Heti horoszkóp augusztus 14-től 20-ig

“Az egyedülálló kosok életébe belép valaki, aki teljesen felforgatja az életüket. Legyenek óvatosak, nem minden az, aminek első pillanatban látszik.”

Kos (03.21. – 04.20.)

 
 

A kos kicsit többet aggodalmaskodik a kelleténél, mert érzi, hogy vége a könnyed napoknak, kezdődik az iskola, és ez nemcsak a gyerekeinek jelent sok izgalmat, de neki is. Higgye el, sokkal jobban veszik majd az akadályokat, mint gondolná, különösen azért, mert a nyáron volt idejük kikapcsolódni.

Az egyedülálló kosok életébe belép valaki, aki teljesen felforgatja az életüket. Legyenek óvatosak, nem minden az, aminek első pillanatban látszik.

Bika (04.20. – 05.21.)

A bikák másra se vágynak, mint szerelemre, kalandra, izgalmakra. A házasságban élők  úgy érzik, semmi nem történik velük, és ezt a posványt nehezen viselik. Az egyedülállók kisebb kalandokba bocsátkoznak, amit később meg fognak bánni. Sajnos, akit jó embernek hisznek, át akarja verni a hiszékeny bikát.

Ikrek (05.21. – 06.21.)

Az ikrek jegyűek végre pihenhetnek, eljött az ő idejük. A nyaralásuk tökéletes lesz, de az értékeikre figyeljenek, mert mint tudják, alkalom szüli a tolvajt. Próbáljanak meg kikapcsolódni, nem gondolni semmi másra, csak a feltöltődésre. A szingli ikrek a héten kacérkodik a társkeresőre felregisztrálás gondolatával, bár tapasztalatai nem mindig pozitívak, most szerencséje lehet.

Rák (06.21. – 07.23.)

A rákok nagy utazásról álmodnak. Úgy gondolják, ideje maguk mögött hagyni a mostani életüket, és bár nehezen változtatnak a megszokott mindennapjain, most elérkezettnek látják az időt. Még nem sejtik, hogy életük legjobb döntése előtt állnak. Párkapcsolatuk nehezen helyrehozható sebeket szenved. Gondolkozzanak el, érdemes-e folytatniuk anélkül, hogy megbocsájtanának.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Az oroszlánt a munka foglalja le, és hiába van mögötte egy csomó pihenés, lelkileg fáradtnak érzi magát. Mindez amiatt, mert nem boldog. Higgye el, ez az állapot csak átmeneti. Lesznek jobb idők, és mosolyogva gondol majd vissza a nehézségekre. A gyerekekről se feledkezzen meg, mert kamaszai az ön lazaságát kihasználva nem mindig mondanak igazat.

Szűz (08.23. – 09.23.)

A szűz jegyűek tűkön ül, mert teljesülni látszik a vágyuk.  Ez azért is fontos, mert álmaiért megküzdött, végre valaki felfigyel önre, és kedvező ajánlattal kecsegteti. Váratlanul sok pénz ütheti a markát, és bár takarékos jegy, most nem tud ellenállni a költekezésnek. Legyen megfontoltabb, a pénz nem fo megromlani, ha kicsit állni hagyja.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

A mérleg nem szereti a vitát, pedig lesz benne része bőven, bár ő se hibátlan, hiszen kötekedő természete mostanság alaposan kiütközik. Próbálja elfogadni, hogy másnak is igaza lehet. Ha nem teszi, és fejjel rohan a falnak, komoly sértődéssel számolhat, és lesz olyan ismerőse, rokona, aki nem akar majd megbocsátani önnek.

Skorpió (10.23. – 11.22.)

A skorpió féltékenységével gyötri a párját. Nincs alapja ennek az érzésnek, mégse hisz senkinek, amivel a saját helyzetét nehezíti meg. Higgye el, nem vezet sehová a folytonos ellenőrzés és kalitkába se zárhatja társát. Ha nem tud uralkodni magán, mindenki sérülni fog, és nehéz lesz visszaállítani a köztük lévő bizalmat.

Nyilas – (11.22. – 12.21.)

A nyilas úgy dönt, megpróbál alkalmazkodóbb lenni, de nehezen boldogul. Kellemetlen megjegyzéseivel magára haragítja a hozzá közelállókat. Maga se érti ezt a belső feszültséget, talán arról lehet szó, hogy túl nagyok az elvárásai önmagával és másokkal szemben. Adja alább, nem kell mindennek tökéletesnek lennie.

Bak (12.21. – 01.20.)

A bak szeretne elmerülni a szerelemben, de minden akadályozza, főleg a munkája, így kénytelen másra is koncentrálni, mint a kiválasztottra. Kedvessége azonban továbbra is elvarázsolja szerelmét, aki hálás mindenért, ezért a jegy szülötte a fellegekben jár. A kapcsolatban élők között is remek lesz az összhang, de ne feledje, hogy néha ki is kell mutatnia az érzelmeit.

Vízöntő (01.20. – 02.19.)

A vízöntőnek fergeteges ötlete támad, és ennek megvalósítására törekszik ezen a héten. Sok papírmunkával jár a terve, de ez ne tántorítsa el. Még az is lehet, hogy amit kitalál, sok pénz hoz a konyhára, nemcsak a kreativitása bontakozhat ki. Mindenesetre boldog hete lesz, mert minden, amibe fog, sikert arat.

Halak (02.19. – 03.21.)

A halak jegy szülötte ezen a héten olyan titok tudója lesz, ami nagyban befolyásolja a terveit. Jó lenne, ha nem beszélne ki mindent, amit tervez, mert könnyen ellophatják az ötleteit. Nem kell feltétlenül mindenkiben megbíznia, mert sokan nem azok, akiknek mutatják magukat. Legyen visszafogottabb, mert kellemetlen meglepetés éri a munka világában.

 

Oktatás és nevelés területén dolgozom, de minden szabadidőmben írok. Szeretek belesni a hétköznapok függönye mögé és közben keresem az embert, a nőt a jól legyártott álarcok mögött. Néha meséket is írok, de gyakrabban novellákat, cikkeket és apró vicces történeteket.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here