MyMirror Ébresztő – A pasi-kutya varázslat

Azt mondják nincsenek véletlenek… Tennék én róla, hogy legyenek! Elébe mennék finoman, tipegve-topogva, és bevonszolnám az utcámba ezt a pasit kutyástól, mindenestül. Megkérdezném, eltévedt-e, és csodálkozó tekintetén vidáman mosolyognék! Hamupipőke-sztorin felnövő nőként persze, hogy a herceget várom még mindig. Azt sem bánom, ha netán erős, figyelmes és lehengerlően tud nevetni. Legyen csak bolond, eszement és vigyen magával a hülyeségbe. Majd megszeppenek, ha kell, még ügyetlenkedem is, hogy segítségemre legyen. Nem a szőke nő lennék, jó az jajvörösben is. Pislognék, mint nyúl a fűben, ha ki akarna menteni a mindennapokból. Csak jönne már!  Hű, csak nem kutyaugatást hallok?  Hangos, öblös. Közeledik? Majdnem biztos!
A fenébe, felébredtem. Pedig most fordult be a sarkon. Vajon hogyan kell hétfő reggel gyorsan visszaaludni? Fejemet a párna alá szorítom és reménykedem.
Álom, álom, édes álom, lehetetlen, amire vágyom?
Jó reggelt! 😊
Ezt olvastad már? Jason Momoa, a hawai’i tengeristen
fotó: Pinterest
Oktatás és nevelés területén dolgozom, de minden szabadidőmben írok. Szeretek belesni a hétköznapok függönye mögé és közben keresem az embert, a nőt a jól legyártott álarcok mögött. Néha meséket is írok, de gyakrabban novellákat, cikkeket és apró vicces történeteket.

1 hozzászólás

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here