szülinaposok – Rod Stewart

Rod Stewart is a Grammy-winning artist and Rock and Roll Hall of Fame inductee. He has two new releases this fall: the memoir Rod and the holiday album Merry Christmas, Baby.

Erzsébet angol királynő, 2006-ban születésnapja örömére, ezt a rekedt hangú, rókaszemű, szépnek nem, ám sármosnak annál inkább nevezhető urat, aki slágerek tucatjait gyártotta, és adta elő, lovaggá ütötte. A brit énekes érces hangját, még azok is felismerik, akik nem igazán járatosak a pop-kultúrában. 100 millió eladott album nem hazudik, hiszen pályafutása során ennyit adtak el, az általa felénekelt korongokból.
Háromszor volt házas, és nyolc (igen jól olvassátok) nyolc gyermek édesapja, utolsó gyermeke akkor született, amikor a sztár 66 éves volt.
2000-ben pajzsmirigyrákot diagnosztizáltak nála, megműtötték, és azóta jól van. Rajongja a sportautókat, és nagy focidrukker. Karácsonykor egy háztartás sem maradhat swing-christmas dalait tartalmazó albumja nélkül.
A házasságról való véleményét ekként hangoztatta:
“Ahelyett, hogy újra megnősülnék, egyszerűen csak keresni fogok egy asszonyt, akit nem kedvelek, és nekiajándékozok egy házat”

 
 

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here