Anyós rémálmok… ismerős?

Azt hiszem megvilágosodtam, hogyan gazdagodjak meg gyorsan és egyszerűen. Csak írok egy könyvet “Hogyan szerettesd meg magad az anyósoddal” címmel, és esténként húszezresekkel fogok takarózni.

 
 

Bizonyára neked is megvan a saját anyós-sztorid. Esetemben az egyik exem édesanyja reggel hétkor kiparancsolt az ágyból és hazaküldött – természetesen egy szál semmiben talált rám. Hát, nem lettünk jó barátnők.

Vicces anyós-incidensei mindenkinek vannak, ami viszont még jobb, hogy néhányan ezeket nem restek megosztani az internet népével. Lássuk, hogy überelik-e a te kedves anyósodat.

„Az ex-anyósom az esküvőnk napján természetesen szót kért. Azt mondta: “A menyem olyan, mint a kutyánk. Mindkettőnek csak csettintek és azonnal rohan hozzám.” 10 másodperc síri csend következett. A kis beszédje után odajött, hozzám, megölelt, és jókedvűen megkérdezte: Nem gondolod, hogy ez sok volt, ugye? –  Ááá, dehogy…”

„A kedves mama megszállottan akart unokákat… természetesen nem tudta feldolgozni, hogy a párommal nem tervezünk gyereket. Egy roppant ravasz pillanatában kitalálta, hogy ellopja a fogamzásgátló tablettáimat, hátha nem veszem észre. A vicc az, hogy van egy lánya is, aki ráadásul szült már neki unokát – de az valahogy nem számít. Elkeseredésében legutóbb felajánlotta, hogy fizet nekem 30000 $-t (kb. 8 millió Ft), ha megajándékozom egy unokával. Közöltem vele, hogy emelje a tétet 100 000 $-ra (27 millió Ft) és újból tárgyalhatunk.”

„Az ex-anyósom a legszörnyűbb némber a világon. Mindig Heather-nek vagy Rachel-nek hívott. Egyébként Amber-nek hívnak. “Mindössze” 6 évig voltam együtt a fiával. Később már nem bajlódott a nevekkel, egyszerűen csak a fia hibájának hívott. Egzotikusnak is nevezett, ami az ő olvasatában csak annyit jelentett: sztriptíztáncos.”

“Anno örökbe fogadtak – a kedves anyós ezt sosem felejtette el az orrom alá dörgölni. Mindig tett olyan megjegyzéseket, mint: “Senki sem tudja, honnan jöttél.”, vagy “Nincs is örökséged.”, esetleg “Nem félsz, hogy a babádnak emiatt valami baja lesz?” Azt hiszem, a kedves mamával megnyertem magamnak egy igazi szörnyeteget.”

“Az anyósom úgy viselkedett, mint egy féltékeny ex-barátnő. Jótékonyági estekre eljárt, de az apóssal már nem foglalkozott. Persze arra még azért maradt energiája, hogy tönkretegye az életünket. Mivel a férjem az ő egyetlen kicsi fia volt, a szülői ház csak a kettejük képével volt kiplakátolva, a párom születésétől egészen felnőttkoráig. Nem szerette volna, ha a kisfia életének bármely pillanatáról lemaradna, szerinte még a szexet is nyitott ajtónál kellett volna lezavarnunk.

Az i-re akkor tette fel a pontot, amikor egy közös családi fotóról egyszerűen kikaparta a fejemet. A kedves gesztust próbálta rákenni a párom exnejére, aki viszont váltig állította, hogy nem ő volt, és a gyerekeit is mennyire megviselte a fotó látványa. 2 hónapja már, hogy megszakítottuk az anyóssal a kapcsolatot – ráadásul ő azóta sem próbált meg bocsánatot kérni.”

Az ex-anyósom meg volt győződve arról, hogy csak a szégyentelen, nimfomán nők használnak tampont. Azzal érvelt, hogy a tampon úgyis csak felizgat, ezért túl gyakran kívánnám a szexet (hol itt a probléma?). Egyszer aztán megfeledkezve magamról, a testvérével épp a helyi kisboltban vásároltunk, ahol vettem egy dobozzal – hamar híre ment a dolognak.”

“Az anyósomat egyszerűen csak Fekete Özvegynek hívom. Tanulatlan, egy napot sem dolgozott, nem mintha a gyereknevelésbe fektette volna az idejét. Ennek ellenére az anyagi helyzete stabil, hiszen remekül megél a két néhai férje biztosításaiból.

Állandóan siránkozik, hogy nincs pénze, de azért legutóbb kiposztolta a Facebookon az újonnan vett dizájner ruháit és táskáit. Mindenkinek azt állítja, hogy 2 unokája van, az én 3 gyerekemet már nem számolja bele. Egy nagyszülőnek soha nem szabadna ignorálni az unokáit, csak mert nem szereti a menyét! Persze a tanulatlan emberek másképp gondolkoznak, nem hibáztathatom azért, mert ennyire ostoba.”

Szerencsés kivételek akadnak, de egy alap feszültség mindig ott lebeg az anyós és a fiatal ara közt. A jó kapcsolat munka, de van, ahol a helyzet már alapból menthetetlen.

források:
motherinlawstories.com
distractify.com
thisinsider.com

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here