MyMirror Ébresztő – A gyönyörű nő

A nő akkor gyönyörű, ha van, aki csodálja. Nem távoli rajongással. Szerelemmel. Nem a ruháját vagy a haját nézi, hanem megkeresi benne az erőt. És az ilyen nő minden nap díszbe tudja öltöztetni a szívét. Képes megfeledkezni minden csalódásról, bánatról. Lesöpri magáról az évek alatt rárakódott szomorúságot.
Az ilyen nő nem fél semmitől, mert vértet kapott. Szeretik és óvják. Szíve már nem könnyen törhető. Mer érezni és nevetni mások könnyű bókjain, mert semmit nem jelentenek neki.
Nem fél kimutatni örömét és rajongását. Úgy fogadja a dicséretet, hogy tudja, jár neki. Nem azért, mert fenn hordja az orrát, hanem mert megértette, hogy az élet rövid, olykor zavaros. Bátran választja az ismeretlent. Útján elkíséri a Szerelem. Fogja a kezét és nem engedi, hogy megcsússzon a sáros úton. Hű marad hozzá bármikor.
Az ilyen nő csodálatos.

Jó reggelt! 😊

 
 
Oktatás és nevelés területén dolgozom, de minden szabadidőmben írok. Szeretek belesni a hétköznapok függönye mögé és közben keresem az embert, a nőt a jól legyártott álarcok mögött. Néha meséket is írok, de gyakrabban novellákat, cikkeket és apró vicces történeteket.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here