Conor McGregor – ”Elmegyek egészen a csillagokig – aztán lehagyom őket.”

”Elmegyek egészen a csillagokig – aztán lehagyom őket.”

 
 

Bizonyára neked is megvannak az ábrándjaid a klasszikus szépfiúkról: az örök kedvenc Brad Pitt, a sármos George Clooney vagy a “miért nem az én pasim” Johnny Depp. Hadd zökkentselek ki a szokásos felállásból, térjünk ki egy kicsit az igazi keményvonalas fickókra!

Conor McGregor – lehet, hogy eddig nem hallottad a nevét, de ha meglátod, biztos, hogy nyomon fogod követni a karrierjét. Pedig az ír származású kevert harcművészt gyerekkorában gyakran bántották – de a rajongók legnagyobb örömére épp ez segített neki megtanulni, hogyan védje meg magát. Mégsem felejtette el, hogy honnan jött: rendszeresen tart beszédeket iskolákban a bántalmazás ártó hatásairól.

A 30 éves ketrecharcost egyébként jelenleg sportágának legjobbjaként tartják számon. Hogy mi a titka? Képtelen kiverni a fejéből a harcot. Már kora reggel felkel, (amikor még mi, átlagos emberek imába foglaljuk a kávé illatát), és elvégez pár rúgógyakorlatot, nem kötelességből, hanem mert ez az első dolog,  ami az eszébe jut.

És most jöjjön a csavar: támogatja a melegházasságot. Egy ketrecharcosról nem épp ez lenne az első gondolatunk, azonban ebből is kivehető, hogy nem csak saját magával törődik. És nem, nem azért, mert meleg. Két szépséges gyerkőc büszke édesapja, kislánya idén látta meg a napvilágot.

Bár a harc régóta élete nagy szerelme, volt, hogy vízvezeték-szerelőként kereste meg a kenyerét. Állítólag emiatt is áll két lábbal a földön, és elítéli az arrogáns, sznob élsportolókat.

 

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here