MyMirror Ébresztő – Életed fonala

Vendég vagy a Földön, ebben a világban, még a saját életedben is. Ezért hiába bántod magad, vagy hagyod, hogy emésszen az aggodalom. Feleslegesen gyötröd a szíved lényegtelen dolgokkal. Minden szorongás, gyötrő éjszaka megrövidíti a boldogságod fonalát. Ez a fonal pedig visszafelé tekeredik. Nem a te kezedben van a vége. Te csak elindultál és az életből kivezető úton haladsz minden egyes napodon.

 
 

Ezért állj meg, ne siess! Vedd észre a felhőket az égen, a törékeny virágokat a járda szélén! Halld meg, hogy a madár milyen szépen hívja hű párját! Hajolj le az elveszített ötforintosért, mert az életed is ezekből tevődik össze. Egy láthatatlan kéz eléd szórja a lehetőségeket és nem kerülheted ki őket, mert épp sárba pottyantak. Nyúlj utánuk, mosd le a rárakódott szennyet és lásd, hogy fényleni kezdenek. Csak a erős kezedben válhat arannyá saját életed kavicsa.

Jó reggelt! 💗

 

Oktatás és nevelés területén dolgozom, de minden szabadidőmben írok. Szeretek belesni a hétköznapok függönye mögé és közben keresem az embert, a nőt a jól legyártott álarcok mögött. Néha meséket is írok, de gyakrabban novellákat, cikkeket és apró vicces történeteket.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here