téged, azt a másik nőt, aki őt elcsábította, a körülményeket, a pénzt, a hisztis gyereketeket, az időt, bármit…
  4. Kontrollál. Furcsa, de a legtöbb megcsaló azt hiszi, hogy ha ő hűtlen, biztos a másik fél is az. Ezért próbál meg figyelni, ellenőrizni, “bosszút állni”, bántani, anyagilag ellehetetleníteni. Ezzel kínoz, pedig igazából neked “csupán” megbánásra volna szükséged tőle…
  5. Azonnal túl akar lépni az ügyön. Megcsalt, bocsánatot kért, ennyi. A férfiak sokszor azt hiszik, ezzel le is van zárva a dolog, a nők pedig képesek rögtön elengedni az egészet. Tévedés. Teljesen okés, hogy nem tudsz azonnal mindent elfeledve kedves lenni a pároddal, aki elárult. 
  6. Megpróbál megvásárolni. A legrosszabb az egészben talán az, ha a párod azt hiszi, megveheti a megbocsátásodat. Virágokkal és ajándékokkal halmoz el, szinte elvárva, hogy ezeket te kedvesen és mindent feledve elfogadd. Sajnos ez nem így megy… ezekkel a gesztusokkal sokszor csak feltépi a sebeket. 

Ezek bármelyike legalább annyira fáj, mint maga a megcsalás. De hidd el, még innen is van visszaút… sok munkával ugyan, de meg tudjátok menteni a kapcsolatot!

 
 

fotó: Pinterest

#nemkoronavírus
A MyMirrornál az induláskor úgy döntöttünk, hogy szórakoztatni fogunk. Azóta a világunk kifordult sarkaiból és tudjuk, hogy a vírus okozta sebek nehezen gyógyulnak majd. A mi küldetésünk azonban nem változott.
Most is megpróbáljuk a bezártságunkat vidámabbá, elviselhetőbbé tenni. Ezért azokat a tartalmakat amelyek nem tartalmaznak információt a koronavírusról #nemkoronavírus jelöléssel látjuk el annak érdekében, hogy azokat, akik kerülik a vírussal kapcsolatos tartalmakat így is megnyugtassuk, hogy abban a cikkben nincs szó erről. Együtt túl leszünk ezen az időszakon! 

 

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here