Milyen ékszer jellemez leginkább?

A kedvenc házimunkám…

 
 
  1. a porszívózás és a pakolás. Gyors és látványos eredményt hoz, és ez az, amire mindig is törekszem. A praktikum. (1 pont)
  2. a gyerekek ruháinak kivasalása. Aprólékosan, szeretetteli lassúsággal és megfontoltsággal összeállítani a másnapi szettjüket… hát, ez a napom fénypontja. Minden mást csak rutinból csinálok… (2 pont)
  3. a csillár letörölgetése. Ahh, mennyit könyörögtem a férjemnek, hogy ezt az antik, pazar csillárt vegyük meg, és ne valami egyszerű fehér búrás vackot. Tudom, csak akkor igazán szép, ha ragyog, de én még ezt a sok munkát sem sajnálom rá, csak hadd érezzem, hogy elegáns és különleges tőle az életterem! (3 pont)

Az ajándékok közül a legjobban azt értékelem, amelyik

1) Praktikus. Tudom, ciki egy turmixgépet kérni és kapni, de hát mi van, ha egyszer arra van szükségem? (1 pont)

2) Kézzel készült, vagy látszik rajta, hogy személyre szabott. A gyerekem rajza alapján készült egérpadot évek óta koptatom, a szerelmemtől kapott „Mucikám, szeretlek” feliratú törölközőt pedig még a melóhelyemre is bevittem, hogy megmutassam a csajoknak. (2 pont)

3) Drága, különleges, márkás. Mivel ezek a darabok letisztultak, és egyfajta minőséget képviselnek, nem kell tőle tartanom, hogy kimegy a divatból, se attól, hogy szembe jön velem az utcán. (3 pont)

Ha pulóver, akkor…

  1. Valami cukiság a kedvenc turimból. Egy flitteres-cicafejes, vagy egy jópofa feliratos darab teljesen lázba hoz, főleg, hogy fillérekért az enyém lehet! (1 pont)
  2. Csakis a nagyim kötötte, kék, azsúros pulcsi! Benne van a szíve-lelke, ideje! Ha azt viselem, nincs olyan, aki meg ne kérdezné, honnan vettem… én persze rögtön elmesélem a történetét. (2 pont)
  3. …sem adom alább. Ha nem egy blézeres-blúzos outfitben kell megjelennem, én tuti, hogy akkor is valami különleges cuccban jelenek meg. Számomra ismeretlen fogalom a “játszós ruha”. (3 pont)

 

Számold össze a pontjaidat, és olvasd el az értékelést!

3-4 pont: Egyszerűen nagyszerű – ez a mottód, amely az életed több területére is jellemző. Ha valami praktikus, vagy letisztult formavilágú, az nálad tuti nyerő. Vagy nem viselsz ékszert, vagy egy egyszerű gyűrű, esetleg egy pici ezüst fülbevaló minden, amivel rendszeresen ékesíted magad.

5-7 pont: Minden ékszerednek története van. A fonott karkötőt a kislányod készítette anyák napjára, a tűzzománc fülidet pedig a jótékonysági vásáron vetted egy látássérült lánytól. Szereted az egyedit, a szívhez szólót, és szereted, ha vásárlásoddal támogatsz egy nemes ügyet.

8-9 pont: Fellengzősnek tűnik, de te tényleg vágysz egy igazgyöngy vagy egy gyémánt ékszerre. (Vagy esetleg van is?) Minőség, időtállóság, egyediség. Ezek lebegnek a szemed előtt akkor is, ha ruhát, ha lakhelyet, vagy, ha iskolát választasz a gyereknek. Nem meglepő hát, ha az ékszereiden is ez látszik: ne legyen sok, de ami van, az drága legyen. Ennyi.

fotó: Pinterest

#nemkoronavírus
A MyMirrornál az induláskor úgy döntöttünk, hogy szórakoztatni fogunk. Azóta a világunk kifordult sarkaiból és tudjuk, hogy a vírus okozta sebek nehezen gyógyulnak majd. A mi küldetésünk azonban nem változott.
Most is megpróbáljuk a bezártságunkat vidámabbá, elviselhetőbbé tenni. Ezért azokat a tartalmakat amelyek nem tartalmaznak információt a koronavírusról #nemkoronavírus jelöléssel látjuk el annak érdekében, hogy azokat, akik kerülik a vírussal kapcsolatos tartalmakat így is megnyugtassuk, hogy abban a cikkben nincs szó erről. Együtt túl leszünk ezen az időszakon! 

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here